ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΓΕΊΑΣ – ΥΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΑΣ

Οι μάγισσες χρησιμοποιούσαν τα αντικείμενα αυτά για να εκπληρώσουν της επιθυμίες τους, είτε αυτές ήταν καλές οι κακίες. Τα αντικείμενα είναι Copy και  ακολουθάμε την παράδοση όπως μας υποδεικνύουν τα γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων.

 

Περιγραφή εικόνας

Τα Ηραία Στέφανα


Τα Ηραία στέφανα των μαγισσών χρησιμοποιούσαν για να βγάλουν εις πέραν μία πρόταση γάμου. Κάνουν μαγικές τελετές με κόκκινες κούκλες και λευκές μαζί με έλαιο γάμου για να πει ο ενδιαφερόμενος το πολυπόθητο ΝΑΙ.


Τα Ηραία στέφανα κοστίζουν 30 Ευρώ

Περιγραφή εικόνας

Θυμιατό Αγγέλων


Το Θυμιατό των αγγέλων χρησιμοποιείται για να λύσει κάθε λογής μαγεία αλλά βοηθάει να εκπληρώσουμε επιθυμίες. Επίσης είναι το Θυμιατό για της αγγελικές επικοινωνίες και στον αγγελικό βωμό.


Τιμή: 25 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Χρυσό πουγκί Πάμβας


Χρησιμοποιείται για να εκπληρώσεις επιθυμίες. Βάζουμε μέσα ένα κομμάτι πάπυρο γραμμένη την επιθυμία μας και διαβάζουμε την ευχή του πουγκιού. Αυτό θα εκπληρώσει όλες της επιθυμίες σας. ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτό που ζητάτε!!


Τιμή: 40 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Ο Καθρέφτης της Τύχης


Καθρέφτης Χειρός που χρησιμοποιείται για να φέρει την τύχη. Όταν ανάβουμε πράσινα και κίτρινα κεριά ντυμένα με φίλτρο τύχης καθρεφτίζουμε το φώς των κεριών για να αντανακλάτε το φως σε όλο το δωμάτιο. Επίσης τον ραντίσουμε το φίλτρο πλούτου η τύχης για να φέρει τύχη καθρεφτίζοντας εμάς.


Τιμή:  15 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Μέρτα της Παρθένας*


Ειδικό πανί με 4 σταυρούς που οι μάγισσες το χρησιμοποιούσαν για να λύσουν ακόμα και τα ποιο δυνατά μάγια. Διαβασμένο με τους ποιο ισχυρούς δυνατούς ψαλμούς είναι ικανό να προστατέψει εσάς και τους γύρο σας. Όταν κάνεις μάγια επάνω σε αυτό δε φοβάσαι αν έχει άγιες ημέρες η όχι.

*Μέρτα της Παναγίας ή ευλογιών

 

Τιμή: 40 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Τα Κλειδιά της Μοίρας


Το κάθε ένα από αυτά τα μαγικά κλειδιά άνοιγαν και μία πόρτα, το ένα άνοιγε την πόρτα της τύχης, το άλλο της αγάπης και το άλλο της προστασίας. κάθε ένα από αυτά τα κλειδιά είναι ραντισμένα με το Μυρόλι καιΝίκη του Ιησού Χριστού σε Νεραιδόνερο και τα έδεναν με μία κόκκινη κορδέλα.


Τα κλειδιά της μοίρας κοστίζουν 25 Ευρώ

Περιγραφή εικόνας

Φύλακας των Ονείρων


Ένα άγαλμα σε μορφή αγγέλου η προσευχής που βοηθάει να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας. Τον τοποθετούμε επάνω στον βωμό μας για να προστατέυει τα ξόρκια μας και τα αντικείμενα μας. Μας προστατεύει από κάθε μαγεία αν τον μελετήσουμε σωστά!!!


