Ξόρκια Χρήματος

ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΚΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΞΕΚΉΝΙΜΑ 100%) 

Υλικά: 

Δύο λευκά κεριά 
Δύο πορτοκαλί κεριά 
Ένα κίτρινο κερί 
Ένα Ζωδιακό κερί 
Θυμίαμα Μοσχοκάρυδο 
Φίλτρο Μυρόλι 
Ζωδιακό Έλαιο 
Κρύσταλλο Χαλαζίας 

Διαδικασία: 
Σε Ημέρα Πέμπτη και Γέμιση του Φεγγαριού (ακόμα καλύτερα αν πέσει γέμιση Πανσέληνος). Ανάψτε στον Βωμό σας τα 2 λευκά κεριά και βάλτε στο Θυμιατό του Βωμού σας το Θυμίαμα του Μοσχοκάρυδου (δηλαδή σκόνη Μοσχοκάρυδου). Αλείψτε το αστρολογικό κερί με το Αστρολογικό Λάδι του Ζωδίου σας. Ξεκινώντας από το πάνω μέρος και το τοποθετούμε στο κέντρο του Βωμού. Με το Χαλαζία στα Δεξιά. Αλείψτε τα υπόλοιπα κεριά με το Μυρόλι σας. Τώρα ανάψτε τα κεριά με την σειρά που θα σας πω. Ανάψτε πρώτα το αστρολογικό κερί. Στην συνέχεια το πορτοκαλί κερί και μετά το κίτρινο επαναλάβετε την επίκληση 7 φορές. Μείνετε λίγο κοντά στα κεριά του Βωμού και ύστερα αφήστε να καούν εντελώς. 

«Το νέο μου Ξεκίνημα βρίσκετε στο σωστό 
χώρο και γίνετε την σωστή στιγμή. Τώρα 
αρχίζει να αναπτύσσεται και να πετυχαίνει. 
Είθε αυτά τα κεριά να εκπέμπουν την δύναμη  που θα προσελκύσει για την επιτυχία. Αξίζω ότι καλύτερο και η επιτυχία είναι δικιά μου» 


Αφού τα κεριά λιώσουν θα τα κρατήσεις σε ένα πουγκί ανεξαρτήτου χρώματος (Εγώ το Έχω σε λευκό πουγκί). Προσοχή μην πεταχτούν ποτέ γιατί έτσι προσβάλεις το ξόρκι και της δυνάμεις του Σύμπαντος και έτσι μπορεί να σου πάρουν πίσω αυτό που σου έδωσαν απλόχερα.

Για να γουρουνιάσουν τα χρήματα και να μη φεύγουν.

Να ένα πολύ όμορφο ξόρκι χρημάτων. η γιαγιά μου όταν έπερνε τα χρήματα της στα χέρια της έλεγε. «Να γουρουνιάσουν και να κάτσουν εδώ και να μη φύγουν» από αυτό εδώ προήλθε: 

Υλικά: 

Πράσινο κερί γουρούνι 
Φίλτρο χρημάτων Αδασσά 
Χρυσά νομίσματα 
Βασιλική σκόνη του πλούτου 
Φακές, καλαμπόκι, αμύγδαλα 

Διαδικασία: 
Ξάστρισε τα υλικά σου σε γέμιση του φεγγαριού και πάρε στα χέρια σου το γουρούνι και κάνε το σύμβολο του Ευρώ επάνω. Βάλτε το σε ένα πιάτο που από κάτω θα έχετε αφήσει 7 χρυσά νομίσματα και γύρο, γύρο θα βάλετε φακές καλαμπόκι και αμύγδαλα. Ραντίστε όλο το πιάτο και τα υπόλοιπα με το φίλτρο χρημάτων Αδασσά και ρίξτε και λίγο βασιλική σκόνη πλούτου. Ανάψτε το κερί και πείτε: 

«Τώρα που τα λεφτά θα γουρουνιάσουν 
και δεν θα φύγουν Θα κάτσουν εδώ, και 
όσα τα άστρα του ουρανού να είναι και τα λεφτά μου.» 


Τα υπολείμματα τα κρατάμε σε ένα πράσινο πουγκί η το συνεχίζουμε και ανάβουμε και άλλα πράσινα κεριά επαλειμμένα με το φίλτρο Αδασσά. Εγώ το μόνο που θα ανανέωνα θα είναι τα χρήματα θα τα έδινα σε έναν φτωχό και τα σπόρια θα τα εθαβα και θα έβαζα νέα πράσινα κεριά από πάνω και φυσικά τα χρήματα και τα καρπά.

