Έλαια 

Αγάπης και Έρωτα

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Έλαιο Αγάπης

Μέσα στα παλιά  γριμόρια των μαγισσών βρέθηκαν συνταγές φίλτρων μαγικών για κάθε επιθυμία, αλλά και  τα περιβόητα μαγικά λάδια. Ανάμεσα τους ήταν και το έλαιο αγάπης. Το λάδι της αγάπης ήταν μία  λιπαρή ουσία που έκρυβε μέσα όλη την αγάπη της φύσης! Τριαντάφυλλο, γιασεμί και άλλα 4 συστατικά ήταν η μυστική του συνταγή...
Η παράδοση έλεγε πως πρέπει να μαζέψεις τα βότανα στην γέμιση του φεγγαριού και  να διαβαστούν την ώρα που μαζεύονται και να δώσουν τα αρώματα τους στο έλαιο του Αμυγδάλου. Το έλαιο αγάπης  ήταν για μία γενική χρήση της αγάπης. Για την απόλυτη αγάπη, την πίστη, το να κρατήσεις έναν σύντροφο κοντά σου. για αυτό και τα έλαια και βότανα που κρύβει μέσα ήταν αφιερωμένα στην Αφροδίτη. 

Το έλαιο της αγάπης, μπορείς να το φορέσεις σαν άρωμα, αλλά μπορείς να το αλείψεις  σε κόκκινα κεριά η σε ροζ είτε  αυτά είναι κεριά δείπνου (σπαρματσέτα) η ακόμα και  σε Κεριά ειδικής χρήσεως (κέρινο ομοίωμα, κερί γάμου, επτάκομπο, καρδιά) και αυτό δημιουργεί έναν αισθησιασμό, μία αφοσίωση , την οικογενειακή θαλπωρή . δυναμώνει τα συναισθήματα και των δυο και βοηθάει στην γονιμότητα. 

Συνδυάζετε με!!!
Με κόκκινο & ροζ κερί, κέρινο ομοίωμα, κερί κόκκινο η ροζ επτάκομπο, κερί κόκκινου η ροζ γάμου, κερί ροζ η κόκκινο καρδιάς, σκόνη αγάπη.

Έλαιο Έρωτα


Για τις μάγισσες το έλαιο του έρωτα ήταν πολύ σημαντικό. Αυτό γιατί η μάγισσα δε μπορεί να ζήσει χωρίς έρωτα! Το έλαιο του έρωτα ήταν αυτό που άλειφαν τα κόκκινα κεριά και τα πράσινα που έστρεφαν τα μάτια της θεάς προς αυτές!!! Με αυτό το λάδι άλειφαν κεριά ομοιώματα για να φέρουν την σφοδρή επιθυμία του έρωτα!
Για να μπορέσουν να προσελκύσουν τον έρωτα τους έπρεπε να φτιάξουν το έλαιο του έρωτα που μέσα περιέχει έξι συστατικά, τριαντάφυλλο , πορτοκάλι κ.λ.π. Το μυστικό όμως του ελαίου αυτού ήταν το τριαντάφυλλο. Το κόκκινο τριαντάφυλλο που το μάζευαν στην πανσέληνο και το τοποθετούσαν μέσα σε ένα κόκκινο πουγκί και το μελέταγε με λόγια του έρωτα!

Το έλαιο του Έρωτα μπορείς να το φορέσεις επάνω σου σαν προσωπικό άρωμα η να το αλείψεις σε απλά κεριά η κεριά σε ειδικής χρήσεως (κέρινο ομοίωμα, κερί κόκκινη καρδιά κ.λ..π) Αυτό θα σου φέρει τον απόλυτο έρωτα στην ζωή σου.

