Η Μαγεία της Φωτιάς 

H Μαγεία των κεριών
~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~

Όταν οι μάγισσες αναφέρονται στην “μαγεία της Φωτιάς” μιλάνε και γράφουν για την Μαγεία των κεριών. Σε αυτήν την μαγεία χρησιμοποιούσαν κεριά σε διάφορα χρώματα, μυστικές τελετές και φυσικά τις λεγόμενες “Απαγορευμένες τελετές!”


Στην παράδοση των μαγισσών της Ηπείρου, το κερί συμβολίζει το μισό πάνω “την επιθυμία μας” και το άλλο μισό κάτω του κεριού "την υλοποίηση της επιθυμίας". ΠΡΟΣΟΧΗ Αν μία τελετή σταματήσει στην μέση και το κερί σβήσει τότε η τελετή πρέπει να σταματήσει και να αρχίσετε πάλι απο την αρχή!!!

Το κάθε χρώμα κεριού είχε και μία διαφορετική αλλά συνάμα μυστική ερμηνεία. Το κερί θα μας οδηγήσει στον στόχο μας και το πως να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας. Σε κάθε τελετή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κερί, δύο ή ακόμα και δέκα κεριά, διαφόρων χρωμάτων αλλά και σχεδίων.

Οι μάγισσες των Ιωαννίνων είχαν μία μεγάλη φιλοσοφία γύρω από αυτήν την μαγεία. Προκάτοχοι της μαγείας των κεριών ήταν η Μανωδέσσα, η Πυρεστία αλλά και η Πάμβα, που συνδύασαν τελετές με κεριά κι αντικείμενα όπως κάρτες των τραπουλών, βραχιόλια, σκόνες έλαια, φίλτρα κ.λ.π

Ένα βιβλιαράκι 100 σελιδών περίπου βρέθηκε στα γραμμένα της Πάμβας και ήταν αφιερωμένο απο την Μανωδέσσα προς την Πάμβα. Στην πρώτη σελίδα έγραφε:

“Κόρη μου, εδώ σου χαρίζω μία γνώση που πρέπει να την γνωρίσεις. Η μαγεία των κεριών θα σου προσφέρει όλα όσα γνωρίζεις σήμερα κι όσα θα μάθεις αύριο. Συνδύασε λοιπόν κερί αγνό και βότανα, φτιάξε τα δικά σου κεριά και κυνήγα τους στόχους σου. Πρέπει να προσέχεις όμως, απο την σελίδα 73 και μετά να προσέχεις τι διαβάζεις, πως το διαβάζεις και γιατί το διαβάζεις! Με εκτίμηση και σεβασμό στο θρόνο σου η Μανωδέσσα σου!!”

Το Μυρόλι, από την νέα μαγική σχολική χρονιά θα σας προσφέρει τον κύκλο μαθημάτων της "Μαγείας της Φωτιάς και των Κεριών". Μέσα απο τα αυτά τα μαθήματα λοιπόν θα μάθουμε την σωστή αλλά και κρυφή ερμηνεία του κάθε χρώματος κεριού, σύμφωνα πάντα με την “Ηπειρώτικη μαγεία”, Θα δούμε τις "απαγορευμένες τελετές" του κάθε χρώματος και θα ανακαλύψουμε μυστικές συνταγές κιι αδημοσίευτες τελετές απο τα μαγικά γριμόρια της Μανωδέσσας, της Πάμβας και της Πυρεστίας.

Λίγα λόγια για τον κύκλο Μαθημάτων "Μαγεία της Φωτιάς"

1) θα έρθουμε σε πρώτη επαφή με την Πυρεστία
2) Θα μάθουμε τα βασικά χρώματα
3) Μυστικές ερμηνείες των κεριών
4) Απαγορευμένες τελετές
5) Αδημοσίευτες τελετές της Πάμβας, της Μανωδέσσας και της Πυρεστίας!

Αν θέλεις κι εσύ να παρακολουθήσεις αυτά τα μαθήματα δεν εχεις παρά να κλείσεις μία θεση στα σεμινάρια – μαθήματα που θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο!!!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να μας καλέσεις στο τηλέφωνο 2108612110, ημέρες κι ώρες καταστημάτων!!!

Περιγραφή εικόνας


Περιγραφή εικόνας

Μάθημα πρώτο – Τετάρτη 16/10/2019 - Το Μπλε κερί
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Οι μάγισσες των Ιωαννίνων πίστευαν πως το Μπλε και το πράσινο ειναι το χρώμα των νερών! Έτσι αυτομάτως συμβολιζόταν με οτι έχει να κάνει με το συναίσθημα και την ροή! Η Ροή του νερού, του χρήματος και την επιτυχία αλλά και τα γαλήνια νερά της λίμνης!!

