Σκόνες

Προστασιας και Λυσίματος
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας

Πούδρα προστασίας


Ειδική σκόνη προστασίας που σκοπό έχει να σας προστατέψει από κάθε αρνητική ενέργεια η κακά μάγια. Ραντίζουμε τον εαυτό μας λιγο στα παπούτσια μας η μέσα στον βωμό μας η στις τέσσερις γωνιές του σπιτιού μας για να εξασφαλίσουμε την προστασία μας! Η σκόνη κατασκευάζετε σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Πέμπτη η Κυριακή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων!

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που είναι ο χώρος εργασίας η στο σπίτι μας  η την χρησιμοποιούμε σε ξόρκια προστασίας! Η στην κατασκευή φυλαχτών.

Σκόνη λυσίματος


Σπάει και διαλύει κάθε αρνητική μαγεία που έχει πάνω του ο άνθρωπος αλλά και την ποιο ισχυρή μαγεία με συνδυασμό κάποιο λύσιμο μαγείας. Η σκόνη μπορεί  να ραντιστεί επάνω στον μαγεμένο η να την κάψουμε στο καρβουνάκι για να διαλύσει κάθε αρνητική μαγεία. ! Η σκόνη κατασκευάζετε σε χάση η γέμιση του φεγγαριού ημέρα Κυριακή σύμφωνα με τα παλιά γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων!!!

Ξαστρίζετε σε γέμιση του φεγγαριού και την καίμε η την ραντίζουμε εκεί που είναι ο χώρος μας η στο σπίτι μας  η την χρησιμοποιούμε σε λυσίματα μαγείας όπου καίμε λευκά η μαύρα κεριά!

Διαβολόσκορδο

 

Συνταγή της Μανωδέσσας! Μαγική μαύρη σκόνη  που σταματάει το κουτσομπολιό και την κακογλωσσιά, παγώνει τον εχθρό και τα ολέθρια σχέδια του. Η σκόνη Ραντίζετε στο χαλάκι η καίγετε (το συνιστώ)σ καρβουνάκι τα υπολείμματα θα τα πετάξετε σε μέρος όπου θα περάσει ο εχθρός! Επίσης είναι μία σκόνη προστασίας και πρόληψης!

 

Σύμφωνα με τα γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων κατασκευάζετε ημέρα Τρίτη η Σάββατο και χρησιμοποιείται σε χάση του φεγγαριού! 


Χρησιμοποιείται για να σταματήσουν τα κουτσομπολιά και να πάψουν οι κακιές γλώσσες. Όταν καίγετε οι γλώσσες καρβουνιάζουν και δεν μπορούν να πουν τίποτα για εσένα.

Σκόνη του Αμνού


Χρησιμοποιείται από εκείνους που θέλουν να προστατευτούν από της κακιές μαγγανείες! Δεν καίγετε αλλά  την βάζουμε κάτω από τα έπιπλά η το χρησιμοποιούμε σε κύκλο προστασίας γύρο από το ξόρκι!

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Ασπρόσκονη

Η Ασπρόσκονη ήταν μία σκόνη φτιαγμένη απο τα τρία ιερά άλευρα Σιτάρι, κριθάρι και σίκαλη. Ήταν μία μαγική σκόνη προστασίας αφιερωμένη στην θεά τους. Τοποθετούσαν στο γουδί σε ίσες ποσότητες και καθώς την ανακάτευαν δεξιόστροφα διάβαζαν τις μαγικές επωδές στο μείγμα. Την έκαιγαν στο

καρβουνάκι η έκαναν έναν κύκλο σε σημείο που δε θα το πείραζε κανείς ο λεγόμενος “Ασπρόκυκλος” ήταν ένας κύκλος προστασίας γι αυτό και χρησιμοποιούσαν την σκόνη αυτην σαν Κύκλο προστασίας.

Με την εξαγνιστική σκόνη αυτή σαν λιβάνιζαν το χώρο τους έκαναν ένα μεγάλο Χ που απαγόρευε την αρνητική ενέρργεια να μπει στο σπίτι τους.

Σκόνη Ρούχ Ογιούζ 

(Σκόνη Γρουσουζιάς)

Η Πράσινη σκόνη προστασίας όπως την ονόμαζαν η σκόνη Γρουσουζιάς ήταν στην Σμύρνη μία μαγική σκόνη που προστατεύαι την μάγισσα απο την κάθε αρνητική μαγεία που θα της έκανε η αντίπαλη μάγισσα. Η μάγισσα μάζευε τα βότανα, βασιλικού,

δεντρολίβανο, λιβάνι απήγανο και Αχίλλεα και τα ένωνε μαζί με τα τρία βασικά σιτηρά. Με την σκόνη αυτήν μπορούσε να διώξει το κακό καίγοντας λίγο απο αυτήν στο καρβουνάκι για να φύγουν τα κακά πνεύματα.