Συνδυάζετε!!!
Με κέρινη κόκκινη καρδιά, κόκκινα ομοίωμα, κερί κόκκινο πέος, κερί κόκκινο επτάκομπο

Μαύρος Μόσχος 

Χρησιμεύει για κάψιμο μόνος η μαζί με άλλα καπνίσματα, για καλό, για επαναφορά, για πρόοδο, εργασίας, καθώς και για λύσιμο μαγείας. αν χρησιμοποιηθεί για να καίγετε για αγάπη και επαναφορά ξαστρίζετε σε γέμιση, αν καίγετε για λύσιμο μαγείας, ξαστρίζετε μαζί με άλλα καπνίσματα τα οποία αντιστοιχούν αναλόγως την εργασία που κάνουμε. Σε χάσιμο του φεγγαριού. Είναι ένα από τα δυνατότερα φίλτρα

Μόσχος υγρός λευκός  Μοσχόλαδο

Είναι το άρωμα του Μόσχου και το έλαιο για κάθε επιθυμία. Τον ξαστρίζουμε 3 βράδια σε γέμιση του φεγγαριού και κατόπιν το βάζουμε στα μέρη του Σώματος που θέλουμε ή σε εκείνα που θα έρθουν σε επαφή με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει.

Όταν είναι να πάρουμε τηλέφωνο βάζουμε στα χέρια μας για να προσελκύσουμε την αγάπη. Δίνει ηρεμία και γαλήνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσέλκυση χρήματος σε συνδυασμό με ένα κερί βούδα, ή για προσέλκυση αγάπης ή επαναφορά μιας χαμένης αγάπη

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Έλαιο πάθος


Ένας συνδυασμός ελαίων και βοτάνων δημιουργεί αυτό το ευωδιαστό έλαιο. Το μυστικό του ελαίου κρύβετε στην Γαρδένια και στο κάρδαμο που χτυπάμε στο γουδί δεξιόστροφα λέγοντας τα μαγικά λόγια. Έπειτα έκαναν την προσθήκη των ελαίων και ήταν έτοιμο για την χρήση! Άλειφαν κόκκινα και ροζ κεριά σπαρματσέτο και η κεριά ειδικής χρήσεως (κερί κόκκινη καρδιά, κέρινο ομοίωμα κ.λ.π).

Το έλαιο του Πάθους  μπορείς να το φορέσεις επάνω σου σαν προσωπικό  άρωμα η να το αλείψεις σε απλά κεριά η να αλείψεις τα φυλαχτά  σου 

Συνδυάζετε!!!
Με κέρινη κόκκινη καρδιά, κόκκινα ομοίωμα, κερί κόκκινο πέος, κερί κόκκινο επτάκομπο, 

Έλαιο Αφροδίτης


Μαγικό έλαιο αφιερωμένο στην θεά Αφροδίτη , στην θέα της ομορφιάς και του έρωτα. Ακολουθάμε πιστά την συνταγή των μαγισσών των Ιωαννίνων με τα επτά συστατικά και δεν ξεχνάμε ποτέ τον όρκο της!!! σύμφωνα με τα γριμόρια το έλαιο της Αφροδίτης πρέπει να φτιαχτεί σε ημέρα και ώρα Αφροδίτης με τα βότανα της Αφροδίτης. Όσο το δημιουργούμε έχουμε ένα πράσινο κερί που είναι η μέρα της Αφροδίτης. Μπορείς να το φορέσεις σαν άρωμα, αλλά μπορείς και να το αλείψεις σε κεριά ειδικής καύσεως και σε απλά κεριά σπαρματσέτο!

Είναι ένα ερωτικό έλαιο και προσελκύει νέους εραστές, αλλά και παλιούς αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ερωτικά ξόρκια επαναφοράς!Παλαιότερα είχαμε το κερί Αφροδίτης, αλλά το σταματήσαμε λόγο αντιγραφής. Ήταν ένας πολύ καλός συνδυασμός για τα ξόρκια της αγάπης σας!


Τιμή: 20 Ευρώ

Έλαιο Επαναφοράς

 

Το μαγικό έλαιο της Επιστροφής μέσα από τα γριμόρια των μαγισσών της Ηπείρου! Το χρησιμοποιούσαν οι μάγισσες για να φέρουν πίσω τον άνθρωπο που είχε φύγει από την οικία τους! Παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν οι μάγισσες για να φέρουν πίσω και τα παιδιά που έφευγαν από το σπίτι τους!

