Έλαια Χωρισμού

(Για να χωρίσεις, καταστρέψεις)

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Χωρισμού


Βασικό συστατικό για τα ξόρκια των χωρισμού και όχι μόνο. Το έκρυβαν μέσα σε ένα κουτί με τα άλλα υλικά των χωρισμών. Με αυτό άλειφαν τα κεριά του χωρισμού και τα κεριά ειδικής χρήσεως (κερί μαύρη καρδιά, κεριά μαύρα ομοιώματα, μαύρη μάγισσα, κερί μαύρο γουρούνι). Το μυστικό του κρυβόταν στο κύριο συστατικό του που ήταν το κάρβουνο. Έφτιαχναν το μείγμα των βοτάνων σε ένα βάζο που μέσα περίειχε ένα κομμάτι κάρβουνο που επάνω έκαιγαν διάφορα συστατικά! Το έλαιο έπειτα το σούρωναν και το πέρναγαν μέσα στα ειδικά μπουκαλάκια. 
Για να το χρησιμοποιήσουν δεν έβαζαν γάντια στα χέρια τους γιατί δεν ήταν μελετημένο για αυτές… ωστόσο έπειτα έβαζαν στα χέρια τους αγιασμό για να τα καθαγιάσουν και να καθαρίσουν. 

Στην αρχή ήταν δύσοσμο έλαιο και για αυτό και το αποκαλούσαν «Βρομόλαδο!» 

Συνδυάζετε!!!
Με κέρινα ομοιώματα, μαύρα κεριά, κερί μαύρο άγγελο, μαύρο σταυρό, μαύρο επτάκομπο, μαύρο κερι γάμου.


Τιμή: 20 ευρώ!

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο hot foot

Έλαιο της Hoodoo για να αλείψεις μαύρα και κόκκινα κεριά για να φέρεις χωρισμό και τσακωμούς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι! Μπορείς να το ρίξεις και στην πόρτα τους για να έρθει ο τσακωμός!

 

Τιμή: 30 ευρώ 

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο σύγχησης

Ειδικό λάδι της hoodoo που φέρνει την σύγχηση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, συνδιάζετε απολυτα με το κερι μαυρος σταυρός και το κερί μαύρου γάμου!

 

Τιμή:  30 ευρώ

 

 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Νεκρόλαδο
Λάδι μαζεμένο απο καντήλια νεκροταφείου ειδικό για να χωρίσεις ένα ζευγάρι η να καταστρέψεις μία επιχείρηση. Αφού το πάρεις το ξαστρίζεις στο ονομα του ατομου για τρία βράδια και το ρίχνεις στην πόρτα τους!

Τιμή: 60 ευρώ

 

Τρελόλαδο 

Το έλαιο της Τρέλας


Το μαγικό έλαιο που προκαλούσε σύγχυση και τρέλα στους εχθρούς αλλά και σε όποιον ερχόταν σε επαφή μαζί του!!! Το «λάδι τις τρέλας» ήταν αυτό που τρέλαινε το μυαλό του θύματος και έτσι δεν ασχολούνταν με αυτήν! Το χρησιμοποιούσαν όταν ήθελαν να χωρίσου ένα ζευγάρι σε ανάλογο κερί και τελετή! 

 
Η μάγισσα για να μπορέσει να φτιάξει το μαγικό αυτό έλαιο έπρεπε να μαζέψει τα βότανα σε χάση του φεγγαριού και να τα κοπανήσει στο γουδί. Σαν έφτανε η ώρα της σμίξεις, τότε ανακάτευε αριστερόστροφα με τα μαγικά λόγια.
Συνδυαζόταν απόλυτα με μαύρα και κόκκινα κεριά και επάνω σε μαύρα κεριά γουρούνια όπου έτρεχε γύρο από τον εαυτό του. Το μυστικό στο λάδι ήταν το πιπέρι! Ένα βότανο που έκαιγε τους εχθρούς.
Ήταν Ασφοδέλιο έλαιο!

 
 

Συνδυάζεται:
Με μαύρες κέρινες κούκλες, μαύρα γουρούνια, κόκκινα κεριά, μαύρες καρδιές, μαύρα κεριά!