Ερωτικές Σκόνες 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Σκόνη Αγάπης


Κλασική σκόνη αγάπης που καίγετε στο καρβουνάκι η ραντίζετε στον χώρο για να φέρει την αγάπη ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων. Μέσα περιέχει πέντε διαφορετικά βότανα αγάπης και δύο έλαια που δημιουργούν αυτήν την όμορφη ευωδιαστή σκόνη.

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που θα περάσει το πρόσωπου που επιθυμούμε η την χρησιμοποιούμε σε ξόρκια αγάπης, Η στην κατασκευή φυλαχτών.

 

Τιμή: 15 Ευρώ

Σκόνη Έρωτα


Μαγική σκόνη που προκαλεί τον έρωτα σε ένα άτομο. Μπορεί να κάει σε καρβουνάκι η να ραντιστεί στο χώρο για να φέρει τον σφοδρό έρωτα και να μη πάψει να σε σκέφτεται. Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων. Μέσα περιέχει 3 διαφορετικά βότανα του έρωτα και ένα λάδι  που δημιουργεί την σφοδρή επιθυμία για έρωτα! 

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που θα περάσει το πρόσωπου που επιθυμούμε να μας ερωτευτεί η την χρησιμοποιούμε σε ξόρκια και δεσίματα έρωτα! Η στην κατασκευή φυλαχτών.

 

Τιμή: 15 Ευρώ

Τρελόσκονη


Στα παλιά γριμόρια των μαγισσών βρέθηκε η τρελόσκονη, η σκόνη που θα τρελάνει α για έρωτα και πάθος για όποιον καεί! Μπορει να καεί σε γέμιση του φεγγαριού σε ζυγές ώρες και σιγές τσιμπιές σε ένα καρβουνάκι. Η τρελόσκονη θα κάνει το άλλο σας μισό τρελό για εσάς και  δε θα μπορεί  να ξεκολλήσει επάνω σας! Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών της Σμύρνης.

 

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε και τα υπολείμματα θα τα ρίξουμε εκεί που θα περάσει το πρόσωπο που θέλουμε να τρελαθεί για εμάς! 

  

Τιμή: 15 Ευρώ


Φούντωμα αγάπης 


Μία παλιά και εκρηκτική σκόνη που φουντώνει τον άλλο  για εσένα! η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών της Σμύρνης με ειδικές σκόνες διαβασμένες για να καυσώσει και να φουντώσει τον έρωτα.

 

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε σε γέμιση του φεγγαριού σε ζυγές ώρες και σιγές τσιμπιές σε ένα καρβουνάκι τα υπολείμματα τα πετάμε σε μέρος όπου θα περάσει το πρόσωπο που θέλουμε! 


 Τιμή: 15 Ευρώ. 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Πούδρα Λευκού Μόσχου (Περιστερόσκονη) 

 Διάσημη σκόνη του έρωτα που καίγεται και ρίχνετε για καλό! Ο λευκός μόσχος σε σκόνη ξαστρίζετε ιδικά για ένα άτομο και αυτό θα σε κάνει ποθητό για το άτομο που θέλεις και δε θα μπορεί χωρίς εσένα!

 

Χρησιμοποιείτε σε ξόρκια Επαναφοράς σε ξόρκια αγάπης και έρωτα και όπου άλλου εσύ θελεις! Το συνηθέστερο στην σκόνη ειναι αυτήν καίγοντας στο καρβουνάκι κια λέγοντας τα μαγικά λόγια!

 

Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις φυλαχτά για έρωτα και Επαναφοράς! 


Τιμή: 15 Ευρω

Πούδρα Αθηνάς
 

Η αλλιώς η απόλυτη σκόνη του ερώτα που σκοπό έχει να επαναφέρει το πρόσωπο που θέλει. Βασίζετε στην συνταγή του ερωτικού φίλτρου Αθηνά!

