Έλαια 

Χρήματος και Τύχης

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Χρήματος


Μέσα στα γραμμένα των μαγισσών βρέθηκαν τέσσερα μαγικά έλαια για το χρήμα, τούτο το έλαιο καμωμένο από βότανα και έλαια ήταν για να προσελκύσουν το  χρήμα κοντά τους. το κύριο συστατικό του ήταν το αιθέριο έλαιο του βασιλικού που ήταν το καλύτερο για τα ξόρκια του χρήματος! Το μυστικό του ελαίου χρημάτων ήταν στον βασιλικό. Ο τρόπος που φυτευόταν και ο τρόπος που μαζευόταν, αφού το μάζευαν τον αποξέραναν στον ήλιο ορθά και με ψαλμωδίες. Τέλος πρόσθεταν τα υπόλοιπα συστατικά τα τοποθετούσαν όλα σε αμυγδαλόλαδο η ελαιόλαδο και το άφηναν να κάτσει για έναν σεληνιακό μήνα κρυμμένο σε ένα πράσινο πανάκι. Τότε το έλαιο χρημάτων ήταν έτοιμο  για χρήση.

Το έλαιο χρήματος μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα, η να ραντίσεις τα χρήματα σου πριν έρθουν η χρηματοδοσίες, να τα αλείψεις σε Κεριά ειδικής χρήσεως (πράσινο επτάκομπο, κερί γουρούνι, κερί βάτραχο) και αυτό θα σας κάνει ποιο καλύτερους οικονομικά και  θα ξανά έρθουν τα λεφτά σας η θα αποκτήσετε πολλά περισσότερα!!! 

Συνδυάζετε με!!! 
Με πράσινο κερί απλό, κερί γουρούνι, κερί πράσινο βάτραχο, πράσινη πυραμίδα, αλλά ταίριαζε απόλυτα με το κερί σακούλι, όπου αυτό θα γέμιζε τα γρόσια!!!  


Τιμή: 20 Ευρώ

 

Λάδι του Πατρός


Ένα απο τα πολύ γνωστά υλικά. Χρησιμοποιείται για να φέρεις τύχη αλείφοντας κεριά η φυλαχτά. Βάζουμε το λάδι κάνοντας σταυρό στο μέτωπο μας για να προστατευτούμε!


Τιμή: 30 Ευρώ

 

Λάδι 

Δόξας & τιμής


Ντύνουμε ασημένια και κίτρινα κεριά για να αποκτήσουμε δόξα και τύχη! Φοράμε στους καρπούς και στα γόνατα για να πετυχαίνουμε πάντα.


Τιμή: 20 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Τύχης


Οι μάγισσες είχαν διάφορα συστατικά για την τύχη, ένα από αυτά ήταν το έλαιο της τύχης. Το λάδι της τύχης  ήταν αυτό το που άλειφαν τα πράσινα και τα κίτρινα κεριά σου και έκαναν ξόρκια της τύχης.


Για να μπορέσουν να προσελκύσουν την τύχη τους έφτιαχναν το έλαιο της τύχης μπροστά σε ένα άγαλμα της θεάς τύχης η του Δία. Το μυστικό  του ελαίου ήταν η κατασκευή του που μέσα έκρυβε επτά συστατικά. Τα συστατικά του ήταν μελετημένα και μαζεμένα στην γέμιση του φεγγαριού και τα τοποθετούσαν σε ένα μπουκάλι μαγικό λάδι. Όταν το δημιουργούσαν άναβαν δίπλα το καντήλι της τύχης!

Το Έλαιο τύχης μπορείς να το φορέσεις επάνω σου σαν προσωπικό άρωμα, η να αλείψεις κεριά ειδικής χρήσεως (πράσινο κερί γουρούνι, κίτρινη πυραμίδα κ.λ.π.) αυτό θα σου φέρει την απόλυτη τύχη και ευημερία στο σπίτι σου!!!


Συνδυάζεται με!!!


Με κερί κίτρινη πυραμίδα, κερί πράσινο γουρούνι, κερί πράσινο επτάκομπο  και κίτρινο  επτάκομπο και κερί λευκό βούδα!!!


Τιμή: 20 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο επιτυχίας


Είναι κατάλληλο για να πετύχουμε τους σκοπούς μας και να μην αποτυγχάνουμε ποτέ. Το μυστικό κρυβόταν στο κόκκινο σανταλόξυλο που διαβαζόταν επί επτά ημέρες στην γέμιση του φεγγαριού με ειδικές προσευχές. Οι μάγισσες των Ιωαννίνων τότε κοπάναγαν το Σανταλόξυλο στο γουδί και έπειτα προστεθούν τα άλλα έξι συστατικά στο μείγμα. Τότε το έλαιο της επιτυχίας ήταν έτοιμο για χρήση!

Το έλαιο επιτυχίας μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα αλλά και να το απαλείψεις σε κεριά κίτρινα, μοβ και πράσινα αλλά και σε κεριά ειδικής καύσεως όπως κερί στέμμα, κερί κίτρινη πυραμίδα κ.λ.π αυτό θα σου δώσει την επιτυχία που ζητάς!!!

Συνδυάζετε!!!
Κερί κίτρινη πυραμίδα, κερί στέμμα, κερί γουρούνι, κίτρινο και πράσινο επτάκομπο, μοβ κρανίο! 

 

Τιμή: 20 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Νίκης


Αν θέλεις να Νικάς πάντα και να μην πτοήστε τίποτα το έλαιο της Νίκης είναι το κατάλληλο για εσένα. το μυστικό σε αυτό το έλαιο ήταν το νεράντζι που μαζευόταν στην γέμιση του φεγγαριού μαζί με άλλα τέσσερα βότανα που τα ανακάτευαν σε ελαιόλαδο! Οι μάγισσα το ενεργοποιούμε και το φόρτιζε με τις δικιές της νίκες για να πετύχουν το σκοπό τους οι νέες μάγισσες!

Το έλαιο Νίκης μπορεί να φορεθεί σαν προσωπικό άρωμα η να αλείψει κεριά όπως πράσινο, ασημένιο, κίτρινο, μπλε και μοβ ή σε κεριά ειδικής χρήσεως!

Συνδυάζεται!!!
Κερι στέμμα, κίτρινο επτάκομπο κερί, μοβ κερί επτάκομπο. Πράσινο γουρούνι! 

 

Τιμή: 20 ευρώ