 

Το μυστικό στο έλαιο αυτό ήταν το τριαντάφυλλο της πανσελήνου που διαβαζόταν με ευχές του πόνου της αγάπης! Τα επτά συστατικά του το κάνει ανίκητο!

 

Το έλαιο επαναφοράς μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα  και να το αλείψεις σε κόκκινα, ροζ και μαύρα κεριά ανάλογα πάντα με την επιθυμία σου όπως επίσης και σε κεριά ειδικής χρήσεως κερί κόκκινο ομοίωμα, κερί κόκκινο σκύλος η επτάκομπο  αλλά και κεριά κρανία!

 Έλαιο Φιλίας


Μέσα στα γραμμένα της Μανωδέσσας βρέθηκε ένα έλαιο μαγικό που ονομαζόταν Φιλία! Αυτό το έλαιο ήταν ένα υλικό που το χρησιμοποιούσαν οι μάγισσες για να προσελκύσουν έναν νέο φίλο η να τα ξανά βρουν με έναν φίλο που έχουν

τσακωθεί!

 

Το έλαιο της φιλίας μέσα περιέχει Λεβάντα, σανταλόξυλο και άλλα τέσσερα διαφορετικά βότανα που είναι μαζεμένα στην γέμιση του φεγγαριού και διαβασμένα με τα μαγικά λόγια!

Το έλαιο φιλίας μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα η να αλείψεις μοβ η ροζ κεριά η ακόμα και μπλε η ακόμα και κεριά ιδικής χρήσης όπως ροζ επτάκομπο κερί η κερί ομοίωμα η κερί ροζ αγγέλου


Συνδυάζεται με!

Ροζ κερί ομοίωμα, ροζ επτάκομπο κερί και κερί ροζ γάμου, η ροζ κερί καρδιά!

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Messenger


Το μαγικό έλαιο από την Hoodoo που σκοπό έχει να φέρει την χαμένη επικοινωνία ανάμεσα σε δύο άτομα! Οι μάγισσες το χρησιμοποιούσαν επάνω τους και καλούσαν σε διαλογισμό τον άνθρωπο που ήθελαν να επικοινωνήσει μαζι τους!

 

Το έλαιο αυτό κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού με κύρια συστατικά τον Γλυκάνισο και την Κανέλλα και άλλα επτά μαγικά συστατικά!

 

Το έλαιο Messenger μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα  και να το αλείψεις σε, ροζ και μπλε κεριά ανάλογα πάντα με την επιθυμία σου όπως επίσης και σε κεριά ειδικής χρήσεως όπως ροζ η μπλε επτάκομπο  κερί ομοίωμα, κερί ροζ κρανίο αλλά και μπλε!
Έλαιο Σκλαβιάς


Το μαγικό λάδι της Σκλαβιάς όπως ονόμαζαν οι Κεδρινές μάγισσες  το χρησιμοποιούσαν για να κερδίσουν την εύνοια αλλά και να σκλαβώσουν το άτομο που ήθελαν σε ήπια μορφή αλλά όχι χαμηλή δύναμη!

 

Το μυστικό του ελαίου αυτό ήταν το λεμόνι! Ένα λεμόνι διαβασμένο για να μη μπορεί ο άλλος να πει όχι! Τα συστατικά του ελαίου αυτού ήταν 7 όσα και τα άστρα της υποταγής!

Το έλαιο Σκλαβιάς μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα  και να το αλείψεις σε μοβ κίτρινα και μαύρα κεριά ανάλογα πάντα με την επιθυμία σου όπως επίσης και σε κεριά ειδικής χρήσεως κερί μαύρο γουρούνι μαύρο ομοίωμα αλλά και κεριά κρανίο!


Συνδυάζεται!!!