 

Είναι σκόνη επαναφοράς και ταΐζετε η καίγετε σε διπλές ώρες σε καρβουνάκι! 

Μπορείς να ραντίσεις το σώμα σου πριν πέσεις για ύπνο η να ραντίσεις τον βωμό σου καθώς καίες ροζ η κόκκινα κεριά! Αν ταϊστεί τότε δένει πρόσωπο  που θέλεις για εσένα και δε μπορεί να φύγει!

 

Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Τρίτη σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων.

 

 

Τιμή: 30 Ευρώ

Σκόνη φιλίας
 

Μαγική σκόνη που χρησιμοποιείται σε ξόρκια φιλίας και αγάπης μπορείς να την κάψεις σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Τετάρτη η Παρασκευή και να ζητήσετε νέους φίλους η να επιστρέψει ο φίλος που έχετε τσακωθεί! 

 

Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού και μέσα περιέχει επτά μαγικά βότανα! Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και μπορούμε να την κάψουμε σε καρβουνάκι η να την ραντίσουμε στον βωμό μας όταν καίμε ροζ η μοβ κεριά για αυτόν τον σκοπό η στην κατασκευή των φυλαχτών! 

Σκόνη πάθους

Μαγική σκόνη που σκοπό έχει να φέρει τον πόθο ανάμεσα σε δύο άτομα. Μπορεί να ραντιστεί στον βωμό μας καίγοντας ροζ και κόκκινα κεριά. Η σκόνη του πάθους μπορεί να καεί η να τρίψεις  τα χέρια σου πριν πάς να συναντήσεις το πρόσωπο που θέλεις. Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Σελήνης η Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων!

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που θα περάσει το πρόσωπου που επιθυμούμε να μας ερωτευτεί η την χρησιμοποιούμε σε ξόρκια πόθου η κατασκευή φυλαχτών.


Τιμή: 15 ευρώ 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Σκόνη Messenger

 

Μαγική σκόνη που χρησιμοποιείται για να μη χαθεί καμία επικοινωνία με ένα πρόσωπο! Τριαντάφυλλο και Γλυκάνησος είναι τα κύρια συστατικά για αυτήν την μαγική σκόνη!

 

Ράντισε τον βωμό σου εκελι που καιες μοβ, μπλε και ροζ κεριά για να φέρεις την επικοινωνία με τον άνθρωπο που θέλεις! Συνδυάζετε απόλυτα με την ιερή σφραγίδα Messenger!

 

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και μπορούμε να την ραντίσουμε η να την κάψουμε η να την χρησιμοποιήσουμε σε ξόρκια επικοινωνίας η σε φυλαχτά! 

 

Σκόνη Λαγνείας
 
Μαγική σκόνη που σε κάνει ακαταμάχητο και λάγνο και δε μπορούν χωρίς την έλξη σου. Σαγηνεύεις κάθε τι που περπατάει. Ραντίζουμε με αυτήν κόκκινα κεριά αλειμμένα με το έλαιο λαγνείας η έρωτα. Τρίβεις τα χέρια σου με αυτήν την σκόνη για να έρθεις σε επαφή με το άτομο που θέλεις!
 
Ξαστρίζεται σε γέμιση του φεγγαριού δίπλα σε ένα τριαντάφυλλο. Ράντισε τον χώρο όπου θα βρεθείς με το πρόσωπο θέλεις!
 
Τιμή: 15 ευρώ

Ξεμυαλίστρα


Η αλλιώς Ξεμυαλόσκονη είναι μία σκόνη βασισμένη με δύο πανίσχυρα αιθέρια έλαια και 4 βότανα σε σκόνη συν το μεγάλο μυστικό. Σκόνη που ξεμυαλίζει κάθε αυτού που ακούγεται στο όνομα του καψίματος. Ξεμυαλίζει και τρελαίνει το αρσενικό. Η συνταγή της σκόνης προέρχεται από την Αίγυπτο και μέσα περιέχει Αιγυπτιακά αρώματα που έχουμε φέρει εμείς.!!! Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών της Αιγύπτου! 

