Έλαια 

Αγάπης και Έρωτα

Περιγραφή εικόνας
Μόσχος υγρός λευκός
Είναι το άρωμα του Μόσχου και το έλαιο για κάθε επιθυμία. Τον ξαστρίζουμε 3 βράδια σε γέμιση του φεγγαριού και κατόπιν το βάζουμε στα μέρη του Σώματος που θέλουμε ή σε εκείνα ποθ θα έρθουν σε επαφή με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει. Όταν είναι να πάρουμε τηλέφωνο βάζουμε στα χέρια μας για να προσελκύσουμε την αγάπη. Δίνει ηρεμία και γαλήνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσέλκυση χρήματος σε συνδυασμό με ένα κερί βούδα, ή για προσέλκυση αγάπης ή επαναφορά μιας χαμένης αγάπης.
Τιμή: 15 Ευρώ 

 

Μόσχος Ροζ

Ένα είδος μόσχου φερμένο από τις μακρινές Ινδίες. Δύσκολα να βρεθεί στην Ελλάδα. Ξαστρίζετε 3 βράδια σε γέμιση του φεγγαριού και είναι δυνατός σε θέματα επαναφοράς και έλξης. Το χρησιμοποιούν και οι ομοφυλόφιλοι. Λέγανε παλιά ότι κάθε πλάσμα επάνω στην Γη, λαχταρά να το μυρίσει !!!

Τιμή: 15 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Έρωτα

Για τις μάγισσες το έλαιο του έρωτα ήταν πολύ σημαντικό. Αυτό γιατί η μάγισσα δε μπορεί να ζήσει χωρίς έρωτα! Το έλαιο του έρωτα ήταν αυτό που άλειφαν τα κόκκινα κεριά και τα πράσινα που έστρεφαν τα μάτια της θεάς προς αυτές!!! Με αυτό το λάδι άλειφαν κεριά ομοιώματα για να φέρουν την σφοδρή επιθυμία του έρωτα!
Για να μπορέσουν να προσελκύσουν τον έρωτα τους έπρεπε να φτιάξουν το έλαιο του έρωτα που μέσα περιέχει έξι συστατικά, τριαντάφυλλο , πορτοκάλι κ.λ.π. Το μυστικό όμως του ελαίου αυτού ήταν το τριαντάφυλλο. Το κόκκινο τριαντάφυλλο που το μάζευαν στην πανσέληνο και το τοποθετούσαν μέσα σε ένα κόκκινο πουγκί και το μελέταγε με λόγια του έρωτα!

Το έλαιο του Έρωτα μπορείς να το φορέσεις επάνω σου σαν προσωπικό άρωμα η να το αλείψεις σε απλά κεριά η κεριά σε ειδικής χρήσεως (κέρινο ομοίωμα, κερί κόκκινη καρδιά κ.λ..π) Αυτό θα σου φέρει τον απόλυτο έρωτα στην ζωή σου.

Συνδυάζετε!!!
Με κέρινη κόκκινη καρδιά, κόκκινα ομοίωμα, κερί κόκκινο πέος, κερί κόκκινο επτάκομπο

 

Περιγραφή εικόνας
Έλαιο Αγάπης
Μέσα στα παλιά  γριμόρια των μαγισσών βρέθηκαν συνταγές φίλτρων μαγικών για κάθε επιθυμία, αλλά και  τα περιβόητα μαγικά λάδια. Ανάμεσα τους ήταν και το έλαιο αγάπης. Το λάδι της αγάπης ήταν μία  λιπαρή ουσία που έκρυβε μέσα όλη την αγάπη της φύσης! Τριαντάφυλλο, γιασεμί και άλλα 4 συστατικά ήταν η μυστική του συνταγή...
Η παράδοση έλεγε πως πρέπει να μαζέψεις τα βότανα στην γέμιση του φεγγαριού και  να διαβαστούν την ώρα που μαζεύονται και να δώσουν τα αρώματα τους στο έλαιο του Αμυγδάλου. Το έλαιο αγάπης  ήταν για μία γενική χρήση της αγάπης. Για την απόλυτη αγάπη, την πίστη, το να κρατήσεις έναν σύντροφο κοντά σου. για αυτό και τα έλαια και βότανα που κρύβει μέσα ήταν αφιερωμένα στην Αφροδίτη. 

