Βιβλία & Τράπουλες

Μαντική Τράπουλα Π.α.σ.σ.α.κ


Μάθε να ρίχνεις τα χαρτιά με την τράπουλα της Πάμβας.  Η Μαντική τράπουλα αυτή αποτελείτο από 46 μαντικές κάρτες με σύμβολα και πρόσωπα που θα σου πουν την πραγματική αλήθεια. Η τράπουλα αυτή χρονολογείτε από το 1825 και είναι μία τράπουλα από της μάγισσες των Ιωαννίνων.

 

Συνοδεύεται με το βιβλιαράκι με της ερμηνείες και τρόπους ριξίματος.


 

Η Τράπουλα Κοστίζει 23 Ευρώ

 

Μαντικός Πίνακας της Πατρείας


Ένα αρχαίο μαντικό παιχνίδι που θα σας δώσει απαντήσεις σε ότι τον ρωτήσετε!

Χρονολογείτε από το 41π.χ και τον χρησιμοποιούσε η Πατρεία, μία μάντισσα της αρχαίας Κασσώπης. Ο Πίνακας είναι πολύ παλιός και μπορείτε να τον ρωτήσετε τα πάντα ερμηνεύστε σωστά της πέτρες και τα σύμβολα της.

 

Συνοδεύεται με το χαρτί οδηγιών με της ερμηνείες του πίνακα και τους λίθους.

 

Ο Πίνακας κοστίζει 40 ευρώ

 

Μαντική τράπουλα Τάμπα Τούμπα


Αδιαμφισβήτητα  η μαντική τράπουλα του έρωτα. Περιέχει 36 κάρτες με σχέδια, σύμβολα και καρδιές σε διάφορα χρώματα που θα σου πουν αν πραγματικά σε αγαπάει η σε κοροϊδεύει! Η τράπουλα Τάμπα τούμπα είναι δημιουργία του Νίνο Αυγέρη και θα σου πει την πραγματική Αλήθεια!

 

Συνοδεύεται με βιβλιαράκι οδηγιών ερμηνείες και τρόπους ριξίματος + το γράμμα  προς την Γιαγιά.

 

Η Τράπουλα Κοστίζει 20 Ευρώ

 

 

Βιβλίο Μαγείας 1

Μυστικές συνταγές Μαγείας


Μυστικές συνταγές μαγείας… ακούγεται σύνθετο, μυστηριώδες και φαντάζει δύσκολο, ωστόσο αν ξέρεις να βάζεις άρωμα και μπορείς να ανάψεις ένα κερί, τότε το βιβλίο αυτό είναι το κατάλληλο μέσο που θα σου δώσει τη δύναμη και το φως στην ψυχή να κυνηγήσεις τους στόχους σου.

Σε αυτές τις σελίδες θα ανακαλύψεις έναν μυστικό κόσμο που για δύο χιλιάδες χρόνια παρέμενε κλειστός σε καρσέλες, μπαούλα και τετράδια, γραμμένα με κώδικες και ιδιότυπες γραφές.
Με αναφορές από την Αρχαία Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Μακεδονία και από την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μέγα Αλέξανδρου μέχρι τον Βασιλιά Πύρρο ξετύλιξε και γνώρισε την ιστορία της μαγείας στον ευρύτερο Ελληνικό χώρο, πάντα μέσα από τη ζωή, τη δράση και τις ιστορίες των Μαγισσών των Ιωαννίνων.

Κρατάς στα χέρια σου μια σπάνια μοναδική συλλογή από ξόρκια, μαγικά φίλτρα, σκόνες, έλαια κεριά και αστέρια… δεμένα όλα και έτοιμα να σε υπακούσουν!

… μέσα από τα Γριμόρια των Μαγισσών των Ιωαννίνων.

Οι μάγισσες των Ιωαννίνων

 

Το πρώτο βιβλίο του Μυρόλι με την πραγματική ιστορία των μαγισσών των Ιωαννίνων και της Πάμβας.

Μια διαμάχη ανάμεσα σε δύο Φατρίες για το ποια θα διεκδικήσει την Λενιώ, την μάγισσα των Ιωαννίνων.

Όλα αυτά σ' ένα κυκλώνα συγκρούσεων της εποχής του Αλή Πασά αδίσταχτού που διαφεντεύει τα Ιωάννινα και εμπλέκετε στα σχέδια των μαγισσών.

Ποιος θα κερδίσει τελικά?  Ποια από της δύο φατρίες θα πάρει την Λενιώ?

 

Τιμή: 14 Ευρώ

Αχερουσία τράπουλα!

Μέσα απο τα βάθη των αιώνων ένα νέο μαντικό αντικείμενο ξυπνάει για εσάς!


"Σαν ερχόταν η σκοτεινή σελήνη έβγαζε την Αχερουσία απο  
το μαύρο βελούδο έριχνε μερικές σταγόνες απο τον Αχέροντα 
και έπειτα έλεγε τα μαγικά λόγια! Τώρα η τράπουλα  ήταν έτοιμη. Άπλωνε το μαύρο Μέρτα της Αχερουσίας έστρωνε τα χαρτιά με την καθορισμένη σειρά και αυτή 
ήταν έτοιμη να σου πει το Παρών, το μέλλον και το παρελθόν.  οι Κάρτες των Κριτών έφταναν να δώσουν την σωστή συμβολή! Ενώ οι κάρτες των μαγισσών σου έλεγαν όλες της αλήθειες!"


Μη χάσετε αυτό το μαντικό αντικείμενο. Μία τράπουλα μία ιστορία δύο χιλιάδων χρόνων έτοιμη να σου πει την δική σου ιστορία!


Περιλαμβάνει:
54 Κάρτες της Αχερουσίας τράπουλας
Συνοδευτικό βιβλιαράκι με οδηγίες ριξίματος και Ερμηνείες!


Τιμή: 30 Ευρώ 

Η Μαγεία των κεριών

(Σύντομα κοντά σας)

Stellar Uranium

Η μαγεία των αστεριών

(Σύντομα κοντά σας)