Οι σφραγίδες

Μεγάλου Αλεξάνδρου

 

Οι μάγισσες των Ιωαννίνων μέσα στα γραμμένα τους είχαν τις πανίσχυρες συνταγές των φυλαχτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή «Σφραγίδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου» Αυτές ήταν ειδικές σφραγίδες που είναι μέσα σε πουγκιά με βότανα και άλλα συστατικά μυστικά για κάθε ανατροπή της ζωής. Υπήρχαν σφραγίδες για πλούτο, ευημερία, έρωτα και  καταστροφή εχθρού, Επικοινωνία με ανθρώπους και πνεύματα αλλά και υποταγή!!!!

 

Με το όνομα του Χρυσοφόρου Μέγα Αλέξανδρου τον σκοπό θα τον νικούσαν με την δύναμη του μεγάλου αυτού κατακτητή!  

 

Η Κάθε σφραγίδα ήταν μοναδική και φτιαχνόταν σύμφωνα με τα σύμβολα των πλανητών και η δύναμη τους ήταν τόσο δυνατή όσο ένα τριπλό ξόρκι!

 

Για να δημιουργηθούν έπρεπε να φτιάξουν το μελάνι σε μία συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου και μετά να γράψουν την σφραγίδα σε πάπυρο, ρυζόχαρτο η σε περγαμηνή και αυτό διαβαζόταν, καπνιζόταν και έπειτα την τοποθετούσαν μέσα σε ένα πουγκί αναλόγως χρώματος και αιτίας!

 

 

Περιγραφή εικόνας

Σφραγίδα για Αγάπη

 

Γραμμένη και μελετημένη με ερωτικές επωδές για να προκαλέσει την αγάπη ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Η τελετή που την συνοδεύει θα την δυναμώσει τόσο όσο να μην μπορούν δύο άτομα να μην αντέξουν μακριά*. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε ένα φυλαχτό αγάπης, σε ένα ξόρκι αγάπης η ακόμα και σε επαναφορά.

 

*δεν είναι ερωτικό δέσιμο.

 

Τιμή: 150 Ευρώ (συνοδεύεται από την Τελετή ενεργοποίησης )

Περιγραφή εικόνας

Σφραγίδα τύχης

 

Μία εξειδικευμένη σφραγίδα που χρησιμοποιείται για την τύχη! Σύμβολα μαγικά και παλιές γραφές συνθέτουν μία ιερή σφραγίδα που θα προκαλέσουν τύχη σε όποιον την κουβαλάει επάνω του. Η τελετή που την συνοδεύει θα κάνει εσένα, εμένα και όποιον την έχει επάνω του τυχερό άνθρωπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια τύχης η σε  φυλαχτά.

 

Τιμή: 150 Ευρώ (συνοδεύεται από την Τελετή ενεργοποίησης )

Περιγραφή εικόνας

Σφραγίδα Υποταγής

 

Η σφραγίδα υποταγής κατασκευάστηκε για να μπορέσεις να υποτάξεις ένα πρόσωπο που έχεις βάλει στο μάτι. Η τελετή που την συνοδεύει θα σε κάνει ακατανίκητο. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά μπορείς να την μελετήσεις και για γενικές καταστάσεις όπου θα σε κάνουν να έχεις επιρροή σε όλα τα πλάσματα που περπατάνε σε τούτο τον κόσμο.

 

Τιμή: 150 Ευρώ (συνοδεύεται από την Τελετή ενεργοποίησης )

Περιγραφή εικόνας
Σύντομα κοντά σας