Έλαια

Προστασίας και Λυσίματος
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Έλαιο προστασίας


Σύμφωνα με τα γραφόμενα των μαγισσών υπήρχαν 4 έλαια προστασίας. Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα συστατικά με επτά διαλεκτά συστατικά του. Επτά συστατικά που το κάθε ένα αντιπροσωπεύει και έναν άγγελο!
Με το έλαιο αυτό προστατευόντουσαν και άλειφαν λευκά κεριά η κεριά σε μορφή αγγέλων. Το μυστικό του κρυβόταν σε ένα συστατικό… στο λιβάνι, το λιβάνι που τοποθετούσαν μέσα έκρυβε μία μεγάλη δύναμη! Τοποθετούσαν το «λιβάνι» αυτό μέσα σε ελαιόλαδο και το έπαιρναν μαζί τους στην Εκκλησία για 3 Κυριακές να διαβαστεί με τις ευχές!

Το έλαιο προστασίας μπορείς  να βάλεις μία σταγόνα επάνω σου στην θέση του στέρνου σου για να προστατευτείς, αλλά επάλειφαν σε κεριά ειδικής χρήσεως (Λευκό αγγελοκέρι, επτάκομπο λευκό,)και αυτό όσο  καιγόταν έφερνε την προστασία και δεν άφηνε την κακιά ενέργεια να μπει στο σπιτικό τους!!! 

Συνδυάζετε με!!!
Με κερί κουκουβάγια μπλε, κερί ροζ  άγγελο αλλά και κερί λευκό σκόρδο, κερί σταυρό, κερί επτάκομπο λευκό,

Έλαιο Λυσίματος


Αυτό το μαγικό υλικό ήταν βασικό για τις μάγισσες της ηπείρου. Δε μπορεί να έλειπε αυτό το έλαιο από το μπαούλο τους. όταν ζεις ανάμεσα σε ένα ιερό πόλεμο το λάδι λυσίματος ήταν κύριο! Με αυτό το έλαιο άλειφαν λευκά κεριά αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό πριν πέσουν για ύπνο η στο μπάνιο τους. άλειφαν αγγελοκέρια αλλά και κεριά με λευκά γουρούνια γι να λύσουν κάθε μαγεία που είχαν επάνω τους είτε η ίδιες είτε τα πρόσωπα που αγαπούσαν! Το μυστικό στο λάδι ήταν ο Απήγανος. Ένα βότανο που έπρεπε να μαζευτεί αποξηραμένος με ειδικές ευχές και έπρεπε να φτιάξουν μία πάστα που σε αυτή την πάστα θα ζυμώσουν τα άλλα 7 συστατικά!!!

Το έλαιο Λυσίματος μπορείς να το βάλεις στα μαλλιά σου (σταγόνα φυσικά) η να αλείψεις κεριά λευκά η κεριά ειδικής χρήσεως (Αγγελοκέρι, κερί κουβάρι) και αυτό θα διάλυε την αρνητική μαγεία 

Συνδυάζετε!!!
Με λευκό αγγελοκέρι ,κερί λευκό επτάκομπο, κερί λευκού γάμου, κερί λευκό ομοίωμα, κερί λευκό σταυρό!

Έλαιο Υγείας 

 

Μέσα στα γραπτά των μαγισσών βρέθηκαν Έλαια για όλες τις επιθυμίες! Μία απο αυτή ήταν το έλαιο της Υγείας κατασκευασμένο απο την Μανωδέσσα για να καλυτερέψει τόσο η ψυχική τόσο η σωματική υγεία!

 

Το μυστικό του ελαίου αυτού ήταν το Ελαιόλαδο που διαβάζεται με ευχές της Θέας Υγείας και το λάδι απο καντηλοκέρι που πέφτει σαν πέπλο στην μάγισσα!

 

Το Έλαιο της Υγείας μπορείς να το φορέσεις σαν προσωπικό άρωμα η να το ντύσεις σε γαλάζια και λευκά κεριά η σε κεριά ειδικής χρήσεως όπως λευκό επτάκομπο, κερί σκόρδο, λευκό άγγελο και κερί λευκό σπίτι η κέρινο ομοίωμα! 

 
Έλαιο Αγγέλου


Ένα ειδικό λάδι των μαγισσών που η χρησιμότητα του ήταν να έρθεις σε επαφή με τον φύλακα άγγελο σου και να σε προστατεύει από κάθε κακό. Τα έλαια Η Παρασκευή του ήταν πολύ συγκεκριμένη και ο τρόπος ήταν σημαντικός. Καθόλη την διάρκεια της παρασκευής επάνω τον βωμό τους είχαν πάντα τον Φύλακα των ονείρων, αυτός ήταν ο άγγελος τους. Η λεβάντα του μείγματος ήταν το μυστικό που διαβαζόταν στα πόδια του αγγέλου και έπειτα την ράντιζαν με τα λάδια. Το τελικό μείγμα ήταν αυτό που έμπαινε στο μπουκαλάκι!