Με την σκόνη του Εξορκισμού αυτήν έδιωχνε και τα κακά βλέμματα, αλλά έδιωχνε και τα κακά πνεύματα μέσα απο το σπίτι και την χρησιμοποιούσαν σε λυσίματα μαγείας

Σκόνη Εμποδίων


Η μαγική σκόνη που σκοπό έχει να βάλει εμπόδια στον κάθε έναν που προσπαθεί να σου κάνει κακό. Ακύρωσε την κάθε αρνητική επίθεση μέσο αυτής!

 

Ράντισε τον βωμό σου και τον χώρο που καίς μαύρα κόκκινα και καφέ κεριά. Περιέχει μέσα επτά συστατικά που σκοπό έχουν να ακυρώσουν η να βάλουν εμπόδια σε όποιον ειναι εναντίων σου! Επίσης σταματάει τον εραστή να απιστήσει!

 

Ξαστρίζετε σε χάση του φεγγαριού, μπορούμε να την κάψουμε, την ραντίσουμε να την χρησιμοποιήσουμε σε ξόρκια κ φυλαχτά! 

Η σκόνη της Αγίας Αικατερίνης

Μία μαγική σκόνη που διέλυε το κακό. Μέσα από τα γριμόρια των μαγισσών των Ιωαννίνων η βγήκε αυτή η σκόνη! Η σκόνη της Αγίας Αικατερίνης φτιαχνόταν από πέντε δυνατά υλικά που μάζευαν όλο το χρόνο και τα περνούσαν στο γουδί και τα διάβαζαν με τις ιερές ψαλμωδίες. Η σκόνη έπειτα ραντιζόταν στο σπίτι για να φέρει το καλό και να διώξει το κακό για να μην μαρτυρήσει ο νοικοκύρης, όπως η Αγία Αικατερίνη.


Κατά παραγγελία!

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Εχθρόσκονη

Μαγική σκόνη της Γιαγιάς που έδιωχνε τους εχθρούς και τους καθιστούσε ανίκανους να παλέψουν. Ρίξτε την Εχθρόσκονη μπροστά τους και αυτοί θα πάψουν να σε εχθρεύονται! Η σκόνη αυτή μπορεί να καεί σε καρβουνάκι μαζί με το συνοδευτικό ξόρκι του.

 
Η Σκόνη 
Αγίου Εμμανουήλ
(Λύνει τα μάγια)

Κάθε χρόνο οι μάγισσες των Ιωαννίνων την ημέρα που γιόρταζε ο Άγιος Εμμανουήλ έφτιαχναν μία σκόνη που κατασκευαζόταν από βότανα εκείνης της εποχής που βοηθούσαν να σκορπίσουν τα μάγια. Επάλειφαν κεριά από την ανάσταση για να έρθει το φως της Λαμπρής και να διώξει το κακό σκοτάδι.

Κστά παραγγελία!
Τιμή: 40 Ευρώ 

Πούδρα «Van Van» 
Σπάει κατάρες και ανοίγει μπλοκαρισμένους δρόμους. Ραντίζουμε τον χώρο μας η καίγετε σε τελετουργίες ανοίγματος δρόμου η ακόμα και για πνευματική εργασία. Ράντισε κίτρινα κεριά επαλειμμένα με το έλαιο van van. Φέρνει τύχη σε όλους τους τομής.


Τιμή: 15 Ευρώ 

Σκόνη Αντάρη


Μαγική σκόνη για τους εχθρούς που σκοπό είχε να τους κατατροπώσει και να τους εξαλείψει. Ημέρα Τρίτη άναβε το θυμιατό και ένα κόκκινο κερί και έκαιγε την σκόνη του Αντάρη. Τώρα πια δε θα έχεις εχθρούς αν μαζί σου έχεις τον Αντάρη! 

Τα συστατικά του κόκκινα του φωτεινότερου Άστρου του αστερισμού του Σκορπιού!


κατά παραγγελία!

 

Τιμή: 30 ευρώ

Περιγραφή εικόνας

Σκόνη Δικαστηρίων

 

Όταν η Μάγισσα είχε νομικά προβλήματα και δε μπορούσε με αλλο τρόπο να φέρει την επιτυχία τότε δημιουργούσε την σκόνη των Δικαστηρίων σε γέμιση του φεγγαριού.

 

Στο μείγμα έριχνε κόκκινο μανδραγόρα, Καλέντουλα και άλλα 7 μαγικά συστατικά που θα έφτιαχναν το μαγικό μείγμα των Δικαστηρίων!

 

Ξαστρίζεται σε γέμιση του φεγγαριού και μπορεί να ραντιστεί στο δικαστήριο η ακόμα και μέσα στο παπούτσι η ακόμα και λίγο στην τσέπη σου για να πετύχεις τον σκοπό σου!

 

Τιμή: 20 ευρώ