Το έλαιο της αγάπης, μπορείς να το φορέσεις σαν άρωμα, αλλά μπορείς να το αλείψεις  σε κόκκινα κεριά η σε ροζ είτε  αυτά είναι κεριά δείπνου (σπαρματσέτα) η ακόμα και  σε Κεριά ειδικής χρήσεως (κέρινο ομοίωμα, κερί γάμου, επτάκομπο, καρδιά) και αυτό δημιουργεί έναν αισθησιασμό, μία αφοσίωση , την οικογενειακή θαλπωρή . δυναμώνει τα συναισθήματα και των δυο και βοηθάει στην γονιμότητα. 

Συνδυάζετε με!!!
Με κόκκινο & ροζ κερί, κέρινο ομοίωμα, κερί κόκκινο η ροζ επτάκομπο, κερί κόκκινου η ροζ γάμου, κερί ροζ η κόκκινο καρδιάς, σκόνη αγάπη.

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Γάμου

Άλλο ένα συστατικό για τα ξόρκια αγάπης και κυρίως του γάμου. Οι μάγισσες το φύλαγαν καλά στα γριμόρια τους και στα μπαουλάκια τους κοντά στα Ηραία Στέφανα! Αν θέλεις να παντρευτείς αυτό είναι το κύριο έλαιο. Το άλειφαν σε λευκά και ροζ κεριά και σε κεριά ειδικής χρήσεως (κερί γάμου ροζ, κέρινα ομοιώματα) έβαζαν μερικές στάλες στα χέρια τους πριν πάρουν αγκαλιά τον σύντροφο τους η έριχναν μία σταγόνα στην θέση της καρδιάς! Το μυστικό στο έλαιο αυτό ήταν η Βιολέτες! Η βιολέτες έπρεπε να μαζευτούν σε γέμιση του φεγγαριού και να την αποξηράνουν μέχρι που ερχόταν η πανσέληνος για να φτιάξουν το έλαιο τούτο!!! 

Το έλαιο του γάμου μπορείς να το φορέσεις επάνω σου σαν προσωπικό άρωμα η να το αλείψεις σε απλά κεριά η κεριά σε ειδικής χρήσεως (κέρινο ομοίωμα, κερί ροζ καρδιά, κερί λευκό γάμο, ) Αυτό θα σου φέρει εις πέραν την πρόταση γάμου!!!

Συνδυάζετε με!!!
Κερί καρδιά, Ηραία Στέφανα, κερί γάμου, κερί ομοίωμα, ροζ κερί, λευκό η ροζ επτάκομπο! 

 

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο πάθος


Ένας συνδυασμός ελαίων και βοτάνων δημιουργεί αυτό το ευωδιαστό έλαιο. Το μυστικό του ελαίου κρύβετε στην Γαρδένια και στο κάρδαμο που χτυπάμε στο γουδί δεξιόστροφα λέγοντας τα μαγικά λόγια. Έπειτα έκαναν την προσθήκη των ελαίων και ήταν έτοιμο για την χρήση! Άλειφαν κόκκινα και ροζ κεριά σπαρματσέτο και η κεριά ειδικής χρήσεως (κερί κόκκινη καρδιά, κέρινο ομοίωμα κ.λ.π).