 

Το ξόρκι του Νικηφόρου Δία (Δωδωναίου)

Ένα από τα κέντρα λατρείας του Δία ήταν και η Δωδώνη. Πελασγικός ή Δωδωναίος ήταν τα προσωνύμια του στον τόπο αυτόν. Οι μάγισσες για να φέρουν την επιτυχία έκανα ξόρκια την ημέρα του Δία και ώρα του Δία μαζί με αγάλματα του Δία. Αυτό το ξόρκι ήταν ένα από τα δυνατότερα τους… ήταν ένα Κεδρινό ξόρκι

Υλικά:

Άγαλμα του Δία
Τρία μπλε κεριά
Ένας πάπυρος
Πράσινη κλωστή
Φίλτρο Νίκη του Ιησού Χριστού
Σκόνη επιτυχίας η σκόνη του Δία
Πράσινο πανάκι
Σκόνη του αμνού
Χρυσή κλωστή
Μπλε μελάνι η μελάνι του Δία

Τελετή:
Σε γέμιση φεγγαριού και ημέρα Δία και ώρα Δία και αφού έχουμε ξαστρίσει και ενεργοποιήσει τα υλικά μας κάνε τούτο το ξόρκι. Πριν όμως από κάθε τι που θα κάνεις θα διαβάσεις τούτα τα λόγια:

«Σας επικαλούμαι και σας εμπιστεύομαι δυνατοί και Αγιοι Αγγελοι, με τα ονόματα Κάδος, Κάδος, Κάδος, Εσχέριε, Εσχέριε, Εσχέριε, Χατίμ, Για, Ισχυρός δημιουργός των κόσμων, Καντίνε, Γιαϋμ, Γιανίκ, Ανίκ, Κάλβοτ, Σαμπάκ, Βερισάυ, Αλνάϋμ, και με το όνομα Αδωνάι, που έκανε τα ψάρια και τα πλάσματα του νερού, και τα πουλιά που πετούν στον ουρανό, την Πέμπτη ημέρα, και με τα ονόματα των Αγγέλων που υπηρετούν στην έκτη στρατιά μπροστά στον Παστόρ, τον Αγιο Αγγελο, μεγάλο και δυνατό πρίγκιπα, και με το όνομα του άστρο του, που είναι ο Δίας, και με το όνομα της σφραγίδας του, και με το όνομα του Αδωνάι, του μεγάλου Θεού, Δημιουργού όλων των πραγμάτων, και με το όνομα όλων των άστρων, και με τη δύναμη και αρετή τους, και με όλα τα παραπάνω ονόματα, σε επικαλούμαι ΣΑΧΙΉΛ, μεγάλε Αγγελε, που είσαι αρχηγός και κυβερνήτης της Πέμπτης, να φροντίσεις για μένα, και να εκπληρώσεις όλες μου τις παρακλήσεις σύμφωνα με την θέλησή μου και την επιθυμία μου σ' αυτό μου το έργο και την προσπάθεια»

Πάρε το άγαλμα του Δία (το άγαλμα πρέπει να κάθετε) και ράντισε το με το φίλτρο Νίκη του Ιησού Χριστού και βάλε τον σε ένα σημείο του βωμού η του πατώματος σου. Με μελάνι μπλε (και η ξυλομπογιά κάνει) θα γράψετε την επιθυμία που θέλετε να πετύχετε και επάνω στα γράμματα θα σχεδιάσετε το σύμβολο του Δία. Πάρε την κλωστή (και ράντισε την και αυτήν με το άρωμα) και δέσε την στο μπουκάλι του φίλτρου. Αρωμάτισε τον πάπυρο και βάλε τον κάτω από το άγαλμα. Άναψε τα τρία μπλε κεριά γύρο από τον Δία σε μορφή τριγώνου που θα κοιτάει εσένα και στην βάση θα έχετε βάλει σκόνη επιτυχίας η σκόνη Δία. Πάρε τώρα την σκόνη του αμνού και κάνε έναν κύκλο γύρο από το ξόρκι σου για να μην φύγει η ενέργεια του μακριά από εσένα.

Όταν ποια καούν τα κεριά πάρε το πράσινο πανάκι και μέσα θα βάλεις την σφραγίδα (πάπυρος) και την κλωστή που έχεις δεμένη στο φίλτρο σου και θα το ράψεις με 33 βελονιές . Τα υπολείμματα θα τα θάψετε σε μία γλάστρα. Το άγαλμα του Δία θα το τοποθετήσετε σε ένα σημείο του σπιτιού που θα νιώθει πατέρας όλων, ενώ όταν το νιώθεις θα τον ραντίζεις με το φίλτρο σου. 

