ΦΙΛΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Στα μπαούλα των μαγισσών υπήρχαν φίλτρα μαγικά προσελκούσαν τον πλούτο και το χρήμα. Όλα τα φίλτρα χρησιμοποιούνται για να προσελκύσουμε τον πλούτο. Οι μάγισσες τα επάλειφαν επάνω στον πράσινο βάτραχο και στο πράσινο γουρούνι. Τα φίλτρα τα κατασκευάζουμε στης σωστές ημέρες και ώρες για να έχετε το ποθητό αποτέλεσμα.

 

ΧΡΗΣΗ:

 

1)     Τα φοράμε

2)    Τα επαλείφουμε σε κεριά

3)    Τα χρησιμοποιούμε σε ξόρκια.

 

Φίλτρο χρήματος Αδασσά
Το φίλτρο της κυράς των Νερών. Οι πέτρες Μάτι της τίγρη που περιέχουν μέσα μαζί με τα έλαια κάνουν τον συνδυασμό του χρήματος, που φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Το φοράμε επάνω μας για να καταφέρουμε να πάρουμε μία θέση στην κατάλληλη δουλειά για εσάς.


Τιμή: 35 ευρώ

 

Φίλτρο «Μυρόλι»
Το φίλτρο Μυρόλι εκτός από την προστασία που σου προσφέρει  είναι και ένα φίλτρο που οι μάγισσες το χρησιμοποιούσαν για προσέλκυση χρήματος. Αν το επάλειφαν σε πράσινα και κίτρινα κεριά αυτό θα σε βοηθούσε οικονομικά. Χρησιμοποιείται κυρίως σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.


Τιμή: 35 ευρώ

 

Φίλτρο Φώσφορος


Αρωματικό φίλτρο αφιερωμένο στο Απόλλωνα και στο χρήμα. Μέσα φέρει την χρυσή κλωστή του Απόλλωνα που φέρνει το χρήμα, τον πλούτο και την αυθονια. Ντύστε το σε κιτρινο κερί.

 

Τιμή: 35 ευρώ

 

Φίλτρο Χρυσοφόρων
Ειδικό αρωματικό φίλτρο από την Σμύρνη. Χρησιμοποιείται επάνω σε κίτρινα και χρυσά κεριά για να φέρει τον πλούτο και την ευημερία στο σπίτι. Πολλές φορές το χρησιμοποιούσαν σε καντήλια και σε λυχνάρια για να φέρουν πλούτο. Γυναίκες το φορούσαν όπως χανούμισσες για να φέρουν τον Χρυσοφόρο έρωτα της ζωής τους.


Τιμή: 35 Ευρώ

 


 

Περιγραφή εικόνας

Φίλτρο Αθάραιος


Ειδικό φίλτρο αφιερωμένο στον θεό Ερμή για να ανοίξουν οι δρόμοι! Φορόντας το η το ντύνουμε σε πορτοκαλί κεριά για να φύγουν τα εμπόδια. Μπορείτε να το φοράτε όταν κάνετε και μία εργασία για περισσότερη δύναμη.

 

Τιμή: 45 ευρώ 

 

Περιγραφή εικόνας

Φίλτρο Τύχης


Μαγικό φίλτρο που προσελκύει την τύχη, Ραντίστε πράσινα, κίτρινα και πορτοκαλί κεριά για να φέρει τύχη. Άλλη ονομασία είναι Δεμέτερ. Αφού είναι αφιερωμένο στην θεά Δήμητρα. Φορέστε το σαν ευχάριστο άρωμα και θα σας ανοίξει η τύχη.

 

Τιμή: 40 ευρώ