Έλαια

Προστασίας και Λυσίματος
Μαύρος Μόσχος

Χρησιμεύει για κάψιμο μόνος του ή μαζί με άλλα καπνίσματα, για καλό, για επαναφορά, για Αν η χρήση του ειναι για αγάπη και επαναφορά ξαστρίζετε σε γέμιση, αν καίγετε για λύσιμο μαγείας, ξαστρίζετε μαζί με άλλα καπνίσματα τα οποία αντιστοιχούν αναλόγως την εργασία που κάνουμε. Σε χάσιμο του φεγγαριού. Είναι ένα από τα δυνατότερα έλαια και απο τα βασικά υλικά της τέχνης.

Τιμή: 15 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Χρυσόλαδο της Παναγίας


Το Χρυσόλαδο της παναγίας στις μυστικές δοξασίες των μαγισσών της Ηπείρου ήταν αυτό που λέμε «Η Ευλογία». Μέσα σε αυτό το λάδι οι μάγισσες έκρυψαν το μυστικό της μάνας Γης και την ευλογία της μητριαρχικής εικόνας (Διώνη, Αφροδίτη η Παναγία).
Η Δοξασία λέει πως μέσα έκρυβε το μυστικό της Διώνης, αλλά κατασκευάστηκε πρώτα στα πρωτοχριστιανικά χρόνια και έτσι αναγκαστικά τοποθέτησαν το Χρυσόλαδο της παναγίας.
Το ονόμασαν έτσι επειδή το κύριο του συστατικό ήταν το Ελαιόλαδο και τα βότανα όπως η Καλέντουλα και ο Κορίανδρος ήταν σε χρώμα κίτρινο!

Το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά για λύσιμο μαγείας, άλλα έχει αρκετές χρήσεις! Όπως το να ευλογήσεις, να φέρεις τύχη και να θεραπεύσεις! Με αυτό άλειφαν τα κεριά του βωμού τους αλλά και τα υλικά τους στην πανσέληνο για να δυναμώσουν! Επάλειφαν λευκά κεριά για προστασία από κακιές γλώσσες, πράσινα κεριά για τύχη, κόκκινα κεριά για αγάπη!
Τα δεκατέσσερα συστατικά του έπρεπε να τα μαζέψουν την ημέρα της πανσελήνου και να τα αναμείξουν μεσα σε ένα γυάλινο μπουκάλι που μέσα περιέχει το μυστικό των Ιωαννίνων. Μία σταγόνα!!! Μία σταγόνα που άλλαζε τα πάντα!!!


Τιμή: 50 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Αγγέλου


Ένα ειδικό λάδι των μαγισσών που η χρησιμότητα του ήταν να έρθεις σε επαφή με τον φύλακα άγγελο σου και να σε προστατεύει από κάθε κακό. Τα έλαια Η Παρασκευή του ήταν πολύ συγκεκριμένη και ο τρόπος ήταν σημαντικός. Καθόλη την διάρκεια της παρασκευής επάνω τον βωμό τους είχαν πάντα τον Φύλακα των ονείρων, αυτός ήταν ο άγγελος τους. Η λεβάντα του μείγματος ήταν το μυστικό που διαβαζόταν στα πόδια του αγγέλου και έπειτα την ράντιζαν με τα λάδια. Το τελικό μείγμα ήταν αυτό που έμπαινε στο μπουκαλάκι!

Το έλαιο του Αγγέλου μπορείς να ρίξεις μία σταγόνα στην θέση της καρδιάς σου η στο μέτωπο στο τρίτο μάτι για να έρθεις σε επικοινωνία με τον άγγελο σου. το άλειφαν σε μπλε και λευκά κεριά (η ανάλογα με ποιον άγγελο θέλουν να έρθουν επαφή) η ακόμα και σε κεριά ειδικής χρήσεως (αγγελοκέρι) και ο άγγελος που θέλεις θα έρθει κοντά σου!!!

