Ποιο φίλτρο να διαλέξω 

Μέρος πρώτο

(Έρωτας & Αγάπη)

Εδώ στο Μυρόλι έχουμε μία μεγάλη ποικιλία διαφόρων συνταγών που μπορείτε να φτιάξετε αλλά και να αγοράσετε μαγικά φίλτρα. Η αλήθεια σε κάθε ανάρτηση σας η και στο τηλέφωνο που μηλάω με πελάτες μας ρωτάνε τι μας προτείνετε? Ορίστε λοιπόν τι θα σου προτείνω! 

 

ΓΙΑ ΜΊΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ! 

Έχουμε βάλει στόχο ένα θύμα! Ωραία ελκυστικό με λεφτά και θέλουμε να τον έχουμε στα πόδια μας. η γενικός ένα πρόσωπο που έχουμε ερωτευτεί. Εδώ ταιριάζει απόλυτα Το Απόλυτο ερωτικό φίλτρο Γυνή αλλά και το Εσθίρ. άλλο ένα μαγικό φίλτρο είναι το Ματμαζέλ. Βέβαια και το Αθηνά είναι και ένα κατάλληλο φίλτρο αλλά αυτό είναι περισσότερο για κάτι ποιο σοβαρό! Και μη ξεχάσουμε το ερωτικό φίλτρο Καρδιά θα τον φουντώσει και δεν θα τον αφήσουμε σύξυλο. Μη ξεχάσουμε της σκονούλες μας!!! 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ/ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟ/Η

Έλξαμε τον παίδαρο τον δίμετρο τον wow και ήρθε η στιγμή να τον κρατήσουμε πιστό και να μην ξενοκοιτάξει. Φυσικά δε πρέπει να ξεχάσουμε εκτός από τα ερωτικά φίλτρα είναι τα ερωτικά δεσίματα. Το φίλτρο Πίστη είναι ένα δυνατό φίλτρο όπως και το Αθηνά με λίγες σταγόνες στο φαγητό του η στο ποτό του. Το φίλτρο Α.Π.Ε είναι ένα δυνατό φίλτρο να κατσικωθεί και να μην φύγει μακριά. Το Λεβόνης θα κάνει την σχέση σας ποιο δυνατή και ουσιαστική. Το καλό Σεξ θα καθορίσει απόλυτα την ερωτική σας ζωή, για αυτό το Κεχρί δεν θα σας αφήσει να κλείσετε μπούτια μαζί του. 

 

ΓΑΜΟΣ – ΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΕΖΕΥΞΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗ ΧΩΡΙΖΕΤΟ 

Ένα απόλυτο ερωτικό φίλτρο για αυτήν την δουλειά είναι το Αθηνά. Όπως επίσης και το περιβόητο Λεβόνης. Το Α.Π.Ε με της ευλογίες του θα σου πει το ΝΑΙ και ας μην το έχει αναφέρει. Μη ξεχνάμε πως ο συνδυασμός των κεριών είναι ο καλύτερος. 

 

ΕΦΥΓΕ –ΤΟΝ/ΤΗΝ ΘΈΛΩ ΠΙΣΩ 

Μία επαναφορά είναι αρκετά δύσκολη για να δουλέψει μόνο ένα ερωτικό φίλτρο! Άρα εκτός από αυτό θα πρέπει να κάνουμε και μία εργασία επαναφοράς. Το Αθηνά είναι κατάλληλο για όλες της περιπτόσεις. Αν μίτοι άλλο για επαναφορά. Αν κλάψετε και σε ακούσει θα στον φέρει πίσω. Το Σεβνταλέ γνωστό άρωμα από την σμύρνη θα σε κάνει ποιο ελκυστική απέναντι σου και θα τον κάνει να τρέχει ξανά πίσω σου. Το ΑΠΕ με της ευλογίες του θα επαναφέρει μία παλιά χαμένη αγάπη όπως επίσης και το Φίλτρο Φλόγα. Σπάνια και το μαγικό φίλτρο λάδι Ντουσκουνλούτ. Το έρως και Ψυχή θα τον κάνει να συγχωρέσει της βλακίες που έκανες η έκανε και θα ξεχάσετε το πρόβλημα και θα πάτε μαζί! 

