ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

(1 SEASON)

Εκατοντάδες ευρώ για σεμινάριο μαντικής τέχνης, άλλα τόσα για σεμινάρια χαρτομαντείας ή καφεμαντείας, λίγα παραπάνω για ενεργειακά σεμινάρια. Τελικά η μάθηση κοστίζει και κοστίζει πολύ. Εν μέρει λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτός ο κάποιος που θα στα μάθει πρέπει να πληρωθεί. Εν μέρει όμως. Γιατί από ένα σημείο και μετά δεν είναι προσφορά μάθησης και γνώσης, αλλά αισχροκέρδεια. 

Το Μυρόλι και το happymojo λοιπόν, αφουγκραζόμενοι τον ρυθμό της εποχής και τις ανάγκες σας πρωτοπορούν για μια ακόμα φορά.

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε την τέχνη που ποτέ δεν είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε ή να διευρύνεται τις γνώσεις σας πάνω σε θέματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας χωρίς να πληρώσετε έναν ολόκληρο μισθό, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε με την βοήθειά μας.

Κάθε Πέμπτη απόγευμα από 14 Νοεμβρίου 2013, σας περιμένουμε για τα «απογεύματα του δασκάλου» 

Στα μικρά αυτά ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα διάρκειας δύο ωρών, θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύουμε θέματα της μαντικής τέχνης, να μιλήσουμε για την θρησκεία της
 
Hoodoo, για την Γιαννιώτικη μαγεία, για τα βότανα, τα έλαια, τα θυμιάματα και γενικά για τα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πως. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε στοιχεία της χαρτομαντείας και της καφεμαντείας και επιπρόσθετα να μιλήσουμε για την παραδοσιακή αστρολογία και πως μπορεί να μας βοηθήσει στις εργασίες μας.

Τα «απογεύματα του δασκάλου», σκοπό έχουν να δημιουργήσουν μια φιλική ατμόσφαιρα και σχέση μεταξύ μας και να θέσει γερά θεμέλια γνώσης. 

Τα Σεμινάρια του Μυρόλι, θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά στον χώρο του καταστήματος Μυρόλι, σε τακτά χρονικά διαστήματα και ημέρα Σάββατο. 
Περιγραφή εικόνας

Τα μαθήματα αυτά δε θα ξανά γίνουν!

01
Θέμα: Μάθετε να συνδυάζετε σωστά έλαια και κεριά 
02
Θέμα: Έρωτας & Χρήμα. Έλαια και σκόνες για τον έρωτα και το χρήμα.
03
Θέμα: Τα "curios" της Hoodoo και της Voodoo. (Lodestone, Μαγνητική άμμος, Ρίζες, Κουκλάκια, Jomo balls, Ellegua head, Φυλαχτά κι άλλα). Τι είναι? Πως χρησιμοποιούνται? Τι μπορούν να μας προφέρουν?
04
Θέμα: Τα "curios" της Hoodoo και της Voodoo ~ Μέρος Β' 
Τι είναι? Πως χρησιμοποιούνται? Τι μπορούν να μας προφέρουν?
 
05
Θέμα: Οι Καθολικοί Άγιοι και πως μπορούν να μας βοηθήσουν. Οι βωμοί τους, τα κεριά τους και τα έλαια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. 
06
Θέμα: Εισαγωγή στην Χαρτομαντεία με την απλή τράπουλα (πρώτο μάθημα χαρτομαντείας)
07
Θέμα: Δεύτερο μάθημα ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑΣ με την απλή τράπουλα.
08
Θέμα: Κούκλα Voodoo. Κατασκευή, Χρήσεις, Συνδυασμοί υλικών
09
Θέμα: Μαγικά βότανα της hoodoo η χρησιμότητα και σπάνιες ονομασίες.. 
10
Θέμα: Honney Jars (Μελόβαζα). Κατασκευή, χρήση, διαδικασίες, μυστικές συμβουλές από τον Νίνο 
11
Θέμα: Άγιοι και πως μπορούμε να εργαζόμαστε μαζί τους. Βωμοί, Προσευχές, Κεριά & Έλαια Αγίων. Μυστικά, ευχαριστήριες τελετές και προσφορές.
12
Θέμα: Άγιοι και πως μπορούμε να εργαζόμαστε μαζί τους. Βωμοί, Προσευχές, Κεριά & Έλαια Αγίων. Μυστικά, ευχαριστήριες τελετές και προσφορές. (Μέρος Β')
13
Θέμα: Άγιοι και πως μπορούμε να εργαζόμαστε μαζί τους. Βωμοί, Προσευχές, Κεριά & Έλαια Αγίων. Μυστικά, ευχαριστήριες τελετές και προσφορές. (Μέρος Γ')
14
Θέμα: Υλικά Προστασίας και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Λυσίματα, προστασίες, φυλαχτά, έλαια & κεριά.
15
Θέμα: Σταυρώματα και Επιθετικά Ξόρκια. Υλικά και πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Πως μπορούμε να προστατευθούμε και τι πρέπει να προσέχουμε. Τρόποι χρήσεις και συνδυασμοί.
16
Θέμα: Χρήμα & Εργασία. Επαγγελματική άνοδος και προσέλκυση χρημάτων. Τρόποι χρήσεις υλικών και συνδυασμοί.
17
Θέμα: Χαρτομαντεία Lenormand. 
18
Δευτερο μέρος χαρτομαντειας Lenormand & Ψυχικά Οράματα. 
19
Θέμα: Τρίτο μάθημα Χαρτομαντείας Lenormand & Ψυχικά Οράματα.