Φίλτρα Υποταγής
Μαγικά φίλτρα που βγήκαν από τα μπαούλα των μαγισσών. μέσα κρύβουν την σοφία των μαγισσών και της φύσης. Για αυτό μέσα περιέχουν αιθέρια έλαια και κρύσταλλα κατασκευασμένα στην σωστή ημέρα και ώρα!!!

ΧΡΉΣΗ:

1) Για να υποτάξεις το άτομο που θέλεις.
2) Για να αποκαλύψετε την Αλήθεια
3) Τα χρησιμοποιούμε σε ξόρκια

Περιγραφή εικόνας

Φίλτρο Υποταγής
Μαγικό Σμυρναϊκό φίλτρο Υποταγής. Χρησιμοποιείται για να υποτάξεις τον σύντροφο σου αλλά και το αφεντικό σου. Είναι το απόλυτο φίλτρο υποταγής και αναφέρετε πως αν έρθει σε επαφή με το θύμα αυτό θα γίνει ΥΣΧΗΡΟΤΑΤΟ από κάθε φίλτρο.

Τιμή: 50 Ευρώ

Περιγραφή εικόνας

Το Φίλτρο των Μυστικών
Αυτό το μαγικό φίλτρο ήταν απαραίτητο για της μάγισσες τη Ηπείρου. Το χρησιμοποιούσαν για την Αποκάλυψη. Κάποια κύρια υλικά μαγείας όπως το Βραχιόλι των ονείρων, το πουγκί των μαγισσών ήθελαν για να αποκαλύψουν την ενέργεια τους και να τα ενεργοποιήσουν ήθελαν το μαγικό φίλτρο που αποκάλυπτε τα μυστικά. Το φίλτρο των Μυστικών ήταν αυτό που επίσης αποκάλυπτε την αλήθεια σε ότι και αν έκρυβαν.

Τιμή: 45 Ευρώ

Περιγραφή εικόνας

Φίλτρο Επιρροής 

Άλλο ένα μαγικό φίλτρο από τις σοφές Μάγισσες των Ιωαννίνων! Αυτό το φίλτρο δε κατατάσσεστε στα υπόλοιπα φίλτρα υποταγής αλλά είναι από μόνο του ένα από τα πιο δυνατά φίλτρα Επιρροής & Υποταγής. Ουσιαστικά ενισχύει το πνεύμα μας και δίνει περισσότερη δύναμη στην μάγισσα και στον μάγο να επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να κερδίσει αυτό που επιθυμεί.  


Τιμή: 50 Ευρώ

Περιγραφή εικόνας

Φίλτρο Μαγνητισμού 

Τούτο το μαγικό φίλτρο του Μαγνητισμού οι Μάγισσες των Ιωαννίνων το χρησιμοποιούσαν για να μαγνητίσουν και να φέρουν θετικές εξελίξεις στην ζωή τους. Οι ιδιότητες του ήταν αρκετές και μία από αυτές ήταν, να εξαγνίσει την δύναμη και την αύρα τους και να μπορέσουν να μαγνητίσουν αυτό που ήθελαν. 


Τιμή: 50 Ευρώ