Το έλαιο του Αγγέλου μπορείς να ρίξεις μία σταγόνα στην θέση της καρδιάς σου η στο μέτωπο στο τρίτο μάτι για να έρθεις σε επικοινωνία με τον άγγελο σου. το άλειφαν σε μπλε και λευκά κεριά (η ανάλογα με ποιον άγγελο θέλουν να έρθουν επαφή) η ακόμα και σε κεριά ειδικής χρήσεως (αγγελοκέρι) και ο άγγελος που θέλεις θα έρθει κοντά σου!!!

Συνδυάζετε:
Κερί Άγγελος, Αγγελοκέρι (σε όλα τα χρώματα), λευκό επτάκομπο, λευκό γουρούνι, λευκό κερί σταυρό, 


Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Χρυσόλαδο της Παναγίας


Το Χρυσόλαδο της παναγίας στις μυστικές δοξασίες των μαγισσών της Ηπείρου ήταν αυτό που λέμε «Η Ευλογία». Μέσα σε αυτό το λάδι οι μάγισσες έκρυψαν το μυστικό της μάνας Γης και την ευλογία της μητριαρχικής εικόνας (Διώνη, Αφροδίτη η Παναγία).
Η Δοξασία λέει πως μέσα έκρυβε το μυστικό της Διώνης, αλλά κατασκευάστηκε πρώτα στα πρωτοχριστιανικά χρόνια και έτσι αναγκαστικά τοποθέτησαν το Χρυσόλαδο της παναγίας.
Το ονόμασαν έτσι επειδή το κύριο του συστατικό ήταν το Ελαιόλαδο και τα βότανα όπως η Καλέντουλα και ο Κορίανδρος ήταν σε χρώμα κίτρινο!

Το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά για λύσιμο μαγείας, άλλα έχει αρκετές χρήσεις! Όπως το να ευλογήσεις, να φέρεις τύχη και να θεραπεύσεις! Με αυτό άλειφαν τα κεριά του βωμού τους αλλά και τα υλικά τους στην πανσέληνο για να δυναμώσουν! Επάλειφαν λευκά κεριά για προστασία από κακιές γλώσσες, πράσινα κεριά για τύχη, κόκκινα κεριά για αγάπη!
Τα δεκατέσσερα συστατικά του έπρεπε να τα μαζέψουν την ημέρα της πανσελήνου και να τα αναμείξουν μεσα σε ένα γυάλινο μπουκάλι που μέσα περιέχει το μυστικό των Ιωαννίνων. Μία σταγόνα!!! Μία σταγόνα που άλλαζε τα πάντα!!!

Πατρόλαδο η Ατταρτόλαδο

Το λάδι του Πατρός η Φάλι Δόξα Πατρί ήταν ένα μαγικό έλαιο προστασίας, τύχης και ευλογίας μέσα απο τις γραφές των μαγισσών της Σμύρνης.

 

Ήταν αφιερωμένο στην Θεά Αστάρτη η Αττάρτη και βοηθλυσε στην Τύχη για αυτό και το έλεγαν Τυχόλαδο


 

Με αυτό έκαναν λυσίματα, άλειφαν τα φυλαχτά τους για περισσότερη τύχη και άλειφαν πράσινα λευκά και κίτρινα κεριά για να προσελκύσουν την τύχη, την προστασία και την ευλογία της Θεάς! Τα επτά καντήλια που το απαρτίζουν έφερναν το φως σε κάθε πρόβλημα! Κύρια συστατικά του ήταν το Σανταλόξυλο, το λιβάνι και καλέντουλα! 

Το Ατταρτόλαδο όπως το ονόμαζαν ήταν ένας σωστός σύμαχος σε κάθε πρόβλημα της ζωής σου!


Τιμή: 25 Ευρώ  Έλαιο Δικαστηρίων

 

Σαν η μάγισσα έφτανε μπροστά στον δικαστή και έπρεπε να Νικήσει! Φορούσε πίσω στο αφτί και κάτω απο τα χείλι της μία σταγόνα απο το έλαιο Δικαστηρίων.

 

Ο Κόκκινος Μανδραγόρας η Καλέντουλα και άλλα μαγικά συστατικά δυνάμωνε τον λόγο της και ήταν έτοιμη να κερδίσει!

 

Το μαγικό αυτό έλαιο μπορείς να το φορέσεις ως προσωπικό άρωμα αλλά και να αλείψεις μπλε, καφέ και κίτρινα κεριά αλλά και κεριά ειδικής χρήσεως!

 

Τιμή: 25 Ευρώ