Κερί κρανίο, κέρινο ομοίωμα, μαύρα κεριά, μοβ, κίτρινο κερί

Έλαιο Σάτυρου Μέσα στα γραπτά των μαγισσών βρέθηκε το έλαιο του Σάτυρου που το χρησιμοποιούσαν κυρίως τα αρσενικά για να γίνουν πιο ελκυστικοί προς τις γυναίκες!


Το κύριο συστατικό για αυτό το έλαιο ήταν το τριαντάφυλλο που διαβαζόταν με ευχές του έρωτα και της έλξης για να προσελκύσουν οι άντρες τις γυναίκες για να ξεσηκωθούν!


Το έλαιο του Σάτυρου μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα  και να το αλείψεις σε, κόκκινα και ροζ  κεριά ανάλογα πάντα με την επιθυμία σου όπως επίσης και σε κεριά ειδικής χρήσεως όπως κόκκινα η μπλε επτάκομπο  κερί ομοίωμα, κερί ροζ γουρούνι αλλά και κερί πέος!


Έλαιο Γάμου


Άλλο ένα συστατικό για τα ξόρκια αγάπης και κυρίως του γάμου. Οι μάγισσες το φύλαγαν καλά στα γριμόρια τους και στα μπαουλάκια τους κοντά στα Ηραία Στέφανα! Αν θέλεις να παντρευτείς αυτό είναι το κύριο έλαιο. Το άλειφαν σε λευκά και ροζ κεριά και σε κεριά ειδικής χρήσεως (κερί γάμου ροζ, κέρινα ομοιώματα) έβαζαν μερικές στάλες στα χέρια τους πριν πάρουν αγκαλιά τον σύντροφο τους η έριχναν μία σταγόνα στην θέση της καρδιάς! Το μυστικό στο έλαιο αυτό ήταν η Βιολέτες! Η βιολέτες έπρεπε να μαζευτούν σε γέμιση του φεγγαριού και να την αποξηράνουν μέχρι που ερχόταν η πανσέληνος για να φτιάξουν το έλαιο τούτο!!! 

Το έλαιο του γάμου μπορείς να το φορέσεις επάνω σου σαν προσωπικό άρωμα η να το αλείψεις σε απλά κεριά η κεριά σε ειδικής χρήσεως (κέρινο ομοίωμα, κερί ροζ καρδιά, κερί λευκό γάμο, ) Αυτό θα σου φέρει εις πέραν την πρόταση γάμου!!!

Συνδυάζετε με!!!
Κερί καρδιά, Ηραία Στέφανα, κερί γάμου, κερί ομοίωμα, ροζ κερί, λευκό η ροζ επτάκομπο! 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Έλαιο υποταγής


Μαγικό λάδι που υποτάζει το πρόσωπο που θέλεις! Το περιβόητο έλαιο της υποταγής (όχι το Κάνε ότι σου λέω) είναι Ασφοδέλιο και ή δράση του είναι τρομερή ισχυρή. Μέσα κρύβει την δύναμη του σπαθιού. Το μυστικό της δημιουργίας του είναι να ρίχνεις μέσα στο μείγμα μία μαύρη κορδέλα διαβασμένη με κόμπους! Διαβάζονται για τρείς συνεχόμενες ημέρες και τα συστατικά του είναι πέντε όσες και οι αισθήσεις που μπορείς να αλλάξεις η να υποτάξεις!

Το έλαιο Υποταγής μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα, αλλά και να το αλείψεις σε κεριά μοβ, μαύρο αλλά και σε κεριά ειδικές χρήσεως, όπως κέρινο ομοίωμα και κερί κρανίο (νεκροκεφαλή)! Και αυτό θα σε κάνω να υποτάξεις όποιον θέλεις!!!

Συνδυάζετε!!!
Με Κερί κρανίο, κέρινο ομοίωμα, μοβ κεριά, μαύρα κεριά, κερί πέους, κερί γουρούνι μαύρο! 

