Σκόνες

Προστασιας και Λυσίματος
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Πούδρα προστασίας


Ειδική σκόνη προστασίας που σκοπό έχει να σας προστατέψει από κάθε αρνητική ενέργεια η κακά μάγια. Ραντίζουμε τον εαυτό μας λιγο στα παπούτσια μας η μέσα στον βωμό μας η στις τέσσερις γωνιές του σπιτιού μας για να εξασφαλίσουμε την προστασία μας! Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Πέμπτη η Κυριακή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων!

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που είναι ο χώρος εργασίας η στο σπίτι μας  η την χρησιμοποιούμε σε ξόρκια προστασίας! Η στην κατασκευή φυλαχτών.

 

Η πούδρα κοστίζει 15 Ευρώ

 

Σκόνη λυσίματος


Σπάει και διαλύει κάθε αρνητική μαγεία που έχει πάνω του ο άνθρωπος αλλά και την ποιο ισχυρή μαγεία με συνδυασμό κάποιο λύσιμο μαγείας. Η σκόνη μπορεί  να ραντιστεί επάνω στον μαγεμένο η να την κάψουμε στο καρβουνάκι για να διαλύσει κάθε αρνητική μαγεία. ! Η σκόνη κατασκευάζετε σε χάση η γέμιση του φεγγαριού ημέρα Κυριακή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων!!!

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που είναι ο χώρος μας η στο σπίτι μας  η την χρησιμοποιούμε σε λυσίματα μαγείας όπου καίμε λευκά η μαύρα κεριά!

 

Η σκόνη κοστίζει 15 Ευρώ

 

Διαβολόσκορδο


Συνταγή της Μανωδέσσας! Μαγική μαύρη σκόνη  που σταματάει το κουτσομπολιό και την κακογλωσσιά, παγώνει τον εχθρό και τα ολέθρια σχέδια του. Η σκόνη Ραντίζετε στο χαλάκι η καίγετε (το συνιστώ)σ καρβουνάκι τα υπολείμματα θα τα πετάξετε σε μέρος όπου θα περάσει ο εχθρός! Επίσης είναι μία σκόνη προστασίας και πρόληψης!


Σύμφωνα με τα γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων κατασκευάζετε ημέρα Τρίτη η Σάββατο και χρησιμοποιείται σε χάση του φεγγαριού! 


Χρησιμοποιείται για να σταματήσουν τα κουτσομπολιά και να πάψουν οι κακιές γλώσσες. Όταν καίγετε οι γλώσσες καρβουνιάζουν και δεν μπορούν να πουν τίποτα για εσένα.


Τιμή: 15 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Σκόνη του Αμνού


Χρησιμοποιείται από εκείνους που θέλουν να προστατευτούν από της κακιές μαγγανείες! Δεν καίγετε αλλά  την βάζουμε κάτω από τα έπιπλά η το χρησιμοποιούμε σε κύκλο προστασίας γύρο από το ξόρκι!


Τιμή: 15 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας
Η Σκόνη 
Αγίου Εμμανουήλ
(Λύνει τα μάγια)

Κάθε χρόνο οι μάγισσες των Ιωαννίνων την ημέρα που γιόρταζε ο Άγιος Εμμανουήλ έφτιαχναν μία σκόνη που κατασκευαζόταν από βότανα εκείνης της εποχής που βοηθούσαν να σκορπίσουν τα μάγια. Επάλειφαν κεριά από την ανάσταση για να έρθει το φως της Λαμπρής και να διώξει το κακό σκοτάδι.

Τιμή: 20 Ευρώ

 

Περιγραφή εικόνας

Πούδρα «Van Van» 
Σπάει κατάρες και ανοίγει μπλοκαρισμένους δρόμους. Ραντίζουμε τον χώρο μας η καίγετε σε τελετουργίες ανοίγματος δρόμου η ακόμα και για πνευματική εργασία. Ράντισε κίτρινα κεριά επαλειμμένα με το έλαιο van van. Φέρνει τύχη σε όλους τους τομής.