Περιγραφή εικόνας

Κεριά για Χρήματα και Τύχη

Κατασκευάζονται με πράσινο, κίτρινο και μπλε χρώμα. Μέσα προστίθενται αιθέρια έλαια και σκόνες. Δημιουργούνται σε σωστές ημέρες και ώρες για να προκαλέσεις:

 

1)    Χρήματα

2)   Πλούτο

3)   Αφθονία

4)   Ευημερία

 

Κερι πράσινο γουρούνι (δημιουργία της γιαγιάς)


Εξαιρετικά καλό κερί που χρησιμοποιείται από της μάγισσες των Ιωαννίνων για να φέρει λεφτά και πλούτο. Ξαστρισμένο το ραντίζουμε με Φίλτρο Αδασσά η φίλτρο  Μυρόλι για να φέρει πλούτο στο μαγαζί ή σπίτι. Πάντα πρέπει να το ταΐσεις με τα χρυσά κέρματα (10. 20,50,1Ε, 2Ε )

Τιμή: 15 Ευρώ

 

Κερί Βάτραχος


Πράσινο βατραχάκι της αφθονίας όπως το  ονόμαζαν το έραιναν με το Φίλτρο της τύχης η του πλούτου Αδασσά η Μυρόλι και γύρο, γύρο έβαζαν σκόνη του πλούτου η του χρήματος. Το τάιζαν με χρυσά κέρματα (10. 20,50,1Ε, 2Ε ).


Τιμή: 10 Ευρώ

 

Κερί Πουγκί


Ιδιαίτερο κερί σε σχήμα πουγκιού που σκοπός είναι αν αυξήσει  τα λεφτά στην τσέπη η στο ταμείο μας. Επαλείφουμε το κερί με λευκό μόσχο η Αδασσά η Μυρόλι για να φέρει πλούτο και χρήματα.


Τιμή: 15 Ευρώ

 

Κερί Μπλε κουκουβάγια


Ειδικό κερί που φέρνει την τύχη. Επαλείψτε το κερί με το λάδι της τύχης και όταν την κάψετε θα πείτε τα μαγικά λόγια. Η κουκουβάγια θα πετάξει μακριά και θα σας φέρει την τύχη.

 

Τιμή: 10 Ευρώ. 

 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Πράσινο επτάκομπο κερί


Έτοιμο κερί επτάκομπο για χρήματα. Επαλείφουμε το κερί με λάδι σκόνη χρημάτων και βότανα αφθονίας. Επίσης μπορείτε να το ραντίσετε με Αδασσά η Μυρόλι. Αυτό θα σας φέρει τον πλούτο.

 

Τιμή: 15 Ευρώ.

 

Κερί Βούδας


Πράσινος η λευκός. Ειδικό κερί για χρήματα. Επαλείφουμε το κερί με λευκό μόσχο και κάνουμε την τελετή  για να μας έρθει το χρήμα που έχουμε άμεσα ανάγκη. Επίσης μπορείτε να τον επαλείψετε με λαδάκι χρήματος.

 

Τιμή: 10 Ευρώ. 

 

Κερί Πυραμίδα Πράσινη

Πράσινο κερί σε σχήμα Πυραμίδας (έμπνευση δικιά  μας). Επαλείψτε την Πυραμίδα με λάδι και σκόνη χρήματος  και  ανάψτε  την κάτω από ένα χαρτί γραμμένο με το ποσό  που έχετε ανάγκη. Κάψτε λιβάνι  χρήματος. Φέρνει το χρήμα και τον πλούτο που έχετε ανάγκη.

 

Τιμή: 10 Ευρώ 

 

Κεθερικό κερί (Κερί Στέμμα)


Μέσα στα Ασφοδέλια αντικείμενα βρέθηκε ένα κερί σε μορφή στέμματος!! Αυτό ονομαζόταν Κεθερικό, Δηλαδή από το εβραϊκό «Κεθέρ» που σημαίνει στέμμα! Οι μάγισσες λοιπόν έκαναν διάφορα ξόρκια για να πετύχουν δόξα, τύχη, ευημερία, επιτυχία. Το έκαιγαν μπροστά στον Φύλακα των ονείρων η στον βωμό τους! Μέσα περιέχει τρία βότανα και επτά λάδια 

Τιμή: 15 Ευρώ