Τιμή: 12 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Το πουγκί των μαγισσών


Οι μάγισσες των Ιωαννίνων έφτιαξαν αυτό το πουγκί για να φέρουν γαλήνη στο σπιτικό, για να διώξουν της αρνητικές ενέργειες και να κάνουν την ζωή τους ποιο ήρεμη. Όταν ήταν έτοιμο το ράντιζαν με το κατάλληλο άρωμα (Φίλτρο) για να καταφέρουν αυτό που επιθυμούν.

Το πουγκί των μαγισσών κοστίζει 30 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Το μαχαίρι της Τέχνης


Το μαχαίρι της τέχνης σε βοηθάει να κόβεις βότανα και να σκαλίζεις κεριά. Χρησιμοποιείτε από την μάγισσα και δεν το χρησιμοποιεί κανένας άλλος, παρά μόνο η μάγισσα που ξυπνά την δύναμη του.


Το μαχαίρι της τέχνης κοστίζει 25 Ευρώ.

 

Περιγραφή εικόνας

Θυμιατό του Κρόνου


Ειδικό πήλινο χειροποίητο θυμιατό που καίνε επάνω χαρτιά και ξύλα ασφοδέλου που καίνε της κακές γλώσσες. Το Θυμιατό του Κρόνου ανάβετε μόνο στην χάση του φεγγαριού και ημέρα Κρόνου για να κατακεραυνώνει τους εχθρούς που σε έχουν πειράξει. Συνοδεύεται με το «Ασφοδέλιο Νύχι*»

*Μαύρη πέτρα Όνυχας

 

Τιμή: 60 Ευρώ.

 

Περιγραφή εικόνας

Χρυσό Θυμιατό του πλούτου


Χρησμένο με το φίλτρο Αδασσά για να καίτε επάνω το χρυσό ειδκό λιβάνι. φέρνει επιτυχία, πλούτο και ευημερία σε όποιον το χρησιμοποιεί. την επιτυχία την έχετε σίγουρη.


Το Χρυσό θυμιατό κοστίζει 7 Ευρώ μόνο του Με το λιβάνι 15 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Ο Κρύσταλλος της Δύναμης


Ο Κρύσταλλος της δύναμης χρησιμοποιούσαν για να αυξήσει την δύναμη του φωτός των κεριών και τον αντικειμένων. Έβαζαν δίπλα ένα κερί και το άναβαν η αντανάκλαση έκανε την φωτιά ποιο δυνατή. Επίσης χρησιμοποιείται σαν μέσω υποβολής μυαλού.


Τιμή:  20 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Το Μαξιλάρι των μαγισσών


Το μαξιλάρι των μαγισσών είναι ένας τρόπος μαγικών ονείρων. Είναι γεμισμένο με μαγικά βότανα και ραντισμένα με έλαια προφητικά και μαγικά, περιέχει μέσα τέσσερις λίθους των ονείρων. Σε κάνει να μην ξεχνάς τα όνειρα. Κάνει την ίδια δουλειά με το βραχιόλι των ονείρων.


Το μαξιλάρι των μαγισσών κοστίζει 30 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Το θυμιατό της Παναγίας


Το θυμιατό της παναγίας, χρησιμοποιείτε από της μάγισσες για λύτρωση και λύσιμο μαγείας, κάποτε το χρησιμοποιούσαν και για εργασίες γάμου. Για της μάγισσες των Ιωαννίνων είναι το θυμιατό του Βωμού τους.


Το Θυμιατό της παναγίας κοστίζει 20 Ευρώ.

 

Περιγραφή εικόνας

Τυχόκλειδα – Κλειδιά της τύχης


Κλειδιά με γαλάζια κορδέλα που λύνουν τα μάγια. Για της μάγισσες ήταν το αντίμαγο του «Δέσιμο της τύχης» που έδενε την τύχη. Έφερναν Τύχη και ευημερία σε όποιον τα είχε επάνω στον βωμό και σε όποιον τα κουβαλούσε επάνω του.

Ραντίζουν με το φίλτρο της τύχης.

