Σκόνες 

Χρήματος & Επιτυχίας


Μαγικές σκόνες του πλούτου, της τύχης και της Ευημερίας. Κατασκευάζονται όλες σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Πέμπτη η Κυριακή.  Ακολουθάμε τις  τυπικές συνταγές των μαγισσών των Ιωαννίνων! 


Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Πούδρα Χρήματος


Η σκόνη του χρήματος είναι μία σκόνη που προσελκεί τον πλούτο και την ευημερία σε ένα κατάστημα η στο χώρο εργασίας. Ραντίζουμε την σκόνη στο σπίτι μας στις τέσσερις γωνίες η την καίμε το πρωί πριν ανοίξουμε το κατάστημα μας! Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Πέμπτη  σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων. Μέσα περιέχει πέντε διαφορετικά βότανα της ευημερίας και τρία αιθέρια έλαια του πλούτου που έλκει το χρήμα. 

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που είναι ο χώρος εργασίας η την χρησιμοποιούμε σε ξόρκια χρημάτων! Η στην κατασκευή φυλαχτών.

Σκόνη τύχης

 

Μία σκόνη που φέρνει τύχη σε όλους τους τομής και σε κάνει τυχερό ακόμα και στα τυχερά παιχνίδια. Τρίβουμε τα χέρια μας με την σκόνη αυτή πριν πάμε να παίξουμε τυχερά παιχνίδια η ραντίζουμε τον βωμό μας όταν καίμε πράσινα και κίτρινα κεριά! Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Πέμπτη η Κυριακή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων!

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που είναι ο χώρος μας η στο σπίτι μας  η την χρησιμοποιούμε σε ξόρκια τύχης όπου καίμε κίτρινα η πορτοκαλί κεριά! Η στην κατασκευή φυλαχτών

Σκόνη Ουράνιο τόξο


Η πολύχρωμη σκόνη της Μανωδέσσας για ευημερία και Χρήματα. Η μαγική σύνθεση πέντε μαγικών χρυσών σκονών φτιάχνει την υπέροχη «ουράνιο τόξο» που την θεωρούν από τις καλύτερες και ποιο δραστικές σκόνες για χρήματα. Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Πέμπτη σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων. Μπορούμε να την κάψουμε στο θυμιατό της νεράιδας η ακόμα και να την πασπαλίσουμε στην ταμιακής μας μηχανή! Μαζί με ένα κομμάτι μάτι της τίγρης και λίγο Αδασσά θα σας φέρει τον πλούτο που επιθυμείτε

 

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που καίμε τα κεριά μας, η στην κατασκευή των φυλαχτών μας για χρήματα!

Σκόνη Νίκης

 

Η πράσινη σκόνη όπως την αποκαλούσαν ήταν η σκόνη που έφερνε την Νίκη σε κάθε τομέα της ζωής. Την ραντίζουμε στο χώρο  μας η ραντίζουμε τον βωμό μας όταν καίμε πράσινα, κίτρινα και μοβ κεριά. Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Πέμπτη σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων. Μέσα περιέχει επτά διαφορετικά βότανα και δύο έλαια της Νίκης.

 

 

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που καίμε τα κεριά μας. η στην κατασκευή των φυλαχτών μας!

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Σκόνη επιτυχίας

Σκόνη επιτυχίας η σκόνη που σε κάνει πετυχημένο σε όλους τους τομής και μπορούμε να την κάψουμε η να την ραντίζουμε στον βωμό μας που καίμε πορτοκαλί και κίτρινα κεριά. Με αυτήν σύμμαχο δε φοβόμαστε τίποτα. Τρίβουμε τα χέρια μας πριν πάμε να κλείσουμε συμφωνία! Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Πέμπτη η Κυριακή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων!

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που είναι ο χώρος μας η στο σπίτι μας η την χρησιμοποιούμε σε ξόρκια τύχης όπου καίμε κίτρινα η πορτοκαλί κεριά ή την χρησιμοποιούμε στην κατασκευή φυλαχτών.

Βασιλική σκόνη πλούτου


Μία παλιά συνταγή της γιαγιάς που προσελκούσε τον πλούτο και το χρήμα! οι μάγισσες άλειφαν τα κεριά τους με λάδι χρήματος και έπειτα ράντιζαν την σκόνη επάνω στα κεριά, άναβαν τα κεριά και έτσι διάβαζαν τους κατάλληλους ψαλμούς για ευημερία. 


 Μπορείς να ραντίσεις την σκόνη στο κατάστημα σου η ακόμα και στο σπίτι σου! Μέσα περιέχει βότανα και αιθέρια έλαια που σκοπό εχουν να προσελκύσουν το χρήμα!

Σκόνη Άνοιγμα

 

Η μαγική σκόνη “Άνοιγμα” ήταν το αντίστοιχη άνοιγμα δρόμου της hoodoo για τις μάγισσες των Ιωαννίνων! Όταν έφτιαχναν την μαγική σκόνη αυτήν τότε την ξάστριζαν σε γέμιση του φεγγαριού και έτσι την χρησιμοποιούσαν για να ανοίξουν οι δρόμοι και να πάψουν να εχουν αναξιότητες!

 

Κανέλλα και Γιασεμί ήταν τα κύρια συστατικά για αυτην την μαγική σκόνη. Μπορούμε να ρίξουμε λίγο σκόνη στα πόδια μας λίγο πριν πας όπου θέλεις να ανοίξουν οι δρόμοι! 

Σκόνη Δεμέτερ
 
Η Σκόνη Δεμέτερ όπως την ονόμαζαν οι Αμβρόσιες μάγισσες ήταν για τον πλούτο και το χρήμα! Δεμέτερ το όνομα της θεάς Δήμητρας, θεά της γεωργίας και της Σοδιάς τις γονιμότητας και προστάτιδα του Γάμου. Ήταν κόρη του Κρόνου και τις Ρέας. Προς τιμήν αυτής της θεάς οι Αμβρόσιες μάγισσες έφτιαξαν την σκόνη αυτήν.
Η Σκόνη
Συμφωνα με τα γριμόρια η σκόνη της Δήμητρας είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις οικονομικά αλλά και στις σοδιές. Η χρυσή της απόχρωστη βοηθάει την προσέλκυση του Πλούτου! Ήταν Αδερφή του Αδασσά και για αυτό σε πολλές τελετουργίες συνδυάζονταν απόλυτα με πράσινα και κίτρινα κεριά! Κατασκευαζόταν πάντα ημέρα Πέμπτη και ανακάτευαν τα αιθέρια έλαια και τα βότανα δεξιόστροφα λέγοντας τα λόγια ξανά κ ξανά!