ΦΙΛΤΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Στα μπαούλα των μαγισσών υπήρχαν φίλτρα μαγικά για να έχουν επιτυχία σε όλους τους τομής. Τα φίλτρα τα δημιουργούμε όλα εμείς με τα χέρια μας σε σωστές ημέρες.

 

ΧΡΗΣΗ:

 

1)     Τα φοράμε σαν άρωμα η στα χέρια μας

2)    Τα επαλείφουμε σε κεριά

3)    Τα χρησιμοποιούμε σε ξόρκια.

 

Φίλτρο «Μυρόλι»
Πώς θα μπορούσα να παραλείψω αυτό το Φίλτρο από αυτήν την μαγική στήλη. Ήταν είναι και θα είναι το Φίλτρο της Επιτυχίας και προστασίας. Ράντισε κίτρινα κεριά και  μελισσοκέρια για να πετύχεις κάθε στόχο στην ζωή σου.

 

Τιμή: 50 ευρώ

 

Φίλτρο Επιτυχίας (Γαλάζιο)

Γιαννιώτικο ειδικό Φίλτρο που φέρνει την επιτυχία. Με αυτό το φίλτρο ραντίζουμε μπλε, γαλάζια κεριά, αλλά και τον Γαλάζιο αγγελοκέρι για να φέρουμε την επιτυχία σε ότι θέλουμε.

 

Τιμή: 35 Ευρώ

 

 Φίλτρο Δώδεκα

Πολύ ισχυρό φίλτρο Ευτυχίας και επιτυχίας! Χρησιμοποιείται κυρίως για να φτιάξεις την ζωή σου. Αλείφοντας με αυτό το άρωμα μελισσοκέρια αυτά θα σας φέρουν την επιτυχία στην ζωή σας και θα σας ανεβάσει τόσο ψηλά που δεν θα το πιστεύεται!

 

Τιμή: 40 ευρώ

 

Φίλτρο 

Νίκη του Ιησού Χριστού


Το φίλτρο που κατακτάει τα πάντα. Το Αήττητο υγρό όπως το ονόμαζαν οι μάγισσες των Ιωαννίνων. Τα έλαια και τα πετρώματα μαζί με την χρυσόσκονη προσφέρουν την απόλυτη επιτυχία σε κάθε βήμα. Και αποφεύγεις κάθε εμπόδιο της ζωής. Το φοράμε η το επαλείφουμε σε πράσινα και κίτρινα κεριά.


Τιμή: 60 ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Το Φίλτρο του Ποιμένα 

(Ζαφέρ - Zafer)
Ένα δυνατό φίλτρο επιτυχίας που κατασκεύαζαν οι μάγισσες της Σμύρνης για να πετύχουν κάθε λογής που είχαν στον λογισμό τους. Φτιαχμένο με βότανα και αιθέρια έλαια που υπήρχαν στην κατοχή τους. Μύρο, λιβάνι, λεμόνι και θυμάρι ήταν τα συστατικά του φίλτρου αυτού, μαζί με τα έλαια είχαν βάλει μέσα και δύο ισχυρές πέτρες. Συνδιαζεται απόλυτα με πράσινα και κίτρινα κεριά και επαλείφεται στο σώμα και στα πόδια. Έδιωχνε της γκαντεμιές και έφερνε νίκες ακόμα και στα δικαστήρια.

 

Τιμή: 60 ευρώ

 

Φίλτρο τύχης Επτά

Σμυρναίκο Φίλτρο της τύχης χρησιμοποιείται επάνω σε πράσινα, πορτοκαλί, κίτρινα κεριά, για να φέρει τύχη στην ζωή μας. το φοράμε σαν άρωμα όταν πάμε να παίξουμε τζόγο, τυχερά παιχνίδια κ.λ.π.

 

Τιμή: 45 Ευρώ

 

Το Φίλτρο 

των Πλειάδων


Τούτο το φίλτρο εκπλήρωνε τις επιθυμίες των μαγισσών όπως ο βασιλιάς των Περσών! Το κάθε φίλτρο ήταν μοναδικό και εκπλήρωνε μία επιθυμία! Για αυτό και πρόσεχαν πολύ τι θα ζητήσουν! Έλεγαν πως μέχρι να τελειώσει το φίλτρο η επιθυμία θα γινόταν! Σημαντικό κομμάτι του φίλτρου ήταν η διαδικασία ενεργοποιήσεις και η ευχή του! Η επιθυμία που μπορεί να ακούσει είναι «Υγείας, αγάπης, χρήματος ακόμα και λυσίματος μαγείας!» αρκεί να δώσεις την σωστή ευχή και το φίλτρο θα σε ακούσει


Τιμή: 35 Ευρώ