Μαθήματα Stella


«Stella» στα ιταλικά σημαίνει Αστέρι,
Έγραφε η Πάμβα:
«Αν θέλεις να προσελκύσεις την δύναμη των αστερισμών, πάρε ένα κίτρινο κερί μία κλωστή και την μορφή του Αστεριού και κάλεσε το!, μίλα μαζί του, διαλογίσου μαζί του, Γίνε ένα με αυτό!»

 

Στα γριμόρια της Πάμβας βρέθηκαν αρκετές συνταγές για το πώς μπορείς να καλέσεις έναν αστερισμό η ακόμα και ένα άστρο! Σε κάθε μάχη της καλούσε το αστέρι «Bellatrix» την αμαζόνα του Ωρίωνα. Άναβε το κερί και το κατέβαζε στο δωμάτιο το άστρο!!! Όλες οι πληροφορίες αυτές καταγράφτηκαν και μεταφράστηκαν από την διάλεκτο «Δωτήδ».
Μία νύχτα που η Πάμβα και ο Λέτσιος ήσαν στην λίμνη και  κοίταζαν τα άστρα η πάμβα του χάρισε το Βέγας. Το ποιο φωτεινό άστρο της Λύρας, από τότε ο Λέτσιος καθόταν κάθε βράδυ και μελετούσε το άστρο τούτο!

Μέσα από αυτά τα μαθήματα θα μάθουμε τους αστερισμούς, πληροφορίες για αυτά, πώς να χρησιμοποιήσεις την δύναμη των αστεριών πώς να τα κατεβάσεις πώς να προσφέρεις την αγάπη σου σε αυτά και τις αυθεντικές και αδημοσίευτες πρακτικές (Ξόρκια, φίλτρα, κεριά, μαγικές τελετές και βωμούς, φυλαχτά και επωδές, αντικείμενα!) αφιερωμένα στα άστρα!

Τα Μαθήματα αυτά δε θα ξανά γίνουν!!!

 

Περιγραφή εικόνας

Σεμινάριο Π.α.σ.σ.α.κ Vega

08/10

 

Γράφει η Πάμβα:

Στην πολιτεία των αστεριών υπάρχει, εκεί που ο Απόλλωνας γαληνεύει τα πλήθη, υπάρχει ένα άστρο! τούτο το άστρο αν το ακούσεις με προσοχή, θα ακούσεις όλα τα μυστικά του, το τραγούδι του θα σε ταξιδέψει τόσο μακριά
..............

Τούτο το άστρο θα λάμψει ξανά ψηλά στην κορόνα μας, θα μας ταξιδέψει, θα μας ευλογήσει και θα μας χαρίσει δύναμη! 
....................

Ψυχή μου λαμπρή και δροσερή... κάποτε είπαν πως θα μας επισκεφθείς... έλα να σε δω! έλα να σε ακούσω! έλα να σε νιώσω! 
.......................

 

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμό της Λύρας και το ποιο λαμπρό Αστέρι της τον Vega.

 

Στο Δεύτερο Μέρος θα κάνουμε μία μικρή ανασκόπηση των προηγούμενων μαθημάτων της χρονιάς που πέρασε!

 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Σεμινάριο Πασσάκ –Ωρίωνας

 

Γράφει το ημερολόγιο της Πάμβας:

«Ω αγαπημένε μου Κυνηγέ! Ξέρεις προσπαθώ να σε σώσω. Ξυπνάω κάθε μέρα κουρασμένη. Εδώ εχει πολλά σύννεφα και δε μπορώ να σε βλέπω κάθε βράδυ. Σε έχω σχεδιάσει όμως σε ένα χαρτί και διαλογίζομαι μαζί σου! Γλυκέ μου κάνε υπομονή! Θα έρθουν οι μέρες που εμείς οι Εργάτες θα σε σώσουμε και θα παραμείνεις εκεί πάνω! Θα περιμένω τα δώρα σου την επόμενη φορά να σε νιώσω πάλι στην καρδιά μου!»

 

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον αστερισμό του Ωρίωνα τα οφέλη μας για αυτόν και τι μας προσφέρει!

 

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για την κάρτα του δώρου της Πασσάκ και γιατί σημαίνει μεγάλη γιορτή!

Σεμινάριο Π.α.σ.σ.ά.κ – Ανταρης και ριξιμο της Νυχτερίδας

 

Η Λυτραία έφτασε μέχρι τα πόδια της Αστραίας! «Πές μου» της είπε! «Πώς να σταματήσω τον εχθρό μου» η Αστραία έκατσε και  αφουγκραζόταν τον αέρα που χτύπαγε τα φύλλα της Βελανιδιάς! «Πάρε τον Αντάρη!» της απάντησε! «Παρε την καρδιά την σιδερένια καρδιά και μαλάκωσε την!»

………………………………………………………………………………………

 

 Στο πρώτο μέρος του μαθήματος αυτού θα μιλήσουμε για το Άστρο Αντάρη και τον Αστερισμό του Σκορπιού  αλλά και πως εμείς μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στα οφέλη μας!

 

Στο Δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί η μικρή τελετή του Αντάρη! (όσοι θα παρευρεθούν στο μάθημα αυτό θα πάρουν το πρώτο Σύμβολο και τα ώρα του Αντάρη για σύμμαχο στην ζωή!

 

Στο τρίτο μέρος θα κάνουμε πρακτική του  ριξίματος της Νυχτερίδας που κάναμε πέρσι και θα μάθουμε νέα μυστικά

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Σεμινάριο Π.α.σ.σ.σ.ά.κ – Stella Αλντεμπαράν! 

 

Έγραφε η Πάμβα:

 

«Ψυχή των άστρων που κατοικείς στις

ποιο σκοτεινές περιοχές και ψάχνεις το

φώς σου! Βρες το φώς της…………………. »

 

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το Άστρο του Αλντεμπαράν και τις πως οι μάγισσες χρησιμοποιούσαν και βρισκόταν στον αστερισμό του Ταύρου! Θα μιλήσουμε για τις Υάδες και τι μας προσφέρουν!

 

Στο δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί τελετή του Αλντεμπαράν (Όσοι παρευρεθείτε θα λάβετε την σκόνη του Αλντεμπαράν) με δώρο το σύμβολο του!

 

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το Ρίξιμο των Υάδων, ένα ανεπίσημο ρίξιμο της Πάμβας που μας δείχνει τα πραγματικά συναισθήματα του άλλου αλλά και το άμεσο μέλλον! 

Σεμινάριο Πασσάκ – Stella  Φομαλώ

 

Έγραφε η Πάμβα:

 

«Εκεί στο Βάθος του σκοτεινού ουρανού,

Υπάρχει ένα μοναχικό αστέρι. Μόνο του

να πλέει στα νερά του Γανυμήδη.. Τούτο

το άστρο αν φωνάξει θα σε γεμίσει νερά και πλούτο!»

 

Στο πρώτο μέρος αυτού του μαθήματος  θα μιλήσουμε για την Φομαλώ  το άστρο του Νότιου Ιχθύ την μητέρα μίας ολόκληρης Εποχής που άλλαξε τον κόσμο!!!!

 

Στο δεύτερο μέρος θα λάβουμε την Ψυχή του Φομαλώ με το φίλτρο του Φομαλώ μέσα από  τα γριμόρια των μαγισσών της Ασφοδέλιας ομάδας! Θα μάθουμε να το φτιάχνουμε και να το χρησιμοποιήσουμε!!!! (το κάθε μέλος θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι γυάλινο με αγιασμό!)

 

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για την Κάρτα Πόρτα και για την μαγείας της Πόρτας της Πάμβας!

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Σεμινάριο Πασσάκ & Stella Spica 

 

Έγραφε η Πάμβα:

Αστραία και Ασταραία τα δύο  μάτια που λαμπιρίζουν! 

Ψυχές ήρθαν ψυχές θα φύγουν, μόνο αυτές θα μείνουν

κοντά μας! να κρατάνε το Στάχυ στα χέρια τους χαρίζοντας ζωές!»

 

Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμό της Παρθένου, την εποχή της Παρθένου και τι μας ωφέλησε. Θα μιλήσουμε για την μητριαρχική ύπαρξη και την γέννηση της θεάς!

 

Στο δεύτερο μέρος θα αναλύσουμε για την Spica το άστρο της Παρθένου με την ευνοϊκή μορφή του και τα χαρίσματα του!!!! όσοι παρευρεθούν θα πρέπει να έρθετε με ένα πράσινο πουγκί που μέσα θα μπει το Σύμβολο του αστεριού.

 

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για την Κάρτα Μπόλια και Περσεφόνη. Θα μάθουμε τις τελετουργίες που κρύβονται πίσω από  αυτές! Θα δοθεί αδημοσίευτη τελετή του Φυλαχτού της Μπόλιας!

 

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

Σεμινάριο Πασσάκ & Stella Vega

 

Εκείνη την ημέρα η Βάγια έκατσε δίπλα στην Πάμβα… «Τι ωραία που είναι η Λύρα του Απόλλωνα!» τις είπε και η Πάμβα τις απάντησε! «Δε μπορώ να σου εξηγήσω, αλλά αυτό  το χαρτί με τραβάει!» για λίγο η Βάγια προβληματίστηκε, πήρε το χαρτί στα χέρια της και τις έκανε επάνω στην κάρτα ένα σχέδιο με κάρβουνο. «ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί!»

……………………………….

Από εκείνη την στιγμή τίποτα δε ήταν όπως ήταν, άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου… έμαθα να κάνω ταξίδια μακριά και πλάι μου να στέκετε ακίνητος φρουρός. Στην καρδιά μου τώρα εχω τον Βέγα μαζί με την Λύρα!!!

………………………………

Ένα από τα αγαπημένα μας αστέρια ήταν ο Βέγας, αυτός ο υπέρλαμπρος αστέρας που εκπληρώνει της επιθυμίες μας! δε χάναμε ευκαιρία! Μα ταράτσα, μα χωράφι να ξαπλώσουμε και να μη τα παρατηρούσαμε! Ο Βέγας είναι το ποιο λαμπρό αστέρια στον έναστρο ουρανό και βρίσκετε στον αστερισμό της Λύρας! Η Πάμβα κάθε φορά ύψωνε το χέρι της και έλεγε «Να το σπίτι μου!»

 

Στο πρώτο μέρος θα γυρίσουμε πίσω στον αστερισμό της Λύρας. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τον Vega ξανά!!! Τα μέλη θα πρέπει να έχουν την τράπουλα τους γιατί επάνω στην κάρτα της Λύρας θα γίνει το ιερό σύμβολο!

 

Στο Δεύτερο μέρος θα σας δοθεί η Σφραγίδα του Βεγκα να την κατασκευάσετε μόνη σας. Η πρώτη σφραγίδα που θα δοθεί σε εσάς, μαζί με την «ιερά τελετή» του Βεγκα, μαζί να έχετε ένα μπλε πουγκί που το έχετε φτιάξει εσείς. Για περισσότερες πλ. 2108612110

 

Στο τρίτο μέρος θα μισήσουμε το «Ρίξιμο των πέντε» ένα ρίξιμο γρήγορο απλό και συνάμα δυνατό που δίνει τις ξεκάθαρες απαντήσεις!!!

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Σεμινάριο Πασσάκ & Stella Regulus

 

«Οι μάγισσες έχουν ένα Αστέρι για τους

βασιλιάδες, αυτό το αστέρι  έδειχνε την

βασιλική καταγωγή! Όποιος γεννήθηκε

την εποχή του Regulus έγινε βασιλιάς στην

κάστα μας! όλες μιλάνε για τον Πύρινο

Λέοντα… αλλά κανείς δε γνωρίζει από πού θα έρθει!»

 

Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

 

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για την εποχή του Λέοντα και την κάρτα του Λέοντα της Πασσάκ  και γιατί το Regulus είναι ένας σημαντικός αστέρας για τις μάγισσες των Ιωαννίνων! Θα μιλήσουμε για τις μάγισσες και  μάγους που γεννήθηκαν εκείνη την εποχή!