 

Τιμή: 25 ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Φίδι της προστασίας
Ένα από τα πιο αλλόκοτα αντικείμενα των μαγισσών της Ηπείρου και συγκεκριμένα των Ασφοδέλιων ήταν ένα άγαλμα φιδιού. Πίστευαν πως το φίδι σέρνεται στο χώμα και το χώμα που πατάει είναι καταραμένο. Έτσι αντάξια μπήκε στο μπαούλο τους. Όπως οι Κεδρινές είχαν τα σκυλιά έτσι οι Ασφοδέλιες είχαν το Φίδι. Αυτό αρχικά φτιαχνόταν από πηλό και βότανα και το μελετούσαν, έπειτα αγόραζαν και το μελετούσαν με της ειδικές ευχές και ξύπναγαν το Φίδι, το τάιζαν και του άναβαν κεριά για να τους προστατέψει!
Τιμή: 30 Ευρώ 

(Συνοδεύεται απο οδηγίες)

Ασημένιο Θυμιατό του Έρωτα


Οι μάγισσες είχαν το χρυσό θυμιατό για τον πλούτο και το ασημένιο θυμιατό για να προκαλέσουν τον έρωτα και την προστασία. Έκαιγαν επάνω το ειδικό λιβάνι με φύλλα ασημιού και αιθέρια έλαια. Αυτό το έκαιγαν και σε γέμιση και σε χάση.

Διάβαζαν τον ορφικό ύμνο της Σελήνης την ώρα που έκαιγε το λιβάνι για να προκαλέσουν τον έρωτα και να προστατευτούν από την μαγεία.

 

 

Τιμή: Μόνο του 7 Ευρώ

Με το ειδικό λιβάνι 15 Ευρώ.

 

Το πουλί της επικοινωνίας

Το πουλί αυτό είναι το μαγικό άγαλμα που φέρνει την επικοινωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, σε δύο μαλωμένους ανθρώπους που έχουν να μιλήσουν πολύ καιρό. Τάισε το, βάλε του νερό και άναψε το κερί και αυτό θα κάνει οτι του ζητήσεις.

Τιμή: 25 Ευρώ 

 

 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Ο Αδάμαντας του Χρήματος


Οι μάγισσες είχαν φυλαχτά για κάθε μαγική επιθυμία. Ο Αδάμαντας όως δηλαδή το διαμάντι το χρησιμοποιούσαν για να φέρουν πλούτο στο σπίτι τους! τον άλειφαν με το ειδικό έλαιο και τοποθετούσαν σε έναν δίσκο σε χρώμα ασημιού αλλά και σε ένα όμορφο κουτί με το ανάλογο πανί χρώματος. Όταν ήθελαν να του ζητήσουν χάρη τότε τον χάιδευαν και τον ράντιζαν με τα φίλτρα αλλά άναβαν γύρο του τρία κίτρινα η πράσινα  κεριά.


Τιμή: 15 ευρώ

Ο Σμάραγδος της Πίστης


Αυτός ο πράσινος κρύσταλλος ήταν ένα μαγικό αντικείμενο των μαγισσών της Ηπείρου που σκοπό είχε να φέρει την γαλήνη και την πίστη στην συζυγική εστία. Τον άλειφαν με συγκριμένα λάδια και τον τοποθετούσαν σε έναν δίσκο σε χρώμα ασημιού αλλά και σε ένα όμορφο κουτί με το ανάλογο πανί χρώματος. Όταν ήθελαν να του ζητήσουν χάρη τότε τον χάιδευαν και τον ράντιζαν με τα φίλτρα αλλά άναβαν γύρο του τρία πράσινα κεριά.


Τιμή: 15 ευρώ

Η Καρδιά του έρωτα


Το φυλαχτό του  έρωτα όπως το αποκαλούσαν τον ρόζ αυτό κρύσταλλο το χρησιμοποιούσαν σε ξόρκια η επάνω στον βωμό τους για να ενισχύουν την δύναμη τους, τον άλειφαν με φίλτρα και λάδια του έρωτα και τον τοποθετούσαν σε έναν δίσκο σε χρώμα ασημιού με βότανα αλλά και σε ένα όμορφο κουτί με το ανάλογο πανί χρώματος και τον ράντιζαν με τα φίλτρα! Όταν ήθελαν να του ζητήσουν χάρη τότε τον χάιδευαν και άναβαν γύρο του τρία ροζ η κόκκινα κεριά!

