Μαγικά Αφρόλουτρα

Τα Αφρόλουτρα μας έχουν  καθαρή καλλυντική βάση λουτρών και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλο υλικό για το μπάνιο σας μετά την χρήση τους. Η καλλυντική βάση των λουτρών μας, είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ και είναι υποαλλεργική.

Περιγραφή εικόνας
Αφρόλουτρο της Αφροδίτης 

Το μπάνιο της Αφροδίτης θα αφυπνίσει τις αισθήσεις σας και θα δυναμώσει τα συναισθήματα αγάπης. Γοητεία και αισθησιασμός είναι αυτά που προκύπτουν από τον μεθυστικό συνδυασμό αιθέριων ελαίων τριαντάφυλλου, γιασεμιού, γαρδένιας και λευκού μόσχου.  Λίγες μόνο σταγόνες μέσα στην μπανιέρα σας, αρκούν μαζί με τα λόγια της καρδιά μας για να προσελκύσετε την Αγάπη στην ζωή σας…

 

Περιγραφή εικόνας
Αφρόλουτρο του Δία

Το μπάνιο του Δία ήταν αυτό που έφερνε την τύχη. Ακριβά και πολύτιμα μπαχάρια σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια της τύχης και των χρημάτων, σε συμφωνία με την δύναμη του «ματιού της τίγρης» είναι αυτά που δίνουν την δύναμή τους στο μπάνιο του Δία. Εμπνευσμένο από τον Θεό των Θεών και περιτριγυρισμένο με μύθους από τους πιο ισχυρούς πολέμους των μαγισσών, στην διεκδίκηση τους για πλούτο, θα σας δώσει δύναμη και θα σας τυλίξει με το πέπλο της τύχης. Λίγες σταγόνες στην μπανιέρα σας πριν από κάθε σας προσπάθεια και κάθε σας επιθυμία…!!!

 

Περιγραφή εικόνας
Αφρόλουτρο Ποσειδώνα


Το μπάνιο του Ποσειδώνα είναι αυτό που χρησιμοποιούσαν οι γητεύτρες μας, για προστασία. Κλείνει μέσα του την σοφία και την δύναμη του κέδρου, του ιερού ξύλου, που χρησιμοποίησε ο Βασιλιάς Σολομώντας για να κτίσει τον πρώτο ναό της Ιερουσαλήμ και να προστατεύσει έτσι τα ιερά κείμενα των γραφών. Σε συνδυασμό με το πεύκο αλλά και άλλα αιθέρια έλαια προστασίας θα σας προσφέρουν αυτό που επιθυμείτε και θα σας δώσει προστασία από κάθε κακόβουλη σκέψη.

Περιγραφή εικόνας
Αφρόλουτρο Γυνή

Το μπάνιο του Γυνή, κάνουμε μπάνιο πριν βγούμε έξω και φορέσουμε το άρωμα Γυνή, η κατακτήσεις σας θα είναι τρελές με την δύναμη των υλικών δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απαρατήρητη από τα αρσενικά με 100% επιτυχία.