Φίλτρο Σεκλέτ

Το μαγικό φίλτρο του Έρωτα!

(Το αίμα της Κλειραίας)

Ρίζες και άνθη δεμένα για να δέσουν και μαγεμένα για να μαγέψουν τον ενδιαφερόμενο! Τα άνθη τούτα έπρεπε  να μαζευτούν τον Σεπτέμβρη μήνα που το καλοκαίρι έφευγε. Η μάγισσα φόραγε τον κόκκινο μανδύα και διάβαζε τα μαγικά λόγια για να μαγιέψει  τα βότανα.

 

Η συνταγή έλεγε:

 

«Αν θέλεις πολύ να μαγέψεις τον δικό σου άντρα, μάζεψε τις ασημένιες ακτίνες του φεγγαριού και δέσε τες στο κίτρινο άνθος του  καλοκαιριού πριν πέσει, πάρε το τριαντάφυλλο πριν χάσει το άρωμα του και ανάμειξε το με ………………………………….. τότε πάρε το γουδί σου και χτύπα προσεχτικά του σπόρους …………………………. Και  είναι έτοιμο! »

Περιγραφή εικόνας

Το φίλτρο Σεκλέτ ήταν για τις Ασφοδέλιες ότι για τις Κεδρινές το Αθηνά Μέσα περίεχε ρίζες μαγικές που ρίζωναν την επιθυμία στην γη και καρπούς που κάρπωναν των έρωτα. Αυτό το άρωμα ήταν τόσο μαγικό που μάγευε όποιον το μύριζε. Κλεισμένο σε ένα γριμόριο για πάνω απο 3 αιώνες ξανά βγαίνει στο φως μέσα από τα γριμόρια της μάγισσας Αγγέλος (1600μ.χ ) για σεξ και έρωτα. Βασισμένο σε μία πολύ παλιά συνταγή της Κλειραίας που χρησιμοποίησε για να δέσει τον πρώτο της άντρα και το έδωσε σε όλες τις μάγισσες για να μπορέσει να δέσουν τους άντρες τους και να γεννήσουν τα παιδιά και να μεγαλώσει η φαμίλια της Κλειραίας!!!

 

 

Το ξάστρισμα έλεγε!

Πάρε τον μέγα λίθο μάυρο σε χρώμα και πες τούτα τα λόγια

 

«Ασημένιες ακτίνες του φεγγαριού που χτυπάς το φίλτρο………………………. Τώρα εγώ θα γινω γυναίκα μοιραία……………….. Γένοιτο» 

 

όταν νιώσεις ότι πονάς ράντισε το φίλτρο σε ένα σκύλο και αυτός θα στον φέρει πίσω!