ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ

Στα μπαούλα των μαγισσών υπήρχαν φίλτρα μαγικά και προστατευτικά που σκοπός ήταν να προστατευτούν και να λύσουν κάθε μαγική αρνητική επιρροή. Τα φίλτρα αυτά κατασκευάζονται σωστά από εμάς από αιθέρια έλαια, βότανα και λίθους για να προστατευτείτε!!!

 

ΧΡΗΣΗ:

 

1)     Τα φοράμε

2)    Τα επαλείφουμε σε κεριά

3)    Τα χρησιμοποιούμε σε ξόρκια.

 

Φίλτρο «Μυρόλι»
Το φίλτρο Μυρόλι, είναι ένα από τα πιο δυνατά Γιαννιώτικα φίλτρα, που σας προσφέρει προστασία, υγεία και επιτυχία, Ευλογημένο το Μυρόλι, σας δίνει την απόλυτη προστασία και διώχνει μακριά κάθετι κακό κι αρνητισμό. Βάλτε σε ένα μικρό μπαμπακάκι λίγο Φίλτρο Μυρόλι και σταυρώστε με αυτό όλες της πόρτες και παράθυρα.Φορέστετο για να έχετε την απόλυτη προστασία. Φτιάξτε φυλαχτά. Συνδυάζεται με κίτρινο και λευκό κερί


Τιμή: 50 ευρώ

 

Φίλτρο «Ικετέρ»
Το απόλυτο φίλτρο προστασίας. Ο Αμέθυστος που περιέχει μέσα και τα έλαια σας προσφέρει την απόλυτη προστασία πάσης φύσεως μαγείας. το φοράμε κάθε πρωί λίγο πίσω στα αυτά και αυτό θα μας προστατέψει από κάθε κακό και μάτι.


Τιμή: 50 ευρώ

 

Φίλτρο "Υγείας"


Ένα μαγικό αρωματικό φίλτρο που φορούσαν οι μάγισσες για να δυναμώσουν την υγεία τους. Με αυτό επίσης άλειφαν λευκά πράσινα και ροζ κεριά για να φέρουν την υγεία αλλά και να αποκαταστήσουν την υγεία τους.

*Δεν αντικαθιστά τα ιατρικά φάρμακα*


35 Ευρώ