Ερωτικό Φίλτρο Εσθίρ

(Φίλτρο Εσθίρ - Fali Esthir

Φάλι Εσθίρ)

Περιγραφή εικόνας

Τούτο το μαγικό φίλτρο ταξίδεψε από την ανατολή ως την δύση για να πάρει τα μυαλά με τις ευωδιές και τα μυστικά! Ένα άκρος αμφιλεγόμενο μαγικό φίλτρο που περιέχει 43 βότανα. Η συνταγή του χάνετε στα βάθη της ανατολής και ξανά βρίσκετε εν Αθήναι!!! Συνταγές υπάρχουν πολλές, άλλες δημιουργήθηκαν και  άλλες προϋπήρχαν, κανείς όμως μέχρι στιγμής δε κρατάει την αυθεντικότητα του!

 

Εμείς στο Μυρόλι  έχουμε την μυστική συνταγή από τα βάθη της Ισραηλινής φατρίας όταν η Βασίλισσα Εσθίρ που προετοίμαζε το σώμα της με αιθέρια έλαια. Αυτά τα αιθέρια έλαια και αλλά 16 βότανα δημιουργούν ένα εξαίσιο άρωμα «Εσθίρ» Ένα άκρος ερωτικό φίλτρο θα έλεγα όπως αποδεικνύονται και οι περισσότερες συνταγές που το ακολουθούν!

 

Μέσα κρύβει την γνώση των βοτάνων και του έρωτα και το σμίξιμο του συναισθήματος και του μυαλού!!! Με αυτό μπορείς να δέσεις, να ερωτευτείς και να μαγέψεις!  Βασικό του συστατικό είναι το Ροδόνερο και το Μύρο!

 

Στο «Γριμόριο» με την συνταγή του περιβόητου αυτού φίλτρου βρέθηκε και η σκόνη της Εσθίρ που μέσα περιήχε τα μαγικά βότανα της χαράς και του έρωτα!