Οι σφραγίδες

Μεγάλου Αλεξάνδρου

 

Οι μάγισσες των Ιωαννίνων μέσα στα γραμμένα τους είχαν τις πανίσχυρες συνταγές των φυλαχτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή «Σφραγίδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου» Αυτές ήταν ειδικές σφραγίδες που είναι μέσα σε πουγκιά με βότανα και άλλα συστατικά μυστικά για κάθε ανατροπή της ζωής. Υπήρχαν σφραγίδες για πλούτο, ευημερία, έρωτα και  καταστροφή εχθρού, Επικοινωνία με ανθρώπους και πνεύματα αλλά και υποταγή!!!!

 

Με το όνομα του Χρυσοφόρου Μέγα Αλέξανδρου τον σκοπό θα τον νικούσαν με την δύναμη του μεγάλου αυτού κατακτητή!  

 

Η Κάθε σφραγίδα ήταν μοναδική και φτιαχνόταν σύμφωνα με τα σύμβολα των πλανητών και η δύναμη τους ήταν τόσο δυνατή όσο ένα τριπλό ξόρκι!

 

Για να δημιουργηθούν έπρεπε να φτιάξουν το μελάνι σε μία συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου και μετά να γράψουν την σφραγίδα σε πάπυρο, ρυζόχαρτο η σε περγαμηνή και αυτό διαβαζόταν, καπνιζόταν και έπειτα την τοποθετούσαν μέσα σε ένα πουγκί αναλόγως χρώματος και αιτίας!

 

 

Σφραγίδα για Αγάπη

 

Γραμμένη και μελετημένη με ερωτικές επωδές για να προκαλέσει την αγάπη ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Η τελετή που την συνοδεύει θα την δυναμώσει τόσο όσο να μην μπορούν δύο άτομα να μην αντέξουν μακριά*. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε ένα φυλαχτό αγάπης, σε ένα ξόρκι αγάπης η ακόμα και σε επαναφορά.

 

*δεν είναι ερωτικό δέσιμο.


Τιμή: 30 ευρώ 

 

Τιμή: 150 Ευρώ (συνοδεύεται από την Τελετή ενεργοποίησης )

Σφραγίδα τύχης

 

Μία εξειδικευμένη σφραγίδα που χρησιμοποιείται για την τύχη! Σύμβολα μαγικά και παλιές γραφές συνθέτουν μία ιερή σφραγίδα που θα προκαλέσουν τύχη σε όποιον την κουβαλάει επάνω του. Η τελετή που την συνοδεύει θα κάνει εσένα, εμένα και όποιον την έχει επάνω του τυχερό άνθρωπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια τύχης η σε  φυλαχτά.


Τιμή: 30 ευρώ 

 

Τιμή: 150 Ευρώ (συνοδεύεται από την Τελετή ενεργοποίησης )

Σφραγίδα Υποταγής

 

Η σφραγίδα υποταγής κατασκευάστηκε για να μπορέσεις να υποτάξεις ένα πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι. Η τελετή που την συνοδεύει θα σε κάνει ακατανίκητο. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά μπορείς να την μελετήσεις και για γενικές καταστάσεις όπου θα σε κάνουν να έχεις επιρροή σε όλα τα πλάσματα που περπατάνε σε τούτο τον κόσμο.


Τιμή: 30 ευρώ 

 

Τιμή: 150 Ευρώ (συνοδεύεται από την Τελετή ενεργοποίησης )

Σφραγίδα προστασίας


Κατασκευασμένη την ημέρα του Ήλιου που κάθε ακτίνα θα κάψει τους εχθρούς σου και θα σε προστατέψει απο κάθε κακό! Άναψε δίπλα της ένα μπλε η λευκό κερί και αυτή θα σε προστατέψει!

 

Τιμή: 30 ευρώ

 

Τιμή: 150 ευρώ (συνοδεύεται απο τελετή ενεργοποιήσεις!)

 

Σφραγίδα 

Μεγάλης Δόξας


Στην αναζήτηση της Δοξας και της επιτυχίας η σφραγίδα της μεγάλης Δόξας θα σε συντροφεύσει και θα σου χαρίσει τα μυστικά της! Με τα μαγικά σύμβολα που την κυβερνάνε θα ειναι ο καλύτερος σύμμαχος σου! Ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια, δημιουργία φυλαχτών!

 

Τιμή: 30 ευρώ

 

Τιμή: 150 ευρώ (συνοδεύεται απο τελετή ενεργοποιήσεις!)

Σφραγίδα 

μικρής Δόξας


Η σφραγίδα της μικρής δόξας είναι για εσένα ένα μικρό χέρι βοήθειας για να πετύχεις κάθε αντιξοότητα και δυσκολία στην ζωή σου! Τοποθέτησε την επάνω σου σαν φυλαχτό για να κερδίσεις την έυνοια των δοξασμένων! Ωστόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια, δημιουργία φυλαχτών!