Στο πρώτο μάθημα αυτής της Χρονιάς θα μιλήσουμε για το μπλε και τα παράγωγα χρώματα, θα μάθουμε τις τελετουργίες τους, τις απαγορευμένες τελετές του αλλά και τους μυστικούς κώδικες του.

Στο δεύτερο μέρος θα σας δώσω μία πολύ σπάνια τελετή πως να έρθεις να με τα πνεύματα του νερού και το πως να λύσουμε τα μάγια μέσω ενός πλάσματος της νύχτας!!!

Μάθημα Τρίτο – Τετάρτη 30/10/2019 - Το Μαύρο κερί
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Έγραφε η Παμβα:

Το μαύρο είναι η ψυχή της μάγισσας. Το μαύρο απωθεί κι έλκει το κακό. Η πρόθεση είναι καθαρά δικιά σου.

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το μαύρο κερι και τις ιδιότητες του. Τις “απαγορευμένες τελετές” του αλλά και το που θα είναι χρήσιμο , πέρα από την χρήση του σε επιθετικές ενέργειες.

Στο δεύτερο μέρος του μαθήματος και με ευκαιρία την εορτή του Halloween και την γιορτή των νεκρών, θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με το πνεύμα της Ολυμπιάδος, της μάγισσες της Ηπείρου. Να έχετε μαζί σας το φυλαχτό σας και ένα πουγκί ανεξαρτήτου χρώματος, γιατί θα σας δώσω ένα φυλαχτό σφραγίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την Παμβα.

Θα εισέλθουμε στα άβατα μυστικά της Τραπουλας Αχερουσιας και θα μάθουμε πως να την συνδυάσουμε με τα μαύρα κεριά.

Μάθημα Δεύτερο - Τετάρτη 23/10 - Πορτοκαλί κερί

Έγραφε η Παμβα:

"Αν θέλεις να ανοίξεις τον δρόμο σου και να μην έχεις εμπόδια, πάρε πορτοκαλί κερια και μυρώματα της τύχης και μύρωσε τον δρόμο σου...."

Όταν οι μάγισσες είχαν εμπόδια και ο δρόμος ήταν κλειστός έκαναν ένα παλιό ξόρκι με κύριο χρώμα το πορτοκαλί κερί, αυτό γιατί ήταν το χρώμα του καυτού ήλιου και της φωτιάς που έκαιγε τα εμπόδια!

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το πορτοκαλί κερί, που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αλλά και που απαγορεύεται. Θα μάθουμε τους μυστικούς συμβολισμούς και τι συμβαίνει.

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τα σύμβολα των κεριών όταν τοποθετούνται σε τρίγωνο, τετράγωνο η κύκλο.

Τέλος θα μιλήσουμε για τον βωμό της μαγειας των κεριών, αλλά και τον κύκλο προστασίας και πότε είναι χρήσιμος. Ένας οδηγός για κάθε νέο και παλιό μάγο!

Μάθημα Τέταρτο – Τετάρτη 06/11/2019 - Το κόκκινο κερί
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Έγραφε η Πάμβα:

¨Αιμάτινο Καλμπάτ! Στην γλώσσα των μαγισσών σημαίνει Κόκκινο κερί. οι μάγισσες πίστευαν πως το κόκκινο χρώμα είναι του έρωτα και του πολέμου. το χρώμα της φωτιάς και του Σπαθιού του Αρχαγγέλου Μιχάλη. ¨

Στο πρώτο μέρος του μαθήμτος θα αναλύσουμε το Κόκκινο κερί, συμβολισμούς και μαγικές ιδιότητες αλλά και απαγορευμένες τελετουργίες! που περιτριγυρίζουν αυτό το όμορφο χρώμα που όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά για τον έρωτα!

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τα κεριά των τεσσάρων στοιχείων, τα πλανητικά κεριά αλλά και τα ζωδιακά! Επίσης θα έχετε την ευκαιρια να πάρετε για πρώτη φορά τις τέσσερις σφραγίδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου που αφορούν τα τέσσερα στοιχεία! ενεργοποιημένες έτοιμες για χρήση!

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος του μαθήματος θα δοθεί μία παλιά και σπάνια συνταγή Επαναφοράς 100% επιτυχίας αλλά και ένα ξόρκι με Άγαλμα του Άρεως για Νίκη σε όλους τους τομής!!!!!