Συνδυάζετε:
Κερί Άγγελος, Αγγελοκέρι (σε όλα τα χρώματα), λευκό επτάκομπο, λευκό γουρούνι, λευκό κερί σταυρό, 


Τιμή: 20Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Προστατευτικό 

Έλαιο «Μάθι» της Λενιώς


Ένα από τα καλά κρυμμένα Γιαννιώτικα μυστικά μας ... «Μάθι» σημαίνει Μάτι. Διώχνει την μαγεία και με την μαγγανεία με μία μόνο κίνηση. Επίσης σας προστατεύει και δημιουργεί ένα προστατευτικό τοίχος για εσάς.Συνοδεύεται απο οδηγίες χρήσης. Ένα δυνατό όπλο για την δική σας προστασία!


Τιμή: 30 ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο προστασίας


Σύμφωνα με τα γραφόμενα των μαγισσών υπήρχαν 4 έλαια προστασίας. Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα συστατικά με επτά διαλεκτά συστατικά του. Επτά συστατικά που το κάθε ένα αντιπροσωπεύει και έναν άγγελο!
Με το έλαιο αυτό προστατευόντουσαν και άλειφαν λευκά κεριά η κεριά σε μορφή αγγέλων. Το μυστικό του κρυβόταν σε ένα συστατικό… στο λιβάνι, το λιβάνι που τοποθετούσαν μέσα έκρυβε μία μεγάλη δύναμη! Τοποθετούσαν το «λιβάνι» αυτό μέσα σε ελαιόλαδο και το έπαιρναν μαζί τους στην Εκκλησία για 3 Κυριακές να διαβαστεί με τις ευχές!

Το έλαιο προστασίας μπορείς  να βάλεις μία σταγόνα επάνω σου στην θέση του στέρνου σου για να προστατευτείς, αλλά επάλειφαν σε κεριά ειδικής χρήσεως (Λευκό αγγελοκέρι, επτάκομπο λευκό,)και αυτό όσο  καιγόταν έφερνε την προστασία και δεν άφηνε την κακιά ενέργεια να μπει στο σπιτικό τους!!! 

Συνδυάζετε με!!!
Με κερί κουκουβάγια μπλε, κερί ροζ  άγγελο αλλά και κερί λευκό σκόρδο, κερί σταυρό, κερί επτάκομπο λευκό,


Τιμή: 20 Ευρώ

Περιγραφή εικόνας

Έλαιο Λυσίματος


Αυτό το μαγικό υλικό ήταν βασικό για τις μάγισσες της ηπείρου. Δε μπορεί να έλειπε αυτό το έλαιο από το μπαούλο τους. όταν ζεις ανάμεσα σε ένα ιερό πόλεμο το λάδι λυσίματος ήταν κύριο! Με αυτό το έλαιο άλειφαν λευκά κεριά αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό πριν πέσουν για ύπνο η στο μπάνιο τους. άλειφαν αγγελοκέρια αλλά και κεριά με λευκά γουρούνια γι να λύσουν κάθε μαγεία που είχαν επάνω τους είτε η ίδιες είτε τα πρόσωπα που αγαπούσαν! Το μυστικό στο λάδι ήταν ο Απήγανος. Ένα βότανο που έπρεπε να μαζευτεί αποξηραμένος με ειδικές ευχές και έπρεπε να φτιάξουν μία πάστα που σε αυτή την πάστα θα ζυμώσουν τα άλλα 7 συστατικά!!!

Το έλαιο Λυσίματος μπορείς να το βάλεις στα μαλλιά σου (σταγόνα φυσικά) η να αλείψεις κεριά λευκά η κεριά ειδικής χρήσεως (Αγγελοκέρι, κερί κουβάρι) και αυτό θα διάλυε την αρνητική μαγεία 

Συνδυάζετε!!!
Με λευκό αγγελοκέρι ,κερί λευκό επτάκομπο, κερί λευκού γάμου, κερί λευκό ομοίωμα, κερί λευκό σταυρό!


Τιμή 20  Ευρώ!