 

Τιμή: 30 ευρώ

Τιμή: 150 ευρώ (συνοδεύεται απο τελετή ενεργοποιήσεις!)

Σφραγίδα 

messenger


Ειδική σφραγίδα των μαγισσών που σκοπό έχει την επικοινωνία! Κάψε κεριά μπλε και ροζ για να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που θέλεις! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια η και να φτιαξεις το φυλαχτό messenger για να υπάρχει συνεχόμενη επικοινωνία!

 

Τιμή: 30 ευρώ

Τιμή: 150 ευρώ (συνοδεύεται απο τελετή ενεργοποιήσεις!)

 

Οι Σφραγίδες της Εβδομάδας

Περιγραφή εικόνας
Οι μάγισσες όρισαν για την μαγεία των κεριών τις ημέρες της Εβδομάδος σε κάθε πλανήτη! Επάνω στην επιρροή του κάθε πλανήτη υπάρχει ένας θεός, επάνω σε αυτόν τον θεό υπάρχει μία συνεχόμενη ροή ενέργειας, επάνω σε αυτούς τους θεούς και ημέρες δημιούργησαν από μία σφραγίδα!

 

Στα γριμόρια της Πάμβας βρέθηκαν 7 ιερές σφραγίδες της Εβδομάδος. Αυτές οι σφραγίδες φτιάχτηκαν για να δημιουργούν περισσότερη ενέργεια ημέρας στον βωμό. Φτιαγμένες με κατάλληλο πλανητικό χρώμα την κατάλληλη ημέρα και ώρα σε ριζόχαρτο η πάπυρο...

Συνοδευόμενη η κάθε σφραγίδα από μία τελετή ενεργοποιήσεις θα σου χαρίσει το 100% την ημέρα που δεσπόζει!  Τα σύμβολα που φέρουν επάνω θα κάνουν τον βωμό σου τόσο δυνατό όσο να έχεις απόλυτη επιτυχία σε ότι και να κάνεις!

Π.χ Ημέρα Παρασκευή καις στον βωμό σου το κερί ημέρας που είναι πράσινο και στο κουτί η κάτω από κερί τοποθετείς την σφραγίδα της παρασκευής (Αφροδίτη).
Ημέρα Κυριακή καις στον βωμό σου το κερί ημερας που είναι το κίτρινο και στο κουτί η κάτω από το κερί τοποθετείς την σφραγίδα της Κυριακής (Ήλιος!)

Τιμή: 30 ευρώ η Μία 120 όλες μαζί 

Σφραγίδες 4ων Στοιχείων

Σύμφωνα με τις γραφές των μαγισσών των Ιωαννίνων οι μάγισσες για να μπορέσουν να χρησιμοποιούν τα τέσσερα στοιχεί της φύσης, κλείδωσαν τα μυστικά τους σε τέσσερις σφραγίδες! Αυτές οι σφραγίδες ανήκουν στην κατηγορία των σφραγιδών του Μ. Αλεξάνδρου!

 

Η κάθε σφραγίδα αντιστοιχεί σε ένα απο τα τέσσερα στοιχεία και η κάθε μία σου προσφέρει ένα χαρακτηριστικό. Π.χ Η σφραγίδα του Νερού μπορεί να σου προσφέρει επικοινωνία με το πνεύμα του νερού, αλλά και να υπάρχει σωστή ροή της εκάστοτε τελετουργίας!

 

Η κάθε μία σφραγίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα, αλλά μπορείτε να τοποθετήσετε τις σφραγίδες επάνω στον βωμό σας για να δυναμώσει το κάθε τελετουργικό σας!

 

Σφραγίδα Αέρα: Σοφία, σκέψη, επικοινωνία, αλήθεια, διαίσθηση, δημιουργικότητα, νοημοσύνη!

 

Σφραγίδα Νερού: Συναίσθημα, διαίσθηση, ψυχικές ικανότητας, αγάπη, γονιμότητα, αυτοθεραπεία, βαθιά συναισθήματα!

 

Σφραγίδα Γης: Γείωση, Δύναμη, θεραπεία, επιτυχία, σταθερότητα, εν συναίσθηση, γονιμότητα, ευημερία, χρήματα.

 

Σφραγίδα Φωτιάς: Ενέργεια, θέληση, καταστροφή, δύναμη, θάρρος, πάθος, λαγνεία σεξουαλικότητα, πόλεμος, νέα ξεκινήματα!

 

Τιμή: 20 ευρώ (η μία)

Τιμή: 70 Ευρώ (οι τέσσερις)