Σκονες 

χωρισμου & καταστροφής

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Σκόνη χωρισμού


Η δύσοσμή μαύρη σκόνη χωρισμού που φέρνει τους τσακωμούς ανάμεσα σε ένα αγαπημένο ζευγάρι, μέχρι να έρθει ο χωρισμός. Μπορείς να ραντίσεις κίτρινα κεριά και μαύρα επάνω σε βωμό για να προκαλέσεις ζήλια και κακές αρνητικές ενέργειες! Η σκόνη κατασκευάζετε σε χάση του φεγγαριού ημέρα Σάββατο η Τρίτη σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων!!!

Ξαστρίζετε σε χάση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που ζει το ζευγάρι που θέλουμε να χωρίσουμε! χρησιμοποιούμε σε ξόρκια χωρισμού όπου καίμε κίτρινα, μαύρα και κόκκινα κεριά η σε κατασκευή φυλαχτών! 


Η σκόνη κοστίζει 15 Ευρώ

 

Σκόνη hot foot
Σκόνη Hoodoo που ρίχνετε η καίγετε για να φέρεις μερική δυστυχία σε αυτόν που σου κάνει κακό. Την ρίχνουμε για να την περάσει το θύμα που θέλεις να πάθει κακό. Η καλύτερη σκόνη χωρισμού.


Η σκόνη hot foot κοστίζει 40 ευρώΣκόνη Σιχασιάς (Χωρισμού)


Δυνατή σκόνη χωρισμού. Την καίμε η την ραντίζουμε στον χώρο που θα περάσει ένα πρόσωπο που θέλουμε να χωρίσουμε. Τα λόγια την ώρα που καίγετε τα αντιγράψαμε από το γριμόριο της Κα. Ευαγγελίας. Πολύ δυνατή σκόνη χωρισμού, επίσης μπορεί να ταϊστεί στο πρόσωπο που θέλουμε να χωρίσουμε.  

 

Κοστίζει 20 Ευρώ

 

Διαβολόσκατο

Η

Διαβολόσκονη


Μαγική δύσοσμη σκόνη που προκαλεί τους καυγάδες και κατ επέκταση των χωρισμό σε ένα ζευγάρι! Αναμειγνύετε μέσα σε αμίλητο νερό και το ρίχνεις να το περάσει το ζευγάρι που θέλεις να χωρίσει! Μπορείς να ραντίσεις  τον βωμό σου καθώς θα καις μαύρα κεριά η μαύρα κεριά ομοιώματα.

Επίσης χρησιμοποιείται για να σταματήσεις έναν εχθρό να σε ενοχλεί!

 

Τιμή: 20 ευρώ