 

Τιμή: 20 Ευρώ

Καραντουμάν


Μαγική μαύρη σκόνη που καίγετε συνοδευτικά πάντα με τρελόσκονη η φούντωμα για να δώσει περισσότερη δύναμη!

Με μαύρο μόσχο  το καραντουμάν βοηθάει στο να καθαγίασες φυλαχτά ενώ με μπουχούρι φέρνει χρήμα! Είναι μία πολύ δυνατή σκόνη και κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Κυριακή η Δευτέρα σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών της Σμύρνης.

 

Προσοχή:! Η σκόνη καίγετε ΜΟΝΟ! 

 


Τιμή:15 Ευρώ

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Σκόνη Αφροδίτης


Η σκόνη της θεάς Αφροδίτης που σε κάνει όμορφη και γίνεσαι αγαπητή σε όλα τα αρσενικά (οι άντρες είχαν τον Άρη) και έλκεις νέους ανθρώπους. Επίσης χρησιμοποιείται σε κατασκευή φυλαχτών της Αφροδίτης η την τρίβεις στα χέρια σου πριν πας να συναντήσεις νέα πρόσωπα! Την ραντίζουμε στον βωμό μας καίγοντας πράσινα και κόκκινα κεριά για να γίνεις αγαπητή. Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή και ώρα Αφροδίτης σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων.

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού η στην πανσέληνο και την καίμε στον βωμό της θεάς η στον βωμό μας όταν κάνουμε τελετές της ημέρας αυτής η όταν κάνουμε ξόρκια για προσέλκυση νέου ανθρώπου… 

Πούδρα Εσθίρ


Μαγική σκόνη του έρωτα από τα γριμόρια των μαγισσών της Ηπείρου που σκοπό έχει να γλυκάνει το πρόσωπο που θα καεί για αυτό! Οι μάγισσες των Ιωαννίνων έριχναν μία τσιμπιά από την σκόνη αυτήν στο δεξί παπούτσι για να σέρνονται τα αρσενικά από πίσω τους! Το Μοσχολίβανο που περιέχει γλυκαίνει το πρόσωπο και διώχνει της αναστολές!

 

Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων.

 

Δραστική σκόνη 
Επαναφοράς


Οι μάγισσες των Ιωαννίνων είχαν διάφορες ερωτικές σκόνες. Η σκόνη δραστικής επαναφοράς όμως ήταν η κύρια για αυτό το σκοπό! Μέσα είχε διάφορα γρήγορα βότανα που σκοπό είχαν α σύρουν τον εραστή και να το φέρουν στο πρόσωπο που ήθελαν! Η σκόνη με μαγικές επωδές συνδυαζόταν με την σκόνη της Αθηνάς, αλλά και με το κερί σκύλο . επίσης ΄να τελετουργικό έλεγε να φτιάξεις  μικρά κέρινα κουτάκια και να την βάλεις μέσα και  να τα πετάξεις στο πρόσωπο που θέλεις!

 

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε, την ραντίζουμε η την ταΐζουμε!!!


Τιμή: 30 Ευρώ

Σκόνη γάμου


Ευωδιαστή μαγική σκόνη που προκαλεί τον άλλον να πει ναι στην πολυπόθητη ερώτηση γάμου η ακόμα και να το σκεφτεί! Ραντίζουμε λευκά και ροζ κεριά και η να τρίψεις τα χέρια σου πριν πας να συναντήσεις πρόσωπα που σχετίζονται με την απάντηση του ΝΑΙ!!! Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων.

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την τρίβουμε στα χέρια η στο μέρος όπου θα γίνει συνάντηση. Την ραντίζουμε στον βωμό μας καίγοντας λευκά η ροζ κεριά η την χρησιμοποιούμε σε ξόρκια του γάμου η σε Παρασκευή φυλαχτών. 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας