Η Μαγεία των Ιωαννίνων

Περιγραφή εικόνας
Η Μαγεία της Δωδώνης
 
Η μαγεία της Δωδώνης περιέχει τα στοιχεία του Αέρα και της Γης. Αφιερωμένα στα περιστέρια στην μαγεία των δέντρων, των ποταμών και βουνών. Η Βάση τους είναι ο έρωτας και η αγάπη, η Ευημερία η Θεραπεία η προστασία αλλά και τα λυσίματα.

Η Θεότητες που θα αναλύσουμε θα είναι Η Διώνη (Μυστικές τελετές αφιερωμένες στις κόρες της) με τον Δία για επιτυχία και Δόξα, Άρτεμης για κυνήγι επιτυχίας και επιτυχία στόχου, Θέμιδα για Δικαιοσύνη και Αφροδίτη για έρωτα και αγάπη, τον Ημίθεο Ηρακλή για δύναμη και τέλος η Αθηνά με τους πολέμους!

Η Μαγεία του Αχέροντα
Η μαγεία του Αχέροντα περιέχει τα στοιχεία του Νερού και της Φωτιάς. Αφιερωμένα στα Φίδια, Στο φεγγάρι, στα Σκυλιά, στους λίθους και στα σπαθιά. Η βάση του είναι στην Δόξα τα πλούτη, κατάκτηση στόχων, έρωτα, δέσιμο και καταστροφές και χωρισμοί.

Οι θεότητες που θα αναλύσουμε θα είναι Ο Άδης (Μυστικές τελετές αφιερωμένες στους Νεκρούς) την Περσεφόνη στο δέσιμο και την αγάπη, στον Κέρβερο για προστασία και καταστροφή, στον Ερμή για Εργασία και πλούτο ενώ στον Απόλλωνα για θησαυρούς και μαντείες!. 

Θα υπάρξουν αναλύσεις
Αδημοσίευτες τελετές, Φυλαχτά, σκόνες, νέα φίλτρα μόνο για την ομάδα που θα παρακολουθήσει, σφραγίδες και άλλα πολλά που θα ανακοινώνονται κατά την διάρκεια των μαθημάτων! Τα μυστικά αυτά θα αποκαλυφθούν ΜΟΝΟ για τα παιδιά των Σεμιναρίων.

S.O.S 
Θα υπάρχει η δυνατότητα και τα διαδικτυακά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΆ και κατόπιν βέβαια συνεννόησης ωρών και αλλων λυπών!

Μάθημα πρώτο Δωδώνη, Αχέροντας, Κασσώπη


Έγραφε η Μανωδέσσα:

 

“Μάζεψε τον αέρα στα πνευμόνια σου, βάλε φωτιά στην ψυχή σου, ακούμπα τα πόδια σου, στην γη του Αχέροντα και πιες ευλογημένο νερό απο την Δωδώνη!’’


Στο πρώτο μέρος θα κάνουμε μία ανασκόπηση των μαθημάτων και τι θα κάνουμε αυτόν τον χρόνο. Θα δοθούν στα παιδιά που θα παρακολουθήσουν οι Σφραγίδες των τεσσάρων στοιχείων που θα χρησιμοποιήσουμε μαζί με το ιερό ξύπνημα τους. Αυτές τις σφραγίδες θα τις έχετε επάνω σας σε όλα τα μαθήματα!


Στο Δεύτερο μέρος πως να στρέψουμε τα βλέμματα των θεών που θα γνωρίσουμε μέσα απο τα μαθήματα αυτά!


Το μάθημα αυτό θα ειναι αναγνωριστικό!!!!


Μάθημα δεύτερο Δίας & Διώνη 


Έγραφε η Πάμβα:

«Θεοί γέννησαν θεούς, μητέρες αγκάλιασαν παιδιά ευλογημένα από την μάνα Γαία. Ταξίδια μακρινά με κόρες λαμπερές, όπως εγω είμαι κόρη της Διώνης έτσι και η Διώνη είναι κόρη της Γαίας!»


Από τα γριμόρια της Πάμβας!

«Παίρνω το μικρό έδος της μάνας, ανάβω τα κεριά ρίχνω τα βότανα λέω τα λόγια και αυτή με προστατεύει από κάθε κακό και με αγαπά σα να ήμουν κόρη της!»


Στο πρώτο μέρος του μαθήματος θα μιλήσουμε για τον Δία και την Διώνη, θα κάνουμε μία ιστορική αναφορά αλλά θα μιλήσουμε για τα αγάλματα που χρησιμοποιούσαν οι μάγισσες στις τελετές τους. Μαζί θα λάβετε την πρώτη Τελετή πώς να ευλογήσετε το άγαλμα της Διώνης ώστε να έχετε την ευλογία της και όχι μόνο!


Στο δεύτερος μέρος θα κάνουμε μία μικρή αναφορά στο Μαντείο της Δωδώνης τρόπους μαντείας, Σελλοί και η μεταφορά στο σήμερα με μία τελετή αφιερωμένη στα περιστέρια. 


Στο τρίτο μέρος θα πάρετε την ιερή σφραγίδα του Αέρα!

 

Μάθημα Τρίτο Πλούτωνας & Περσεφόνη


Έγραφε η Γλυκύ:


“Γεννηθήκαμε στα σπλάχνα της Αχερουσίας λίμνης που έγλειφε τα πόδια μας! Καθώς κυμάτιζε το σκοτεινό της νερό, τούτο το νερό το μαζεύω κάθε χάση και το μελετάω για να...............”

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για το δεύτερο ιερό ζεύγος του Πλούτωνα και της Περσεφόνης, για τα αγάλματα και το πως τα χρησιμοποιούμε για τις τελετές μας! Μαζί θα πάρετε την σπάνια και συνάμα δυνατή τελετή “Αχερούσιο ύδωρ!”.

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για το Νεκρομαντείο του Αχέροντα και τα τρία ποτάμια του κάτω κόσμου αλλά θα πάρετε μία γεύση απο τα Αχερούσια τελετουργικά όπως επίσης τα Πλουτώνια.

Στο τρίτο μέρος θα πάρετε την Σφραγίδα του Νερού.

Μάθημα Τέταρτο - Ερμής 


Έγραφε η Στύγα!
“Καλώ τον Χθόνιο Ερμή και τον ξυπνάω να μου φέρει χρήματα και τον πλούτο που μου ανήκει, Ο Ερμής θα έρθει κοντά μου με τα σκούρα του χρώματα και με τα φτερά του θα με πάει στο σωστό βήμα!.”


Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουμε για τον χθόνιο Ερμή και ως ψυχοπομπό, τα αγάλματα του
αλλά και το πως θα στρέψουμε το βλέμμα του για να μας φέρει πλούτο κ ευημερία, θα πάρετε αδημοσίευτη τελετή! (Να έχετε μαζί σας ένα κουτάκι ξύλινο η μπαουλάκι!)

Στο δεύτερο μέρος θα μιλήσουμε για τα Δωδωναία τελετουργικά. Αυτές οι ιέρες τελετές που μεταφέρθηκαν στο σήμερα! Θα λάβετε την τελευταία σφραγίδα της Φωτιάς με το ξύπνημα τους

Sos!
Να έχετε μαζί σας ένα λευκό κερί για να μπορέσουμε να ξυπνήσουμε τις σφραγίδες αλλά και να μετρήσουμε τις δυνάμεις σας με τους κρυστάλλους!