Ερωτικές Σκόνες 

Περιγραφή εικόνας


Τρελόσκονη

Στα παλιά γριμόρια των μαγισσών βρέθηκε η τρελόσκονη, η σκόνη που θα τρελάνει α για έρωτα και πάθος για όποιον καεί! Μπορει να καεί σε γέμιση του φεγγαριού σε ζυγές ώρες και σιγές τσιμπιές σε ένα καρβουνάκι. Η τρελόσκονη θα κάνει το άλλο σας μισό τρελό για εσάς και  δε θα μπορεί  να ξεκολλήσει επάνω σας! Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών της Σμύρνης.

 

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε και τα υπολείμματα θα τα ρίξουμε εκεί που θα περάσει το πρόσωπο που θέλουμε να τρελαθεί για εμάς! 

 

 

Τιμή: 15 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Σκόνη Αγάπης

Κλασική σκόνη αγάπης που καίγετε στο καρβουνάκι η ραντίζετε στον χώρο για να φέρει την αγάπη ανάμεσα σε δύο πρόσωπα. Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων. Μέσα περιέχει πέντε διαφορετικά βότανα αγάπης και δύο έλαια που δημιουργούν αυτήν την όμορφη ευωδιαστή σκόνη.

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που θα περάσει το πρόσωπου που επιθυμούμε η την χρησιμοποιούμε σε ξόρκια αγάπης, Η στην κατασκευή φυλαχτών.

 

Τιμή: 15 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Φούντωμα αγάπης


Μία παλιά και εκρηκτική σκόνη που φουντώνει τον άλλο  για εσένα! η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Παρασκευή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών της Σμύρνης με ειδικές σκόνες διαβασμένες για να καυσώσει και να φουντώσει τον έρωτα.

 

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε σε γέμιση του φεγγαριού σε ζυγές ώρες και σιγές τσιμπιές σε ένα καρβουνάκι τα υπολείμματα τα πετάμε σε μέρος όπου θα περάσει το πρόσωπο που θέλουμε! 


 Τιμή: 15 Ευρώ.