Περιγραφή εικόνας

Περιορισμενα Φίλτρα!

Όταν οι μάγισσες έλεγαν περιορισμένα φίλτρα, τοποθετούσαν μέσα τα φίλτρα που κατασκεύαζαν σε συγκεκριμένες περιοχές του Χρόνου. Μέσα σε αυτά ήταν το φίλτρο της Πρωτοχρονιάς και άλλα!!!

 

Τα κατασκευάζουμε πάντα σύμφωνα με τα Γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων και τις συγκεκριμένες συνθήκες!!!!

Φίλτρο της Πρωτοχρονιάς


Τούτο το  φίλτρο ήταν χρήσιμο το να ντύσουν κεριά κίτρινα και πράσινα για να φέρουν τύχη την νέα χρόνια! Το φίλτρο αυτό το επάλειφαν επάνω καις το κερί ρόδι που ήταν φτιαγμένο με σκόνες βοτάνων και ελαίων. Φτιαχνόταν πάντα στο τέλος του Νέου έτους η στην αρχή του Νέου έτους!!!  Με αυτό ψέκαζαν και το ρόδι που θα έσπαγαν την πρωτοχρονιά!!!

Φίλτρο της Ανάστασης


Ένα μαγικό φίλτρο που χρησιμοποιούταν μόνο μία μέρα και ήταν την ημέρα της Ανάστασης. Κυριακή του Πάσχα η Μάγισσα έπαιρνε τα λάδια και της σκόνες βοτάνων και έφτιαχνε το φίλτρο στις πρώτες μέρες των 40  ημερών της νηστείας. Όταν ποια ήταν έτοιμο την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα άναβε το κερί της Ανάστασης.  Αυτό ήταν ένα κερί σε μορφή κόκκινου αυγού που σκοπό είχε να φωτίσει την ζωή μας!

 

Το Φίλτρο της Βασίλισσας Θεοδώρας


Η καταγωγή του χάνετε στο βάθος των χρόνων κάπου στο Βυζάντιο, όταν ο μεγάλος Μιχαήλ ο Β’ είδε στα μάτια την «μικρή μάγισσα» Θεοδώρα την ερωτεύτηκε παράφορα και την αγάπησε, και φυσικά μέσα σε ένα χρόνο την παντρεύτηκε. Οι μάγισσες λένε πως την ερωτεύτηκε απο το μαγικό φίλτρο που φορούσε στο κορμί και στα μάτια της. Αυτό το φίλτρο οι μάγισσες το βρήκανε στα κιτάπια της, όταν εκείνη πέθανε και το αναβίωσαν ώς το «Φίλτρο της Βασίλισσας Θεοδώρας»


Είχε μπει σε διαγωνισμο στις 03/12/2016

Φίλτρο Έρεβος


Το μαγικό φίλτρο αυτό δυνάμωνε την μάγισσα και τις πρόσφερε την απόλυτη δύναμη του σκοταδιού είτε για καλό είτε για κακό. Μόλις η μάγισσα έπαιρνε στα χέρια της το Φίλτρο το ενεργοποιούσε στην πανσέληνο! Από εκεί και πέρα το φορούσε και το χρησιμοποιούσε με σύνεσή! Τα συστατικά του ήταν 20+1 και πολλαπλασίαζε την δύναμη. 

 

Τιμή: 100 ευρώ

(κατόπιν παραγγελία )