 

Το δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τον αστερισμό του Λέοντα και το αστέρι Regulus τον τέταρτο βασιλικό αστέρα και θα κάνουμε μαζί το «Ευλογημένο μέρτα» Να φέρετε ένα χρυσό η κίτρινο πανί 17Χ17 cm για να το ευλογήσουμε στην πρώτη φάση, θα φτιάξουμε το βασιλικό  πανί της δύναμης!

 

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το Ρίξιμο του  «Παλλάδιου Δράκου» αλλά και  τι σημαίνει π δράκος για την Πάμβα και θα δοθεί Αδημοσίευτο Ξόρκι με το φυλαχτό του δράκου!!!

Σεμινάριο Πασσάκ & Stella Πλειάδες  

«Για ώρες τώρα κάθομαι και κοιτάω το βραχιόλι μου! μια στιγμή το κοιτάζω και μια το πιάνω στα χέρια μου… το ένα είναι χρυσό, τα άλλα είναι ασημένια! Το τοποθετώ  στο μπαούλο τους και συνεχίζω! Τα επτάστερο βραχιόλι μου δίνει την δύναμη που πρέπει να έχω! Άραγε η Διώνη ποιο άστρο μου χάρισε;»

 

Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

 

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον Αστερισμό των Πλειάδων θα μάθουμε τα πάντα γύρο από τον αστερισμό τι συμβολίζει και πως μας επηρεάζει!

 

Στο Δεύτερο μέρος θα κατασκευάσουμε μαζί το πρώτο μέρος για το «Μέρτα των Πλειάδων», αυτό το σημαντικό αντικείμενο των μαγισσών της Ηπείρου που χάριζε την ενέργεια των άστρων! Να έχετε μαζί σας ένα κομμάτι μπλε σκούρο ύφασμα 30Χ 16 εκατοστά και μια κίτρινη κλωστή που θα διαβαστούν εκείνη την στιγμή!

 

Στο τρίτο μέρος θα μιλήσουμε για το ρίξιμο της «Σκάλας» που θα μας οδηγήσει στο να βγούμε από τα καθημερινά μας προβλήματα! Και  θα δοθούν τα επόμενα πέντε γράμματα της Γραφής Δωτήδ της Πάμβας!

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Να έχετε μαζί σας το Μέρτα του Regulus που προετοιμάσατε την προηγούμενη φορά! Θα κατεβάσουμε τον Regulus τελευταία φορά οπότε δε θα ξανά ασχοληθούμε (προς το παρων) με την δύναμη του άστρου αυτού. Όποιος δε φέρει μαζί του το πανί του θα χάσει το τελευταίο Σφράγισμα!

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Μάθημα Stella & Πασσάκ - Πίνακας της Πατρείας

 

«Για ώρες καθόμασταν και αντιγράφαμε το πίνακα στον πάπυρο! Η Γραία μου έδινε οδηγίες και της ιστορίες του κάθε ένα συμβόλου και εγώ από την άλλη σε ένα κομμάτι χαρτί έβαζα μία τελεία. Η Μανωδέσσα με την Αγαλίρα μα έδωσαν το καλύτερο δώρο!»

Απόσπασμα από το ημερολόγιο της Πάμβας!

 

Στο πρώτο μέρος αυτού του Μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Ευλογημένο Πίνακα της Πατρείας. Πως συνδεόταν με την τράπουλα Π.α.σ.σ.ά.κ και τα οφέλη του*! Οπότε αφήνουμε λίγο πίσω τα αστέρια!

 

Στο δεύτερο μέρος θα αναλύσουμε το Ρίξιμο της Σκάλας που δε προλάβαμε στο προηγούμενο μάθημα.

 

Στο τρίτο μέρος θα σφραγίσουμε το Μέρτα των Πλειάδων. Αυτό το δώρο της Πάμβας που θα μας/σας λύσει τα χέρια! Να φέρετε όλοι μαζί σας το πανάκι που ευλογήσαμε!

 

  • Ο πίνακας της Πατρείας έχει πολλές διαφορετικές χρήσης, από ξόρκια με κεριά, επικοινωνία με τους νεκρούς μέχρι να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και με θεούς!