ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ

Στα μπαούλα των μαγισσών υπήρχαν φίλτρα μαγικά και προστατευτικά που σκοπός ήταν να προστατευτούν και να λύσουν κάθε μαγική αρνητική επιρροή. Τα φίλτρα αυτά κατασκευάζονται σωστά από εμάς από αιθέρια έλαια, βότανα και λίθους για να προστατευτείτε!!!

 

ΧΡΗΣΗ:

 

1)     Τα φοράμε

2)    Τα επαλείφουμε σε κεριά

3)    Τα χρησιμοποιούμε σε ξόρκια.

 

Φίλτρο «Μυρόλι»
Το φίλτρο Μυρόλι, είναι ένα από τα πιο δυνατά Γιαννιώτικα φίλτρα, που σας προσφέρει προστασία, υγεία και επιτυχία, Ευλογημένο το Μυρόλι, σας δίνει την απόλυτη προστασία και διώχνει μακριά κάθετι κακό κι αρνητισμό. Βάλτε σε ένα μικρό μπαμπακάκι λίγο Φίλτρο Μυρόλι και σταυρώστε με αυτό όλες της πόρτες και παράθυρα.Φορέστετο για να έχετε την απόλυτη προστασία. Φτιάξτε φυλαχτά. Συνδυάζεται με κίτρινο και λευκό κερί


Τιμή: 50 ευρώ

 

Φίλτρο «Ικετέρ»
Το απόλυτο φίλτρο προστασίας. Ο Αμέθυστος που περιέχει μέσα και τα έλαια σας προσφέρει την απόλυτη προστασία πάσης φύσεως μαγείας. το φοράμε κάθε πρωί λίγο πίσω στα αυτά και αυτό θα μας προστατέψει από κάθε κακό και μάτι.


Τιμή: 50 ευρώ

 

Φίλτρο Μάτι του Κρυστάλλου

Οι μάγισσες γενικώς το φορούσαν σαν άρωμα πριν πάνε στην Εκκλησία ή ακόμα και στις καθημερινές τους ασχολίες. Αυτό το Σμυρναϊκό Φίλτρο το φορούσαν για να προσφέρουν προστασία στον εαυτό τους, αλλά και για να καθαρίσουν γενικά τον οργανισμό τους από κάθε αρνητική ενέργεια.

 

Τιμή: 40 Ευρώ

 

 

Φίλτρο Μάτι του Θεού

Ένα ευρέως διαδεδομένο φίλτρο προστασίας και λυσίματος. Οι γραφές λένε, ότι φορώντας κάποιος αυτό το φίλτρο μάγια δεν τον πιάνουν. Η συνταγή κρατήθηκε κρυμμένη για αιώνες και το φίλτρο μυστικό. Μεγάλο το φίλτρο, μεγάλο και το όνομά του. Το "Μάτι του Θεού", θα είναι εκεί για εσάς, ακοίμητος φρουρός, για να σας προστατεύει και να διώχνει μακριά κάθε κακόβουλη, επιθετική και ζηλόφθονη ενέργεια.

 

Τιμή: 50 Ευρώ

 

 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Φίλτρο Σαραντέσης

Φίλτρο προστασίας από τα μεγαλύτερα και διασημότερα στα Ιωάννηνα για προστασία, περιέχει μέσα ξύσμα Εικόνας της παναγίας, λεβάντα, πατσουλί, λεμόνι και λίγες σταγόνες αγιασμό. Σπάει της κατάρες και δένει το κακό μακριά σου.


Τιμή: 50 ευρώ

 

Το Φίλτρο της Γλωσσοκοπάνας ή Στόματοκλείδωμα
Ένα Σμυρναϊκό Φίλτρο που είναι περιβόητο. Γνωρίζετε πως εκεί Κατίνες άλλο τίποτα και άμα σας πιάσουν στο στόμα από πού να κρυφτείς. Αυτό το φίλτρο έχει σκοπό να σταματήσει να σε ενοχλεί η κάθε κυράτσα. Ουσιαστικά αυτό το φίλτρο σε κάνει λίγο πιο αγαπητό πρόσωπο και έτσι παύουν να λένε κακά λόγια.

Τιμή:40 Ευρώ.

Φίλτρο Υγείας


Ένα μαγικό αρωματικό φίλτρο που φορούσαν οι μάγισσες για να δυναμώσουν την υγεία τους. Με αυτό επίσης άλειφαν λευκά πράσινα και ροζ κεριά για να φέρουν την υγεία αλλά και να αποκαταστήσουν την υγεία τους.

*Δεν αντικαθιστά τα ιατρικά φάρμακα*