Κεριά για Χωρισμό, Υποταγη

Κατασκευάζονται με μαύρο,  Μέσα προστίθενται αιθέρια έλαια και σκόνες. Δημιουργούνται σε σωστές ημέρες και ώρες για να προκαλέσεις:


Χωρισμό

Υποταγή

Καταστροφή

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Κερί μαύρος γάμος

μαύρο κερί σε σχήμα γάμου για να προκαλέσει προβλήματα στο γάμο στην σχέση η στον αρραβώνα. επαλείφετε με λάδια χωρισμού. προκαλεί το χωρισμό ακόμα και σε συνεργασίες

Τιμή: 10 ευρώ

 

Κερί μαύρος σκύλος

Οι Ασφοδέλιες μάγισσες χρησιμοποιούσαν τον μαύρο σκύλο για να προκαλέσουν πόνο, χωρισμό σε έναν άνθρωπο. εκδιωκόταν τον άνθρωπο καρφώνοντας το σκυλί και το ακουμπούσαν σε ειδικό μαύρο χώμα.

Τιμή: 20 Ευρώ

 

Μαύρα κέρινα ομοιώματα
Χρησιμοποιείται για να προκαλέσεις τον χωρισμό και την σύγχυση. Είτε δύο είτε ένα. χαράζεις με το μαχαίρι της τέχνης επάνω τα ονόματα και τα επαλείφεις με λάδια, σύγχυσης, χωρισμού η εμποδίων για να προκαλέσεις την επιθυμία σου επάνω του.

Τιμή: 10 Ευρώ (το ένα)

 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Μαύρο επτάκομπο κερί.

Για επταήμερες εργασίες που αφορούν Λυσίματα, χωρισμούς. κατάργηση, αποφυγή, εμπόδια. Συνδυάζεται με τα κατάλληλα έλαια που κάθε εργασία απαιτεί.

Τιμή: 15 ευρω
Κερί μαύρη καρδιά

Αλείψτε την καρδιά με λάδι χωρισμό και σκορπίστε σκόνη χωρισμού αφού πρώτα έχετε χαράξει το όνομα του ατόμου που θέλετε να μαυρίσετε την καρδιά του.καρφώστε την με βελόνες η με μαχαίρι.

Τιμή: 10 ευρώ

 

Κερί μαύρος άγγελος
Ο Δίκαιος δικαστής των μαγισσών και ο Αρχάγγελος Κασσιήλ που διώχνει τον εχθρό η φέρνει έναν δίκαιο χωρισμό. επαλείψτε το κερί με το αγγελικό λάδι του Κασσιήλ η με το λάδι χωρισμού για να προκαλέσετε πανικό και φόβους.

Τιμή: 10 ευρώ