Κεριά για Έρωτα

Κατασκευάζονται με ροζ, κόκκινο και πράσινο χρώμα. Μέσα προστίθενται αιθέρια έλαια και σκόνες. Δημιουργούνται σε σωστές ημέρες και ώρες για να προκαλέσεις:

 

1)    Έρωτα

2)   Αγάπη

3)   Πίστη

4)   Αφοσίωση

5)   Λαγνεία

6)   Πάθος

7)   Δέσιμο Αγάπης

 


Κερί γουρούνι ροζ  

(δημιουργία της γιαγιάς)

Χρησιμοποιείται από της μάγισσες των Ιωαννίνων για να δέσουν η να φουντώσουν ένα ερωτικό σύντροφο. Με το ερωτικό φίλτρο Κεχρί φέρνει το πάθος για να κάνετε Σεξ και με το λάδι Κρόνου και Αφροδίτης φέρνει το δέσιμο του έρωτα για να μην μπορεί να πάει με άλλη.

Τιμή: 20 Ευρώ

 

Κόκκινος Άγγελος


Χρησιμοποιείται για να φέρει τον έρωτα με το λάδι του έρωτα η επαναφέρει το πρόσωπο που θέλουμε με λάδι αγάπης η Με φίλτρο Αθηνά. σκορπάμε γύρω του σκόνη αγάπης η ροδοπέταλα της Αφροδίτης.

 

Τιμή: 10 Ευρώ

 

Ροζ επτάκομπο

Χρησιμοποιείται για να φέρει μία αληθινή αγάπη. Ντύστε το κερί με λάδι αγάπης και σκόνη αγάπης για να φέρει την αγάπη. Σκάλισε επάνω καρδιές και ονόματα. Το κερί συνδυάζετε με λάδι αγάπης, σκόνη αγάπης. Φίλτρο Αθηνά και Φίλτρο Γυνή.

 

Τιμή: 15 Ευρώ 

 

Κερί Λεμόνι

 (Δημιουργία της γιαγιάς)

Χρησιμοποιείται από της μάγισσες για να χωρίσουν δύο φίλους η ένα ζευγάρι. Το επαλείφουν με έλαιο και σκόνη χωρισμού. Σπάνια το χρησιμοποιούσαν για διώξουν μία κατάρα και να αφαιρέσουν αρρώστια.


Τιμή: 15 Ευρώ

 

Κόκκινο Επτάκομπο


Χρησιμοποιείται για να φέρει το πάθος και τον παράφορο έρωτα. Επίσης χρησιμοποιείται για να επαναφέρουμε το πρόσωπο που έχει φύγει. Επαλείφουμε με λάδι αγάπης, πάθους και έρωτα.

 

Τιμή: 15 Ευρώ 

 

Κερί γάμος Ροζ

Χρησιμοποιείται για να προκαλέσεις την αληθινή αγάπη. Το ντύνουμε με λάδι αγάπης και σκορπάμε γύρο τριαντάφυλλο και σκόνη αγάπης. Επίσης χρησιμοποιείται και στον ροδόδρομο του γυρισμού για επαναφορά. Φέρνει επίσης τον Ρομαντισμό.

 

Τιμή: 10 Ευρώ 

 

Κερί γάμος λευκό


Χρησιμοποιείται για να βρεις έναν νέο σύντροφο με το λάδι έρωτα η με λάδι έλα σε μένα. Επίσης με το λάδι του Γάμου χρησιμοποιείται για να πει επιτέλους την λέξη «Ναι» για να παντρευτείτε!


 

Τιμή: 10 Ευρώ 

 

Κερί γάμος γαλάζιος

Χρησιμοποιείται για να φέρουμε την αρμονία, την γαλήνη, και την συζυγική πίστη σε μία σχέση η γάμο. Μπορούμε να το επαλείψουμε με το λάδι μείνε σπίτι η λάδι μείνε μαζί μου. η με φίλτρο πίστης. Επίσης με το λάδι Ευλογίας σπιτιού.

 

Τιμή: 10 Ευρώ