ΚΕΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ

Κατασκευασμένα σωστές ημέρες και ώρες με σκόνες βοτάνων και αιθέρια έλαια σε λευκό η μαύρο χρώμα για να:

 


1)Λύσιμο μαγείας

2) Προστασία απο μαγεια

3)Προστασία από το κακό μάτι

4)Θεραπεία

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Κερί σκόρδο 

(δημιουργία  της γιαγιάς)

Για να φύγει το κακό και να κάνουν λύσιμο μαγείας οι μάγισσες χρησιμοποιούσαν το κερί σκόρδο, χάραζα επάνω το όνομα τους και μετά το επάλειφαν με το Φίλτρο προστασίας Ικετέρ η Μυρόλι. Του κάρφωναν καρφίτσες και έτσι έλυναν τα μάγια. Συνδυάζεται απόλυτα με την σκόνη λυσίματος.


Τιμή: 10 Ευρώ

 

Αγγελοκέρι λευκό


Κερί ομοίωμα σε μορφή αγγέλου. Σπάει κάθε κακιά μαγεία που έχετε επάνω σας και λύνει τα μάγια που σας έχουν κάνει. Συνδυάζετε με το λάδι λυσίματος μαγείας, φίλτρο μυρόλι φίλτρο Ικετέρ.

 

Τιμή: 10 ευρώ

 

Κερί μπλε Κουκουβάγια


Ειδικό κερί που λύνει τα μάγια. Αλείψτε το κερί κουκουβάγια με λάδι λυσίματος μαγείας η φίλτρο Μυρόλι η Ικετέρ με σκόνη λυσίματος και η κουκουβάγια  θα πάρει μαζί της κάθε αρνητικό από κοντά σας.

 

Τιμή: 10 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Κερί λευκό κρανίο

Χρησιμοποιείται για να αφαιρέσεις την μαγεία, για λύσιμο μαγείας αλλά και για θεραπείας. Διώξτε τα προβλήματα απο το μυαλό και την σύγχυση που έχουν προκαλέσεις η μαύρη μαγεία!

Τιμή: 30 ευρώ


Κερί λευκός Σταυρός

Κάψε τον σταυρό για να λύσεις το πρόσωπο που έχει μαύρη μαγεία επάνω του. Ξεστάυρωσε τον χαράζοντας επάνω και επαλείφοντας το κερί σταυρό λάδι ξεσταυρώματος η λάδι λυσίματος.

Τιμή: 15 Ευρω

 

Κερί λευκό πέος

Επάλειψε το με λάδι λυσίματος η καθαρισμού για να λύσεις το πρόσωπο που έχει μείνει ανίκανος απο τα μάγια ζηλόφθονων προσώπων.

Τιμή: 15 Ευρώ