Το έλαιο του Πάθους  μπορείς να το φορέσεις επάνω σου σαν προσωπικό  άρωμα η να το αλείψεις σε απλά κεριά η να αλείψεις τα φυλαχτά  σου 

Συνδυάζετε!!!
Με κέρινη κόκκινη καρδιά, κόκκινα ομοίωμα, κερί κόκκινο πέος, κερί κόκκινο επτάκομπο, 

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Αφροδίτης


Μαγικό έλαιο αφιερωμένο στην θεά Αφροδίτη , στην θέα της ομορφιάς και του έρωτα. Ακολουθάμε πιστά την συνταγή των μαγισσών των Ιωαννίνων με τα επτά συστατικά και δεν ξεχνάμε ποτέ τον όρκο της!!! σύμφωνα με τα γριμόρια το έλαιο της Αφροδίτης πρέπει να φτιαχτεί σε ημέρα και ώρα Αφροδίτης με τα βότανα της Αφροδίτης. Όσο το δημιουργούμε έχουμε ένα πράσινο κερί που είναι η μέρα της Αφροδίτης. Μπορείς να το φορέσεις σαν άρωμα, αλλά μπορείς και να το αλείψεις σε κεριά ειδικής καύσεως και σε απλά κεριά σπαρματσέτο!

Είναι ένα ερωτικό έλαιο και προσελκύει νέους εραστές, αλλά και παλιούς αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ερωτικά ξόρκια επαναφοράς!Παλαιότερα είχαμε το κερί Αφροδίτης, αλλά το σταματήσαμε λόγο αντιγραφής. Ήταν ένας πολύ καλός συνδυασμός για τα ξόρκια της αγάπης σας!


Τιμή: 20 Ευρώ

Περιγραφή εικόνας
Έλαιο Λαγνείας
 
Μαύρος μόσχος και Βιολέτα και άλλα 3 αιθέρια έλαια ειναι ο συνδυασμός για αυτό το μαγικό έλαιο που φέρνει την λαγνεία. Θα σε κάνει τόσο Λάγνο που δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς στο βλέμμα σου. Μέσα κρύβει την ψυχή του έρωτα και του Άδωνη.
 
Μόλις η μάγισσα μάζευε τα βότανα έφτιαχνε το έλαιο σε ένα μεγάλο μπουκάλι που μέσα έκρυβε την σφραγίδα της Λαγνείας και το άφηνε για έναν σεληνιακό μήνα έτσι ωστε να ποτίσουν τα έλαια και τα βότανα μαζί με την σφραγίδα.
 
Το Έλαιο της Λαγνείας, μπορεί να φορεθεί σαν άρωμα αλλά μπορείς να το αλείψεις σε κόκκινα κεριά είτε αυτά ειναι κεριά δείπνου (σπαρματσέτα) η ακόμα και κεριά ειδικής χρήσεως (Κερί κόκκινη καρδιά, κερί κόκκινο πέος, κόκκινο επτάκομπο) αυτό θα σε κάνει λάγνο τόσο όσο για να μην αντιστέκεται κανεις προς εσένα!
 
Συνδυάζεται με:
Κόκκινα κεριά, κόκκινο ομοίωμα, κόκκινο επτάκομπο, σκόνη λαγνείας, έλαιο έρωτα. 
Τιμή: 20 ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο υποταγής (Σκλάβος γίνε)


Μαγικό λάδι που υποτάζει το πρόσωπο που θέλεις! Το περιβόητο έλαιο της υποταγής (όχι το Κάνε ότι σου λέω) είναι Ασφοδέλιο και ή δράση του είναι τρομερή ισχυρή. Μέσα κρύβει την δύναμη του σπαθιού. Το μυστικό της δημιουργίας του είναι να ρίχνεις μέσα στο μείγμα μία μαύρη κορδέλα διαβασμένη με κόμπους! Διαβάζονται για τρείς συνεχόμενες ημέρες και τα συστατικά του είναι πέντε όσες και οι αισθήσεις που μπορείς να αλλάξεις η να υποτάξεις!

Το έλαιο Υποταγής μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα, αλλά και να το αλείψεις σε κεριά μοβ, μαύρο αλλά και σε κεριά ειδικές χρήσεως, όπως κέρινο ομοίωμα και κερί κρανίο (νεκροκεφαλή)! Και αυτό θα σε κάνω να υποτάξεις όποιον θέλεις!!!

Συνδυάζετε!!!
Με Κερί κρανίο, κέρινο ομοίωμα, μοβ κεριά, μαύρα κεριά, κερί πέους, κερί γουρούνι μαύρο! 


Τιμή: 20 Ευρώ