Σκονες 

χωρισμου & καταστροφής

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Σκόνη χωρισμού


Η δύσοσμή μαύρη σκόνη χωρισμού που φέρνει τους τσακωμούς ανάμεσα σε ένα αγαπημένο ζευγάρι, μέχρι να έρθει ο χωρισμός. Μπορείς να ραντίσεις κίτρινα κεριά και μαύρα επάνω σε βωμό για να προκαλέσεις ζήλια και κακές αρνητικές ενέργειες! Η σκόνη κατασκευάζετε σε χάση του φεγγαριού ημέρα Σάββατο η Τρίτη σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων!!!

Ξαστρίζετε σε χάση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που ζει το ζευγάρι που θέλουμε να χωρίσουμε! χρησιμοποιούμε σε ξόρκια χωρισμού όπου καίμε κίτρινα, μαύρα και κόκκινα κεριά η σε κατασκευή φυλαχτών! 


Η σκόνη κοστίζει 15 Ευρώ

 

Σκόνη hot foot
Σκόνη Hoodoo που ρίχνετε η καίγετε για να φέρεις μερική δυστυχία σε αυτόν που σου κάνει κακό. Την ρίχνουμε για να την περάσει το θύμα που θέλεις να πάθει κακό. Η καλύτερη σκόνη χωρισμού.


Η σκόνη hot foot κοστίζει 40 ευρώΣκόνη Σιχασιάς (Χωρισμού)


Δυνατή σκόνη χωρισμού. Την καίμε η την ραντίζουμε στον χώρο που θα περάσει ένα πρόσωπο που θέλουμε να χωρίσουμε. Τα λόγια την ώρα που καίγετε τα αντιγράψαμε από το γριμόριο της Κα. Ευαγγελίας. Πολύ δυνατή σκόνη χωρισμού, επίσης μπορεί να ταϊστεί στο πρόσωπο που θέλουμε να χωρίσουμε.  

 

Κοστίζει 20 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Διαβολόσκατο

Η

Διαβολόσκονη


Μαγική δύσοσμη σκόνη που προκαλεί τους καυγάδες και κατ επέκταση των χωρισμό σε ένα ζευγάρι! Αναμειγνύετε μέσα σε αμίλητο νερό και το ρίχνεις να το περάσει το ζευγάρι που θέλεις να χωρίσει! Μπορείς να ραντίσεις  τον βωμό σου καθώς θα καις μαύρα κεριά η μαύρα κεριά ομοιώματα.

Επίσης χρησιμοποιείται για να σταματήσεις έναν εχθρό να σε ενοχλεί!

 

Τιμή: 20 ευρώ

Μανιόσκονη

Η σκόνη της τρέλας


Η σκόνη αυτή προκαλούσε την σύγχυση και τρέλα στους εχθρούς των μαγισσών. Κατασκευασμένη από βότανα καυτερά και δύσοσμα που μελετήθηκαν για να προκαλούν το κακό. Με αυτή την σκόνη φέρνει καυγάδες και σύγχυση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι αλλά κάνει τον εχθρό να χάνει τα λογικά του. είναι η αντίστοιχη σκόνη του Τρελόλαδου.   

Η σκόνη αυτή μπορεί να ριχτεί στο πέρασμα του εχθρού αλλά μπορεί και να καεί με ειδικά λόγια που μόνο αυτές τα ήξεραν! Μία παλιά συνταγή έλεγε πως αν συνδυαστεί και ανακατεύει με άλλες σκόνες θα φέρει θαυμαστά αποτελέσματα!  

 

Ξαστρίζετε με τα δικά της συγκεκριμένα μυστικά λόγια. Το αντίμαγο της ήταν συγκεκριμένο και ήθελε πολύ προσοχή!

Τιμη: 30 ευρώ 
Σκόνη σιχασιάς

Η κίτρινη σκόνη του Χωρισμού  που έφερνε καυγάδες και χωρισμούς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μπορεί να ταϊστεί ώστε να φάει το ζευγάρι και να κιτρινίσουν οι έρωτες όπως τα φύλλα και να πέσουν η ακόμα και να καεί σε καρβουνάκι σε μονή ώρα! Μπορεί ακόμα και να ραντιστεί σε μέρος που θα περάσει η που μένουν τα πρόσωπα που θέλουμε να χωρίσουμε! Η σιχασιά θα φέρει τα προβλήματα στην σχέση και τίποτα δε θα ειναι όπως ήταν μέχρι να έρθει το απόλυτο πάγωμα.
 
Τιμή: 15 ευρώ