 

Ξόρκι Επουράνια χρήματα

Τούτο το παλιό ξόρκι ήταν αφιερωμένο στον «Φώσφορο» στον θεό του ήλιου, δηλαδή στον Απόλλωνα. Οι Ασφοδέλιες μάγισσες για να προκαλέσουν χρήματα και τον πλούτο έκαναν ένα πολύ δυνατό ξόρκι. Αυτό λοιπόν σας το δίνω με λατρεία.

Υλικά:

Χρυσή κορδέλα
Τρία Κίτρινα κεριά (ή μελισσοκέρια)
Άγαλμα του Απόλλωνα
Μία κούπα λάδι
Φίλτρο Μαγνητισμού
Φίλτρο Φώσφορο
Πάπυρος
Ένα φύλλο Δάφνης
Σκόνη χρήματος
Μελάνι κίτρινο (Φώσφορου)
Ένα ραβδί κανέλλας
Χρυσό πουγκί
Σκόνη του Αμνού
Ένα μπουκάλι με φελλό

Τελετή:
Σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα του ήλιου και ώρα του ήλιου ξεκίνα την τελετή σου κάνοντας ένα λουτρό, στο μπάνιο σου θα ρίξεις 3 ψεκάσματα Φώσφορου, καλέντουλα, και Δάφνη. Βγες και σκουπίσου και μπες στον βωμό σου (αν δεν έχεις στο πάτωμα) για αρχή πάρε το άγαλμα του Απόλλων και ράντισε το με το φίλτρο Μαγνητισμού και βάλε να κάθετε επάνω στον φύλλο της Δάφνης. Έπειτα άναψε γύρο του τρία κίτρινα κεριά σε τρίγωνο που να κοιτάζει εσένα. Κάνε γύρο από το άγαλμα και τα κεριά έναν κύκλο από σκόνη του Αμνού, να μείνει ενέργεια εκεί και επάνω στο άγαλμα και στα κεριά ρίξε σκόνη χρήματος. Πάρε τον πάπυρο και με το μελάνι Φώσφορο θα γράψεις επάνω:

«Χρυσά λεφτά θα έρθουν και ο
θεός Απόλλων θα με βοηθήσει»


και βάλε τον πάπυρο μπροστά από το άγαλμα αφού πρώτα το ραντίσεις με το φώσφορο. Πάνω στον πάπυρο θα τοποθετήσεις μία κούπα με λάδι (ελαιόλαδο) ράντισε μέσα 3 ψεκάσματα Φώσφορο με το ραβδί της κανέλλας θα ανακατέψεις δεξιόστροφα το λάδι και πες:

«Δεξιά είναι το καλό και αριστερά το κακό
απόψε καλώ σε Απόλλωνα και το φώς σου
να έρθεις εδώ να δεις το ξόρκι τούτο».


Άσε το ραβδί κανέλλας μέσα στο λάδι. Πάρε το αγαλματίδιο στα χέρια σου και ψέκασε το ξανά με το φίλτρο μαγνητισμού και ξανά άσε το στην θέση του. Πάρε τώρα την χρυσή λουρίδα και κάνε κόμπους (3) λέγοντας:

«Απόλλωνα εσύ που σου έδωσαν την χρυσή λουρίδα
Που σου έδωσαν αθάνατη τροφή και έμεινες αθάνατος
Στον Όλυμπο, στρέψε το βλέμμα και σε εμένα.
Σε αρωμάτισα και σε μαγνήτισα με το άρωμα σας
Γιέ του Δία και της Λητώς, τραγούδα στην ζωή μου
Χαρά να έχω και ευτυχία του πλούτου.»


Δέσε την λουρίδα για γύρο από το άγαλμα του Απόλλωνα μέχρι να λιώσουν τα κεριά. Μόλις λιώσουν τα κεριά πάρε το φύλλο Δάφνης και βάλε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι με φελλό μαζί με την κανέλλα, και σκόνη χρήματος και το λάδι από την κούπα. τον πάπυρο τύλα τον με την χρυσή λουρίδα και βάλε το και αυτό στο λάδι.  Το λάδι το κλείνουμε καλά. Αυτό είναι το λάδι θα ραντίζεις το άγαλμα του Απόλλων για περίπου 3 μήνες κάθε πανσέληνο. Το λάδι το κρύβουμε μέσα στο χρυσό πουγκί.