Φίλτρο Νίκη του Ιησού Χριστού
(Για Νίκη, Επιτυχία, Δόξα, Εξουσία)

Η Δημιουργία του φίλτρου!

«Όταν ο πλανήτης της τύχης είναι στον ουρανό 
και ακουμπάει το  στάχυ φτιάξε τούτο  το φίλτρο. 
Μάζεψε από τον κήπο σου ________ και  αρωματική
________ σκούπησε το μαγικό σου_______ με το 
πανί και  παράχωσε μέσα το _________»


Μέσα στα γραφόμενα της Μανωδέσσας βρέθηκε ένα πολύτιμο φίλτρο, Νίκης, εξουσίας και δύναμης! Αν και δεν έχουμε πολλές πληροφορία προέρχεται από τον μεσοπόλεμο. Μυστικές όμως δοξασίες το  θέλουν αρχαιότερο!!!! Ωστόσο θα σταθούμε στο φίλτρο  και όχι στην δημιουργία του!  Μέσα έκρυβε τα μυστικά δάκρυα της Διώνης και της Θεάς Δήμητρας! 
Αιθέρια έλαια και πετρώματα της μάνας Γης, συνθέσανε ένα άρωμα, που εδώ και χρόνια ήταν καλά κρυμμένο από τα μάτια των θνητών, σε ένα μαγικό κουτί. Μία δοξασία λένε πως τα μιστά συστατικά του ήταν αυτά που άλειφαν το σώμα του Ιησού ή με αυτό οι τρεις μοίρες επάλειφαν τα πράσινα κεριά των ανθρώπων και καθόριζαν την μοίρα τους και την ευλογούσαν με τύχη.

Δύσκολη η παρασκευή του φίλτρου, πολύτιμη η συνταγή του και δυνατά τα ξόρκια που ακολουθούν την "Νίκη του Ιησού Χριστού"

Έβαζαν οι σοφές παλιές μάγισσες στην χύτρα τους τα υλικά και τα μελέταγαν ασταμάτητα για μερόνυχτα. Βότανα ευλογημένα και έλαια μαγικά. Λίθοι και πετρώματα έδιναν την δύναμή τους στο φίλτρο. Επτά έπρεπε να είναι οι μάγισσες που μαζεμένες γύρω-γύρω από την χύτρα θα μελέταγαν για επτά ημέρες και νύχτες το φίλτρο. Επτά και τα μαγικά πετρώματα που χρησιμοποιούσαν για το μελέτημα και επτά τα χρυσά κεριά που έπρεπε να καίνε συνεχώς και τα οποία επάλειφαν με το λάδι της Αγάπης. Άφηναν τα κεριά να καούν και τα υπολείμματα τα τύλιγαν προσεκτικά σε ένα πράσινο πανί και το έθαβαν στην αυλή τους. Διαμάντι και ζαφείρι, κεχριμπάρι, χαλαζίας και άλλα πετρώματα. 15 μαγικά συστατικά συνέθεταν το μαγικό αυτό φίλτρο! 

Μία Νίκη με την «Νίκη του Ιησού Χριστού», έλεγαν οι μάγισσες και πάνω από όλα σεβασμός!!! Αν δεν το σεβαστείς δεν θα σε βοηθήσει. Αυτός ήταν ο νόμος!!! 

Περιγραφή εικόνας