 

Έλαιο Λαγνείας
 
Μαύρος μόσχος και Βιολέτα και άλλα 3 αιθέρια έλαια ειναι ο συνδυασμός για αυτό το μαγικό έλαιο που φέρνει την λαγνεία. Θα σε κάνει τόσο Λάγνο που δε θα μπορεί να αντισταθεί κανείς στο βλέμμα σου. Μέσα κρύβει την ψυχή του έρωτα και του Άδωνη.
 
Μόλις η μάγισσα μάζευε τα βότανα έφτιαχνε το έλαιο σε ένα μεγάλο μπουκάλι που μέσα έκρυβε την σφραγίδα της Λαγνείας και το άφηνε για έναν σεληνιακό μήνα έτσι ωστε να ποτίσουν τα έλαια και τα βότανα μαζί με την σφραγίδα.
 
Το Έλαιο της Λαγνείας, μπορεί να φορεθεί σαν άρωμα αλλά μπορείς να το αλείψεις σε κόκκινα κεριά είτε αυτά ειναι κεριά δείπνου (σπαρματσέτα) η ακόμα και κεριά ειδικής χρήσεως (Κερί κόκκινη καρδιά, κερί κόκκινο πέος, κόκκινο επτάκομπο) αυτό θα σε κάνει λάγνο τόσο όσο για να μην αντιστέκεται κανεις προς εσένα!
 
Συνδυάζεται με:
Κόκκινα κεριά, κόκκινο ομοίωμα, κόκκινο επτάκομπο, σκόνη λαγνείας, έλαιο έρωτα.

Έλαιο Γαλήνης 


Μέσα στα γριμόρια των μαγισσών υπάρχουν διάφορα έλαια για κάθε περίπτωση! Το έλαιο της γαλήνης όμως είχε μία ξεχωριστή θέση αφού τα βότανα που περιέχει φέρνει την γαλήνη και την ηρεμία σε ένα σπίτι!

 

Το μυστικό του ελαίου αυτού είναι η διαβασμένη λεβάντα που μαζεύεται με ειδικά λόγια! Οτι καλύτερο για να φέρεις την γαλήνη σε ένα σπίτι γεμάτο εντάσεις και τσακωμούς!

Το Έλαιο της Γαλήνης μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα η να το ντύσεις σε γαλάζια και ροζ κεριά η σε κεριά ειδικής χρήσεως (Κερί μπλε γάμουμπλε πέοςμπλε επτάκομπο η μπλε άγγελο) και αυτό θα φέρει την ηρεμία και την γαλήνη σε ένα σπιτικό που έχει τσακωμούς και εντάσεις! 

Έλαιο Ρομαντισμού

 

Το έλαιο Ρομαντισμού είναι ένα εξέσιο έλαιο που προκαλεί το ρομαντισμό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Το τριανταφυλλο και η γαρδένια και τα υπολοιπα συστατικά του θα κάνει τον αλλον οχι απλά ρομαντικό αλλά μαλακό προς εσένα. Αφιερωμένο στον θεό του έρωτα και την Αφροδίτη. Η παράδοση λεει πως πρέπει να μαζέψεις τα βότανα σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα παρασκευή και να τα διαβάσεις πρωτού τα τοποθετήσεις σε ένα έλαιο βάσης! Για τον απόλυτο ρομαντισμό αυτό το έλαιο ειναι το κατάλληλο!

 

Το έλαιο Ρομαντισμού, μπορεί να φορεθεί σαν άρωμα, αλλά μπορείς να αλείψεις ροζ κερια είτε αυτά ειναι κεριά δείπνου (σπαρματσέτα) η ακόμα και κεριά ειδικής χρήσεως (ροζ καρδιά, ομοίωμα, κερί γάμου ροζ, επτάκομπο) και αυτό θα δημιουργήσει μία κατάσταση έρωτα και ρομαντισμου με αφοσίωση και πολλά συναιθσήματα.

 

Συνδιάζεται με:

Ροζ κεριά, Ροζ ομοίωμα, ροζ επτάκομπο, ροζ καρδια, ροζ γάμου, σκόνη ρομαντισμού, σκόνη αγάπης, έλαιο αγάπης.


Περιγραφή εικόνας