 

Μέρος δεύτερο

(Χρήματα & ευημερίας)

Θα ήταν μεγάλο λάθος να μην γράψω μετά τα ερωτικά το θέμα το οικονομικό. Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε πρώτα να γράψω αυτό (στης εποχές που ζούμε) παρά τα ερωτικά (που έπρεπε να είναι τελευταία). 

 

ΠΡΟΣΈΛΚΥΣΗ ΧΡΉΜΑΤΟΣ

Για να προσελκύσουμε το χρήμα (πάντα συν Αθηνά και χείρα κείνη) είχαν το Φίλτρο Αδασσά, το απόλυτο φίλτρο χρήματος, που έχει κάνει θαύματα σε όποιον το έχει πάρει. Το Φίλτρο Δώδεκα με κίτρινα κεριά φέρνει τον πλούτο το σπίτι μας. Το Δωδωναίο φίλτρο έτοιμο να σε υπακούσει και να σε βοηθήσει. Το Σμυρναϊκό φίλτρο Χρυσοφόρων θα σας φέρει το χρυσοφόρο κέρας όπως έλεγαν οι Σμυρνιές γητεύτρες. Ένα παλιό φίλτρο ήταν και το φίλτρο της Πρωτοχρονιάς μαζί με το κερί ρόδι. 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Για να έχουμε δουλειά στο κατάστημα μας πρέπει να προμηθευτούμε η να φτιάξουμε το φίλτρο Χρυσό μαζί με το Χρυσό θυμιατό. Ένας σταυρός από Αδασσά στην πόρτα σου κάθε πρώτη του μήνα θα σου φέρει πελατεία. Οι μάγισσες της Σμύρνης είχαν επίσης πολύ γνωστό το Φίλτρο του Βασιλικού. Επίσης το Χατετόλαδο (Κέδρινο φίλτρο) ήταν ιδανικό αν το επάλειφες η σε λευκά η σε κίτρινα κεριά για δουλειά. Το φίλτρο του Ερμή ήταν το ιδανικότερο αφού ήταν θεός του εμπορίου. 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΎΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ 

Μέσα από αυτά τα φίλτρα δεν λείπει το Μυρόλι, πριν πάμε στην συνέντευξη βάζουμε λίγο Μυρόλι στους καρπούς μας. Φυσικά αν δεν έχουμε Μυρόλι μπορούμε να βάλουμε Νίκη του Ιησού Χριστού όπως επίσης και το φίλτρο του Ποιημένα (Ζαφέρ). Το φίλτρο Δώδεκα ήταν κατάλληλο για επιτυχία σε μία τέτοια περίπτωση. Το φίλτρο του Διαμαντιού ήταν ότι πρέπει για αυτήν την δουλειά. 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 

Για να πετύχουν έναν τέτοιο σκοπό εκτός από το Μυρόλι είχαν το μαγικό κερί μολύβι που το επάλειφαν με το Μυρόλι η την Νίκη του Ιησού Χριστού για να πετύχουν τον σκοπό τους. Είχαν το Φίλτρο του Ήλιου (Απόλλων) που το φορούσαν για να έχουν έμπνευση την ώρα εκείνη. Το φίλτρο Δώδεκα ήταν κατάλληλο. Το φίλτρο Ζαφέρ ήταν κατάλληλο φορώντας το λίγο πριν πάνε να γράψουμε. 

 

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΤΥΧΗ Η ΔΡΟΜΟΙ 

Για να ανοίξουν τον δρόμο τους οι μάγισσες είχαν το απόλυτο φίλτρο το Μυρόλι και μετά την Νίκη του Ιησού Χριστού και φυσικά το περιβόητο Φίλτρο Αρετή. Το Φίλτρο Δώδεκα επάνω σε πράσινα κεριά άνοιγε τον δρόμο. 