 

Τιμή: 15 ευρώ

        Και τα τρία συνοδεύονται από το ξόρκι τους και την ενεργοποίηση τους!


Περιγραφή εικόνας

Ομοίωμα σκύλου


Ένα άγαλμα από πηλό έφτιαχναν οι μάγισσες της Χαρίτης Κεδρινές για να προστατευτούν από το κακό και από τους εχθρούς. Ήταν για αυτούς ένας φύλακας. Πίστευαν πολύ στα ζώα αυτά γιατί η ιστορία δείχνει την ποικιλία σκυλιών που περιμένουν τον αφέντη τους και αυτά ως αντάλλαγμα να τον φυλάνε. Μέσα στα ιερά κείμενα τους και γριμόρια βρέθηκε ένα αγαλματίδιο σε μορφή σκυλιού που προστάτευε της μάγισσες από τους εχθρούς.

Τιμή: 15 ευρώ!

Περιγραφή εικόνας

Μαγικό ποδόλουτρο

Οι Μάγισσες έπλεναν λοιπόν τα πόδια τους ή τα πόδια του αρσενικού που ποθούσαν, έλεγαν τα μαγικά τους λόγια, σκούπιζαν με λευκή πετσέτα και ήταν έτοιμες για κατακτήσεις!


«Αν θέλεις να μαγέψεις τα πόδια του, που είναι οι Καρυάτιδες του σώματός σου, αν θέλεις να κάνεις το αρσενικό που ποθείς να τρέχει ξωπίσω σου, αν θέλεις να τον δέσεις, μάζεψε τούτα τα βοτάνια που θα σου πω. Ιβίσκο, λεβάντα….κι άλλα 32 βότανα και τοποθέτησέ τα μέσα σε ένα κόκκινο πουγκί. Βάλε το πουγκί σε νερό και κάνε το ποδόλουτρό σου και βγες στις ρούγες»


Τιμή: 20 ευρώ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ

Οι μάγισσες είχαν βραχιόλια, δαχτυλίδια και άλλα κοσμήματα που σκοπό είχαν να μαγέψουν να σαγηνέψουν και να προστατέψουν την οικογένεια τους μέσο αυτών των αντικειμένων. Είναι copy από τα  από τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων.

 

Το Βραχιόλι των ονείρων


Το βραχιόλι των ονείρων είναι ένα κόσμημα της Δύναμης, είναι ένας πομπός ονείρων που σε βοηθάει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Διώχνει τους εφιάλτες, σου δίνει λύσης μέσο των ονείρων σου. αν το ακούσεις θα πας μπροστά!!! Από καμία μάγισσα δεν έλειπε ατό το βραχιόλι.

 

Τιμή: 50 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Βραχιόλι Πλειάδας


Τούτο το βραχιόλι είναι ευλογημένο. Επάνω έχει επτά αστέρια που εκπληρώνει επτά επιθυμίες. Το φοράμε στο δεξί χέρι και το ενεργοποιούμε για τον εαυτό μας για να αποκτήσουμε δύναμη και επιρροή επάνω μας και επάνω στους άλλους. Διατείθετε σε χρυσό Χρώμα και ασήμι.

 

Τιμή: 40 ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Το Βραχιόλι της τύχης


Ένα πολύ δυνατό υλικό που βοηθάει στο να καλυτερέψει η ζωή σου. Φέρνει της χαμένες ευκαιρίες και σου ανοίγει την τύχη. προσοχή, μην το αποχωριστείς. Φέρνει επάνω σύμβολα μαγικά που ξεκλειδώνουν την τύχη.


 

Τιμή: 30 Ευρώ