Μαγικά νερά

Στα γραμμένα των μαγισσών βρέθηκαν τα μαγικά ύδατα η αλλιώς νερά των μαγισσών. Αυτά σκοπό είχαν τον έρωτα, την τύχη  την προστασία αλλά και τον χωρισμό.

 

Μερικά εξ αυτόν είναι:

Αγγελόνερο - Φιδόνερο - Μαγιολύτης - Νερό πανσελήνου, Αμίλητο  νερό

 

 

Τρόπος Χρήσης:

 

1)   Ραντίζουμε το σώμα

2)   Το ρίχνουμε να τα περάσουν

3)   Ραντίζουμε το σπίτι και βωμό

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Αγγελικό νερό – Angel water

Ειδικό αγγελικό νερό με την δύναμη του φύλακα Άγγελου, Ραντίζουμε το σώμα μας, κυρίως στα τσάκρα μας. Ραντίζουμε τον χώρο μας, τον βωμό μας, για να έχουμε προστασία. Φέρνει ευημερία στο σπίτι και μας βοηθάει να έρθουμε σε επικοινωνία με τον φύλακα άγγελο μας. Προστατεύει από την κακιά μαγεία.

Τιμή: 15 Ευρώ 

Φιδόνερο 

Νερό χωρισμού


Ειδικό νερό που προκαλεί χωρισμό. Το ρίχνουμε να το περάσει και να πατήσει το πρόσωπο που θέλουμε να χωρίσει. Είναι ένα σμυρναϊκό νερό για χωρισμό. Το ξαστρίζουμε και το ρίχνουμε.


Τιμή: 40 Ευρώ

 

Νερό της Ιεριχούς


Ειδικό νερό από το Ρόδο της Ιεριχούς. Κατασκευασμένο για ΚΥΡΙΑΚΉ: Καθαρισμό, Λύσιμο, προστασία. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ: Αγάπη. ΠΕΜΠΤΗ, χρήματα, Επιτυχία. ΤΡΙΤΗ: Θάρρος, δύναμη. ΔΕΥΤΕΡΑ: Έρωτας και άναμμα πάθους.


Τιμή: 15 Ευρώ

 

Λιβανόνερο

Οι μάγισσες της ηπείρου είχαν ένα μαγικό νερό κάθαρσης που μέσα έκρυβε κάθε λογής δύναμη. Καθαρίζει το πνεύμα το νου αλλά και το δωμάτιο εργασίας σας. Το λιβανόνερο ήταν ένα κύριο συστατικό επίσης ευλογίας και ευχαρίστησης του «Φύλακα των ονείρων». Καθαρίζει τα αντικείμενα το βωμού αλλά και το σώμα μας. Είναι μία πρακτική των αρχαίων γριμορίων της αρχαίας Ελλάδος, που μεταφέρθηκε με τα Διονυσιακά μυστήρια. Είναι αρκετά δυνατό και μην το γελάτε! 

Τιμή: 20 Ευρώ (Με οδηγίες)

Νερό Προστασίας
Ραντίζουμε τον βωμό μας και το σπίτι μας για να μην μας πιάσουν τα μάγια. Δημιουργούμε μία προστατευτική ατμόσφαιρα και στέλνει πίσω κάθε λογίς κακό. Κάνουμε μπάνιο με αυτό το νερό για να λύσουμε αρνητικές επιρροές.


Τιμή: 15 Ευρώ