ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ

Στα μπαούλα των μαγισσών υπήρχαν φίλτρα μαγικά και ερωτικά. Το κάθε ένα είχε την δική του χάρη. Ανάμεσα στα μπουκαλάκια διαλέξαμε τα ποιο δυνατά και σας τα κατασκευάζουμε σωστά για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε το σωστό αποτέλεσμα!

 

ΧΡΗΣΗ:

 

1)     Τα φοράμε

2)    Τα επαλείφουμε σε κεριά

3)    Τα χρησιμοποιούμε σε ξόρκια.

4)    Τα κάνουμε δώρο 

Ερωτικό φίλτρο Αθηνά
Το Ερωτικό μας φίλτρο, Το Αθηνά είναι ένα από τα καλύτερα μας αρώματα αγάπης. Προσφέρει την αληθινή αγάπη και την επιστροφή αγαπημένου προσώπου. Κατασκευάζετε από αγνά υλικά χωρίς οινόπνεύμα και αποσταγμένο νερό. Φορέστε λίγο στο στέρνο σας και πίσω από τα αυτιά σας. Χρησιμοποιείται ακόμα και σε τελετές γάμου.

Τιμή: 40 ευρώ

 

Ερωτικό φίλτρο Γυνή
Το Απόλυτο Φίλτρο Γυναίκας. Δημιουργεί τον πόθο και την αίσθηση των αγρίων αισθήσεων. Αν φορέσεις το άρωμα Γυνή θα έχεις Σκανδαλώδες κατακτήσεις που θα αφήσει ιστορία. Το φοράνε μόνο οι γυναίκες για να τραβήξουν το αντίθετο φίλο. Οι γαλλίδες μάγισσες φορούσαν το άρωμα αυτό στο πρώτο ραντεβού.


Τιμή: 40 ευρώ

 

Ερωτικό φίλτρο Εσθίρ
Το Σμυρναϊκό ερωτικό φίλτρο. Με αυτό όποιον θέλω θα αποκτήσω. Φορώντας αυτό το άρωμα κάθε αρσενικό θα πέσει στα πόδια σου, αρκεί να μυρίζει λίγο το άρωμα. Φίλτρο του Έρωτα, φέρνει τον έρωτα ανάμεσα σε δύο άτομα.Τιμή: 50 ευρώ

Ερωτικό φίλτρο Σεβνταλέ
Το Σμυρναϊκό φίλτρο της Αγάπης. Έφερνε την επανασύνδεση δύο ατόμων που είχαν κάποτε αγαπηθεί. Τα έλαια είναι καθαρά μελετημένα για να φέρουν την πραγματική αληθινή αγάπη ανάμεσα σε δύο άτομα και ας έχουν χωρίσει χρόνια ολόκληρα. 

Τιμή: 50 ευρώ