 

ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΥΧΗ Η

Γενική Χρίση ερχόταν με Μυρόλι, Νίκη του Ιησού Χριστού και Δώδεκα. Οι μάγισσες της Σμύρνης είχαν το φίλτρο Επτά. Όπως και όλα τα παραπάνω που αναφέρονται!!! 

 

Μέρος Τρίτο 

(Προστασία & Λύσιμο)

Σε έναν κόσμο που υπάρχουν αρκετά καταστήματα μαγείας και πουλάνε κάθε καρυδιάς καρύδι και ο κάθε ένας έχει τον τρόπο να χωρίσει, να καταστρέψει αλλά και να διαχωρίσει της καταστάσεις. Έρχομαι εγώ να σας δώσω μία λίστα με το πώς να προστατευτείτε από αυτό το μαγικό πόλεμο. 

 

«Τι να κάνουμε, φτάσαμε η μισή Ελλάδα να κάνει μάγια στην άλλη μισή…» 

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΉ

Ο κάθε ένας για να προστατέψει θα κάνει τα πάντα. Έτσι πάντα να έχετε τα δύο ποιο κύρια φίλτρα που ήταν για αυτόν τον Σκοπό. Το φίλτρο Μυρόλι και το Φίλτρο Ικετέρ. Αν διαβαστούν σωστά και τα χρησιμοποιήσεις σε λευκά, μαύρα και μπλε κεριά θα προστατευτείς για αυτόν τον σκοπό. Επίσης υπάρχει το Φίλτρο Σαραντέσης που κάνει για αυτό τον σκοπό. Το μάθι της Λενιώς ήταν ένα λάδι φίλτρο για αυτόν τον ιδικό σκοπό. Ο άντρας μάγος για να προστατευτεί αλλά και να μεγαλώσει η δύναμη του έκανε το Φίλτρο «Καρδιά του Δαυίδ» έτσι ήταν ανίκητος. 

 

ΛΥΣΙΜΟ ΜΑΓΕΊΑΣ: 

Για να λύσουν τα μάγια χρησιμοποιούσαν οι μάγισσες διάφορα αντικείμενα, όπως Αγγελοκέρια αρωματισμένα με το φίλτρο Μυρόλι η Ικετέρ η ακόμα και με την Νίκη του Ιησού Χριστού. Το μάτι του Σολομώντα ήταν το φίλτρο που διέλυε κάθε μαγική δέσα. Για να λυθούν οι μάγισσες έκαναν και το φίλτρο το «Μάτι του Θεού». 

 

ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ 

Αν και οι μάγισσες είχαν το Θυμιατό του Κρόνου και το Θυμιατό του Δράκου εδώ θα μιλήσουμε για τα φίλτρα. Το Ικετέρ και το Μυρόλι είναι το κατάλληλο. Αλλά καταλληλότερο ήταν και το Φίλτρο Μάτι του Σολομώντα. Το φίλτρο της Γλωσσοκοπάνας ήταν το καταλληλότερο για έναν άνθρωπο που δεν βάζει γλώσσα μέσα του και σε συκοφαντεί η σε κουτσομπολεύει. Όπως και το Φίλτρου του Κρυστάλλου για να καθαρίσουν. 

 

ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ 

Για να καθαρίσουν την αύρα τους αλλά και το σπίτι τους είχαν τον Αγιασμό και το Νερό της Ιεριχώ αλλά είχαν και το Φίλτρο Μάτι του Κρυστάλλου η Φίλτρο Κρυστάλλου. Επίσης είχαν το Σαραντέσης για να καθαρίσουν την αύρα τους και το σπίτι τους. Το φίλτρο του Αρχάγγελου Μιχαήλ ή Ρομφαία ήταν ένα φίλτρο που βοηθούσε να καθαρίσει τον μάγο από κακίες ενέργειες που έκανε. 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: 

Γενικά πρέπει να προσέχουμε τον τρόπο που μιλάμε και να προσέχουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Προληπτικά μπορούμε να έχουμε ένα φυλαχτό επάνω μας ώστε να μην φοβόμαστε τίποτα. Ήμαστε ευδιάθετη και προσπαθούμε να ήμαστε αγαπητή στον κόσμο. Όταν θα πάρετε στα χέρια σας τα φίλτρα εκτός από το να τα φοράμε ξέρουμε πως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε ξόρκια…

