Έλαια Χωρισμού

(Για να χωρίσεις, καταστρέψεις)

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Χωρισμού


Βασικό συστατικό για τα ξόρκια των χωρισμού και όχι μόνο. Το έκρυβαν μέσα σε ένα κουτί με τα άλλα υλικά των χωρισμών. Με αυτό άλειφαν τα κεριά του χωρισμού και τα κεριά ειδικής χρήσεως (κερί μαύρη καρδιά, κεριά μαύρα ομοιώματα, μαύρη μάγισσα, κερί μαύρο γουρούνι). Το μυστικό του κρυβόταν στο κύριο συστατικό του που ήταν το κάρβουνο. Έφτιαχναν το μείγμα των βοτάνων σε ένα βάζο που μέσα περίειχε ένα κομμάτι κάρβουνο που επάνω έκαιγαν διάφορα συστατικά! Το έλαιο έπειτα το σούρωναν και το πέρναγαν μέσα στα ειδικά μπουκαλάκια. 
Για να το χρησιμοποιήσουν δεν έβαζαν γάντια στα χέρια τους γιατί δεν ήταν μελετημένο για αυτές… ωστόσο έπειτα έβαζαν στα χέρια τους αγιασμό για να τα καθαγιάσουν και να καθαρίσουν. 

Στην αρχή ήταν δύσοσμο έλαιο και για αυτό και το αποκαλούσαν «Βρομόλαδο!» 

Συνδυάζετε!!!
Με κέρινα ομοιώματα, μαύρα κεριά, κερί μαύρο άγγελο, μαύρο σταυρό, μαύρο επτάκομπο, μαύρο κερι γάμου.


Έλαιο Εμποδίων 

 

Το μαγικό έλαιο της Μανωδέσσας που έφερνε εμπόδια σε κάποιον να μη κάνει κακό η απιστία. Ήταν ένα έλαιο θα το έλεγα Ακυρωτικό! Οι μάγισσες το χρησιμοποιούσαν επίσης για να εμποδίσουν ένα άτομο να φύγει απο το σπίτι ανάλογα πάντα με την τελετουργία!

 

Πιπέρι και λιβάνι ήταν τα κύρια συστατικά σε αυτό το έλαιο και διαβαζόταν με ειδικές ευχές κατά την διάρκεια της κατασκευής του!

 

Το Έλαιο των Εμποδίων χρησιμοποιούταν κυρίως σε μαύρα, κόκκινα κεριά αλλά και σε κεριά ειδικής χρήσεως όπως μαύρο κέρινο ομοίωμα, κερί κουβάρι, κερί μαύρη καρδιά! 

 

Έλαιο Hot foot 

 


Μαγικό έλαιο της Hoodoo που σκοπό έχει να δημιουργήσει καυγάδες και εντάσεις. Το χρησιμοποιούσαν κυρίως σε μαύρα και κόκκινα κεριά για να φέρουν την ένταση ανάμεσα σε δύο άτομα, είτε αυτά είναι σε σχέση η γάμο η ακόμα και σε φίλους! Οταν είσαι έτοιμος να κάνεις κακό μέσο της hot foot τότε πάρε το έλαιο και ρίξε το σε μέρους που θα περάσουν!Το μυστικό του Μυρόλι στην Hot foot είναι η κανέλα που περιέχει γιατί διαβάζεται αριστερόστροφα με ευχές κατάρας και έντασης!


 


Το έλαιο Hot foot μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαύρα κεριά αλλά και σε κόκκινα που επάνω εχεις χαράξει τα ονόματα των ατόμων που θέλεις να έρθει η ένταση! 


Έλαιο σύγχησης

 

Το έλαιο της Σύγχυσης η Συγχυσόλαδο όπως συχνά το ονόμαζαν στην Hoodoo χρησιμοποιείται για να μπορέσεις να μπερδέψεις ενα άτομο η να το εμποδίσεις! Το λάδι αυτό ήταν τόσο δυνατο που αν το άλειφες επάνω σε μαύρα κεριά αυτά θα έφερναν την σύγχυση στο μυαλό!

 

Η συνταγή του Μυρόλι περιέχει 7 συστατικά με κύριο τον παπαρουνόσπορο που διαβάζεται με ευχές σύγχυσης και οχι μόνο!

 

Άλειψε με αυτό το έλαιο κόκκινα και μαύρα κεριά που θα έχεις χαράξει το όνομα του ατόμου που θέλεις να φέρεις σύγχυση! Το καλύτερο ειναι επάνω σε ένα μαύρο η κόκκινο κρανίο! 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Νεκρόλαδο

Λάδι μαζεμένο απο καντήλια νεκροταφείου ειδικό για να χωρίσεις ένα ζευγάρι η να καταστρέψεις μία επιχείρηση. Αφού το πάρεις το ξαστρίζεις στο ονομα του ατομου για τρία βράδια και το ρίχνεις στην πόρτα τους!

Τιμή: 60 ευρώ

 

Τρελόλαδο 

Το έλαιο της Τρέλας


Το μαγικό έλαιο που προκαλούσε σύγχυση και τρέλα στους εχθρούς αλλά και σε όποιον ερχόταν σε επαφή μαζί του!!! Το «λάδι τις τρέλας» ήταν αυτό που τρέλαινε το μυαλό του θύματος και έτσι δεν ασχολούνταν με αυτήν! Το χρησιμοποιούσαν όταν ήθελαν να χωρίσου ένα ζευγάρι σε ανάλογο κερί και τελετή! 

 

Η μάγισσα για να μπορέσει να φτιάξει το μαγικό αυτό έλαιο έπρεπε να μαζέψει τα βότανα σε χάση του φεγγαριού και να τα κοπανήσει στο γουδί. Σαν έφτανε η ώρα της σμίξεις, τότε ανακάτευε αριστερόστροφα με τα μαγικά λόγια.
Συνδυαζόταν απόλυτα με μαύρα και κόκκινα κεριά και επάνω σε μαύρα κεριά γουρούνια όπου έτρεχε γύρο από τον εαυτό του. Το μυστικό στο λάδι ήταν το πιπέρι! Ένα βότανο που έκαιγε τους εχθρούς.
Ήταν Ασφοδέλιο έλαιο!

 
 

Συνδυάζεται:
Με μαύρες κέρινες κούκλες, μαύρα γουρούνια, κόκκινα κεριά, μαύρες καρδιές, μαύρα κεριά