Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Ενεργειακά λιβάνια & Μπουχούρια

Ειδικά χειροποίητα λιβάνια που σκοπό έχουν να ενδυναμώσουν της τελετουργίες σας.

 Μπουχούρι, Λιβάνι των τριων Βασιλιάδων, λιβάνι χρημάτων, λιβάνι πλούτου, λιβάνι έρωτα, λιβάνι αγάπης, Μοσχολίβανο, λιβάνι γάμου, λιβάνι χωρισμού, λιβάνι αγίου Κυπριανού, λιβάνι υγείας, λιβάνι Αφροδίτης, λιβάνι υποταγης, λιβάνι αρσενικό, λιβάνι αίμα δράκου, λιβάνι αφοσίωσης, λιβάνι προστασίας,

 

Τρόπος Χρήσης:

 

Λιβανίζουμε τον χώρο μας

Λιβανίζουμε τον βωμό μας

Λιβανίζουμε για καθαρισμό

 

Λιβάνι Αγάπης


Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε για να φέρει της κατάλληλες δονήσεις  σε ένα χώρο. Καίγετε σε εργασίες αγάπης και σε ξόρκια επαναφοράς συντρόφου!


Τιμή: 10 Ευρώ 

Λιβάνι χρήματος


Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε για να φέρει της κατάλληλες δονήσεις  σε ένα χώρο. Μπορείς να το κάψες  την ώρα που κάνεις ξόρκι χρήματος. Λιβανίζεις το πρωί στο κατάστημα σου λίγο πριν το ανοίξεις!


Τιμή: 10 ευρώ  

Λιβάνι έρωτα


Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε σε εργασίες ερωτικού δεσίματος η ακόμα και σε εργασίες  προσέλκυσης νέου έρωτα. Λιβάνισε με αυτό  φωτογραφία του ατόμου που θέλεις να σε ερωτευτεί!


Τιμή: 10  ευρώ 

Λιβάνι προστασίας


Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε στον βωμό σου η στο σπίτι  σου η στο κατάστημα για να εχεις προστασία και να μη σε πιάνει η αρνητική ενέργεια και το κακό το μάτι. 


Τιμή: 10 ευρώ 

Λιβάνι τύχης


Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε πριν πάς να παίξεις τυχερά παιχνίδια η ακόμα και  στο κατάστημα σου για να εχεις τύχη. Επίσης καίγετε κατά την διάρκεια που καις πράσινα και κίτρινα κεριά στον βωμός σου.


Τιμή: 10  ευρώ 

Λιβάνι τριών βασιλιάδων


Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε για να προσελκύσεις τον πλούτου και την ευημερία στο κατάστημα σου η το σπίτι σου! είναι ένα πολύ καλό  και ισχυρό λιβάνι!


Τιμή: 10  ευρώ 

Λιβάνι υποταγής


Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε σε εργασίες υποταγής και διαταγής και μπορείς να το κάψεις λίγο πριν έρθει αυτός που θέλεις  να υποτάξεις!!!!


Τιμή: 10  ευρώ 

Λιβάνι Αφροδίτης


Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε για να έχουμε την εύνοια της θεάς Αφροδίτης αλλά και την ομορφιά της. επίσης καίγετε σε εργασίες έρωτα και αγάπης.


Τιμή: 10  ευρώ 

Χρυσολίβανο της Παναγίας


Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε για να φέρει επιτυχία και χρησιμοποιείται για να λύσεις τα μάγια χρησιμοποιείται σε πολλά λυσίματα!!!


Τιμή: 10  ευρώ 

Λιβάνι Υγείας


Ειδικό χειροποίητο λιβάνι που καίγετε σε εργασίες υγείας. Επίσης μπορείς  να λιβανίσεις μία φωτογραφία ενός αρρώστου και φυσικά στο σπίτι για πρόληψη αρρώστιας!


Τιμή: 10  ευρώ 

Λιβάνι Αγίου  Κυπριανού


Ισχυρό μαύρο λιβάνι λυσίματος μαγείας. Καίγετε στο καρβουνάκι με την ειδική ευχή του Αγίου Κυπριανού για 40 ημέρες!


Τιμή: 10  ευρώ 

Λιβάνι των τριών μάγων


Ειδικό λιβάνι  που περιέχει  Χρυσό σμύρνα και λιβάνι για να προσελκύσει την τύχη και το χρήμα! το καίμε το πρωί στο κατάστημα μας πριν ανοίξουμε!


Τιμή: 10  ευρώ 

Μαγικά θυμιάματα

Μπουχούρι


Ειδικό  χειροποίητο θυμίαμα από την Αίγυπτο που χρησιμοποιείται για να φέρει χρήματα, έρωτα και να επαναφέρει τον εραστή! Μπορεί να συνδυαστεί με λευκό  μόσχο, ζάχαρη και αλλά μαγικά συστατικά. Είναι το  κύριο  συστατικό για τα 40 Βότανα!


Τιμή: 20Ευρώ 

Αρσενικό λιβάνι


Αρωματικό λιβάνι και κύρια βάση όλων των λιβανιών, καίγετε σε όλες τις εργασίες και  κυρίως για προστασία και λύσιμο  μαγείας. Καίγετε και στο σπίτι για να δοθούν οι κατάλληλες δονήσεις!


Τιμή: 5 Ευρώ 

Ειδικό χρυσό λιβάνι


Καίγετε μόνο στο Χρυσό θυμιατό του πλούτου για να προσελκύσει το χρήμα και τον πλούτο με την κατάλληλη ευχή και τον ορφικό υμνο του Απόλλωνα!


Τιμή: 10 ευρώ 

 

Λιβάνι Hot foot

Kαίγεται για να φέρει εντάσεις σε μία σχέση αλλα και ένα σπιτικό. Το καίμε 
έξω απο το σπίτι μας η έξω απο την πόρτα του ζευγαριού που θέλεις να 
φέρεις εντάσεις. καίγεται και ως συνοδευτικό σε εργασίες χωρισμού.

Τιμή: 15 Ευρώ

Λιβάνι Δεσίματος

Χρησιμοποιείται για να θυμιατίσουμε ερωτικές κούκλες και φυλαχτά που 
αφορούν τα ερωτικά δεσίματα. κάψε λιγο λιβάνι πριν έρθει ο σύντροφος 
που θέλεις να δέσεις! χρησιμοποιείται και για συνοδευτικό στις ερωτικές σου εργασίες!

Τιμή: 15 ευρώ

Λιβάνι ειρήνης

Καίγεται στο σπίτι που γίνονται καυγάδες και ηρεμεί τις 
εντάσεις που έχουν έρθει απο σκόνες και έλαια χωρισμού.
Μπορεί να καεί στον βωμό σου η στο σπίτι σου με μπλε και ροζ κεριά.

Τιμή: 10 ευρώ