 

Μέρος τέταρτο

(Ευτυχία, Μαντεία, Ευλογία)

Υπάρχουν διάφορα φίλτρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για πολλούς σκοπούς. Για να προσελκύσουμε τον έρωτα (Μέρος πρώτο) τον πλούτο (Μέρος δεύτερο) την προστασία (Μέρος Τρίτο) και φυσικά σε διάφορα ξόρκια και μη για όλους τους σκοπούς (Μέρος Τέταρτο) 

 

ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Για να προσελκύσουμε την ευτυχία οι μάγισσες είχαν το Φίλτρο Δώδεκα η το Φίλτρο Γαλάζιας Μοίρας. Έτσι τα επάλειφαν σε κίτρινα και μπλε κεριά (Αγγελοκέρια η κανονικά). Επίσης είχαν το Φίλτρο Αρετή ήταν ένα σπάνιο φίλτρο που βοηθούσε να ανοίξουν όλοι οι δρόμοι. Άλλο ένα που έφερνε την ευτυχία ήταν το φίλτρο Μυρόλι. 

 

ΕΥΛΟΓΙΑΣ 

Για να ευλογήσουν οι μάγισσες τα υλικά τους αλλά και τα νέα τους αντικείμενα η κάτι καινούριο είχαν το Φίλτρο Μυρόλι ή το Χρυσόλαδο της Παναγίας. Επίσης χρησιμοποιούσαν το φίλτρο Δώδεκα για να ευλογήσουν την δύναμη του νέου τέκνου (Παιδί). Το λάδι του Πατρός ήταν και αυτό ένα μαγικό λάδι Ευλογίας. 

 

ΜΑΝΤΕΙΑΣ

Για να μαντεύουν σωστά οι μάγισσες είχαν το φίλτρο της Πυθίας αλλά και το φίλτρο του Μορφέα. Έβαζαν στον Μαξιλάρι του Μορφέα η στο Μαξιλάρι των ονείρων τους σταγόνες αλλά και στα πόδια τους και έτσι πίστευαν πως έτσι θα είχαν της μαντικές ικανότητες. Χώρια η σκόνες και τα λιβάνια (Άλλο Μέρος). 

 

ΥΠΟΤΑΓΗΣ

Η Υποταγή ήταν δύσκολη για αυτό και είχαν τον Μαύρο Μόσχο το φίλτρο της Υποταγής και το Ντουσκουνλούτ. Ράντιζαν μαύρα και μοβ κεριά αλλά και λευκά. Επίσης είχαν το Μαγικό Φίλτρο Βάου που ήταν το κύριο για αυτή την δουλειά. Επίσης για την υποταγή είχαν το φίλτρο Σικλέτ που ήταν το ιδανικότερο για να υποτάξουν το αρσενικό και όχι μόνο. Επίσης το Φίλτρο των μυστικών ήταν ιδανικό για να υποτάξουν να πουν την αλήθεια. 

 

ΔΥΝΑΜΗΣ

Το Φίλτρο «Αδάμας» ήταν ένα πολύ δυνατό και ζωντανό φίλτρο για να μην είχαν ποτέ πρόβλημα. Οι μάγισσες των Ιωαννίνων είχαν την Νίκη του Ιησού Χριστού, την Δύναμη του Ιησού Χριστού αλλά και το Μάτι του Σολομώντα. Υπάρχει βέβαια το φίλτρο της Δύναμης. Το φίλτρο «Καρδιά του Δαυίδ» ήταν έτοιμο να δεχτεί τον Μάγο άντρα και να μεγαλώσει η δύναμη του. Γι αυτήν την δουλειά η Σμυρνιές Γητεύτρες είχαν το Ζαφέρ. Το Φίλτρο του Αρχάγγελου Μιχαήλ βοηθούσε να σπάσει τα μάγια αλλά και να δυναμώσει τον μάγο. Το φίλτρο Πύρρος ήταν κατάλληλο για να νιώσουν εξουσία και δύναμη.